Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 424 от 443 ПърваПърва ... 374414422423424425426434 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,346 до 6,360 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте, вече в ръцете ми неофициално е новата промоционална брошура на ТМ...последно питане, в Неделя го купувам : SAMSUNG 37B530 или PHILIPS 37PFL5604H? Моля отговорите и аргументите, благодаря Ви! САмсунг - 1099 лв, Филчо - 1179лв

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от k_garchev
    Здравейте,от две седмици чета темата!Намислил съ да си купувам телевизор и се разрових в нета да видя точно какъв и попаднах на тази тема!След дву-седмично четене реших че съм разбрал достатъчно работи и вчера(четвъртък 17.12.09) ходих в техномаркет за да си закупя телевизор!Не бях се спрял на точно определен модел и се наложи да обикалям и разглеждам доста!След четири часови мъки не можах да си харесам телевизор и останах доста разочарован от няколко работи!
    Първо от обслужването в техномаркет(Цариградско шосе).Толкова време обикалям,а никой от многото "продавач-консултанти" не се сети да ми обърне внимание!Всичките се бяха подпряли на различни и места и си говореха и изобщо не ги интересуваха клиентите!Незнам каква е политиката на тази верига магазини,но това е недопустимо!!!На тях им дават заплати за да се подпират и да си говорят и нямат никакъв контрол!
    В продължение на три часа попитах трима от въпросните продавач-консултанти да ми препоръчат модел на телевизор и всеки от тях имаше различно мнение!А последният(пъпчив тинейджър на около19-20г.) направо ме "отби"!Каза ми че за тези пари е невъзможно да си купя такъв телевизор и си замина!Мисля че нито един от тримата не разбираше от TV-та(не че аз разбирам)!
    Така че искам да Ви попитам за съвет!!!Искам да закупя телевизор за подарък на родителите ми!На него ще се влючва единствено и само булсатком!Искам да е 37инчов,LCD,100Hz,Full-HD!Готов съм да се разделя с 1200-1300лв!Моля Ви кажете ми дали е възможно да си закупя такъв телевизор!
    Благодаря Ви предварително!
    Поздрави и весело изкарване на празниците!
    П.П.Забелязах че само марката Sony имат човек който да отговаря на въпросите на клиентите и да даваповече инфо за моделите на марката!Браво на тях!
    Тези на Цариградско са възможно най-наглите ,държат се като продавачки в Кореком от едно време. Виж това ще ти свърши перфектна работа: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055195

4. Member
    Тук е от
    Jul 2009

k_garchev

колко им дават толкова и работят едно време там имаше момчета които си разбираха от работата.........

LG 37LH4000 - 1299лв

nkd

работил съм там.... за всичко си има причина

5. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    k_garchev

колко им дават толкова и работят едно време там имаше момчета които си разбираха от работата.........

LG 37LH4000 - 1299лв

nkd

работил съм там.... за всичко си има причина
    Еми значи заплатите им са доста ниски,да не кажа нищожни!И си много прав-за всичко си има причина!
    Още едно въпросче-какво ще кажете за марката Samsung!Гледам че по продажби са на първо място!Някой от тяхната марка да ми предложите?
    П.П.И защо на повечето телевизори няма повече инфо и колко Hz са?
    Аз съм се спрял точно на този модел!

6. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Тези на Цариградско са възможно най-наглите ,държат се като продавачки в Кореком от едно време. Виж това ще ти свърши перфектна работа: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055195
    Този 100Hz ли е ?Баща ми гледа само спорт,а мен ме посъветваха като купувам телевизор да е задължително 100Hz !Много влияло на картината!

7. Тук е от
    Oct 2009

Ехо... това не е подходящото място да си въртиш бизнеса!

admin edit

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от tashunko71
    Цените са крайни с включено мито ДДС и доставка, Гаранция 2 години. Внасям и други неща от Китай така че съм наясно с всичко по вноса! Телевизорите са LED LCD най нов клас!
    За сравнение вижте тук: http://www.technomarket.bg/filter.php?group_id=204 и тук http://www.technomarket.bg/index.php
    За какво става на въпрос!
    Как точно се процедира с гаранцията? Техниката с какво захранване идва?

10. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от LCD???
    Мисля, че в "Зора" беше по-евтин.

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от k_garchev
    Този 100Hz ли е ?Баща ми гледа само спорт,а мен ме посъветваха като купувам телевизор да е задължително 100Hz !Много влияло на картината!
    Не е 100хц. ,но за този бюджет LCD не виждам ,освен нещо от миналата година.

12. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет на всички
    Искам да направя 2 коментара към въпроса от анкетата, с най-добри чувства.
    1. Словосъчетанието "Най-добра" (марка) е твърде неопределено. Пример: "Най-добра" в какво? Маркетингова стратегия, качество на изработка на моделите, качество на предлагания краен продукт, дизайн, налични опции, сервизна поддръжка, или комбинация от всичко изброено с личен тегловен коефициент към всяка позиция (предполагам, е те тва)?
    2. Ъъъ, дали става въпрос за марка ТЕЛЕВИЗОРИ (сигурно, щом е в темата)?
    Иначе - инициативата е стъпка напред в развитието на Форума.

13. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

И аз да напиша един коментар към най-добрата марка. Гледайте, кой модел се препоръчва към съответното времево измерение -уф глупости пиша. Няма марки има модели. Днес са едни утре други. А SAMSUNG ще ги коментирам отзад напред GNUSMAS.

14.  

15. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    И аз да напиша един коментар към най-добрата марка. Гледайте, кой модел се препоръчва към съответното времево измерение -уф глупости пиша. Няма марки има модели. Днес са едни утре други. А SAMSUNG ще ги коментирам отзад напред GNUSMAS.
    ОК, но те развиват една от най-успешните VA матрици - S-PVA. И ще продължават да я развиват. Моделите на Самсунг, притежаващи ТЕХНИ матрици имат един от най-високите покупателни рейтинги в света. Освен това, няма друга марка, която да прилага толкова много различни типове LCD матрици в своите модели, като тях. Главната цел на този мултитаскинг е маркетинговото напасване на пазара за отделните страни. Вторичната - изследване на избора на клиентите, в зависимост от качеството на крайния продукт, с явна цел - бъдещо развитие.

P.S. Да не забравяме, че засега от техните матрици се ползват Sony и Toshiba. За в бъдеще - ще видим. Изненади винаги могат да се очакват.

16. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Абсолютно това си е така. Това си е мое мнение, защото не съм се докоснал до нищо, което да ме е впечатлило, а отзивите от време не са добре. Говоря за хора патили и писали по форумите. Нужен им е по-висок контрол на качеството. А относно политиката към отделните страни - не я одобрявам. Ползват ни като страна където пробутват производството за трети страни и то на доста високи цени. Те със Сони си имат общ завод.

17. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    Абсолютно това си е така. Това си е мое мнение, защото не съм се докоснал до нищо, което да ме е впечатлило, а отзивите от време не са добре. Говоря за хора патили и писали по форумите. Нужен им е по-висок контрол на качеството. А относно политиката към отделните страни - не я одобрявам. Ползват ни като страна където пробутват производството за трети страни и то на доста високи цени. Те със Сони си имат общ завод.
    Цените не са меродавен критерий. Определят се от дистрибутора за съответната страна. А и в смисъла на гореказаното от мен, те ползват всяка страна за опитно зайче - според стандарта й. За контрола на качеството - да, има още какво да се желае. Колкото до впечатленията, аз имам прекрасни впечатления от отделни модели и на други марки. Нали?

18. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Много добре описваш мислите си и си доста прав. Вече изгубих смисъл каква е причината да пиша, май това за марките. Та така де гледайте моделите а не марките. Аз също бих сбъркал ако фенствам и някой път подмина добър модел на коментирания производител.
    ПП - Наздраве -то си е на место щото пих едно малко.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе