Здравейте, вече в ръцете ми неофициално е новата промоционална брошура на ТМ...последно питане, в Неделя го купувам : SAMSUNG 37B530 или PHILIPS 37PFL5604H? Моля отговорите и аргументите, благодаря Ви! САмсунг - 1099 лв, Филчо - 1179лв
Здравейте, вече в ръцете ми неофициално е новата промоционална брошура на ТМ...последно питане, в Неделя го купувам : SAMSUNG 37B530 или PHILIPS 37PFL5604H? Моля отговорите и аргументите, благодаря Ви! САмсунг - 1099 лв, Филчо - 1179лв
Тези на Цариградско са възможно най-наглите ,държат се като продавачки в Кореком от едно време. Виж това ще ти свърши перфектна работа: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055195Първоначално публикувано от k_garchev
k_garchev
колко им дават толкова и работят едно време там имаше момчета които си разбираха от работата.........
LG 37LH4000 - 1299лв
nkd
работил съм там.... за всичко си има причина
Еми значи заплатите им са доста ниски,да не кажа нищожни!И си много прав-за всичко си има причина!Първоначално публикувано от qbadabaduuu
Още едно въпросче-какво ще кажете за марката Samsung!Гледам че по продажби са на първо място!Някой от тяхната марка да ми предложите?
П.П.И защо на повечето телевизори няма повече инфо и колко Hz са?
Аз съм се спрял точно на този модел!
Този 100Hz ли е ?Баща ми гледа само спорт,а мен ме посъветваха като купувам телевизор да е задължително 100Hz !Много влияло на картината!Първоначално публикувано от nkd
Ехо... това не е подходящото място да си въртиш бизнеса!
admin edit
Как точно се процедира с гаранцията? Техниката с какво захранване идва?Първоначално публикувано от tashunko71
Мисля, че в "Зора" беше по-евтин.Първоначално публикувано от LCD???
Не е 100хц. ,но за този бюджет LCD не виждам ,освен нещо от миналата година.Първоначално публикувано от k_garchev
Привет на всички
Искам да направя 2 коментара към въпроса от анкетата, с най-добри чувства.
1. Словосъчетанието "Най-добра" (марка) е твърде неопределено. Пример: "Най-добра" в какво? Маркетингова стратегия, качество на изработка на моделите, качество на предлагания краен продукт, дизайн, налични опции, сервизна поддръжка, или комбинация от всичко изброено с личен тегловен коефициент към всяка позиция (предполагам, е те тва)?
2. Ъъъ, дали става въпрос за марка ТЕЛЕВИЗОРИ (сигурно, щом е в темата)?
Иначе - инициативата е стъпка напред в развитието на Форума.
И аз да напиша един коментар към най-добрата марка. Гледайте, кой модел се препоръчва към съответното времево измерение -уф глупости пиша. Няма марки има модели. Днес са едни утре други. А SAMSUNG ще ги коментирам отзад напред GNUSMAS.
ОК, но те развиват една от най-успешните VA матрици - S-PVA. И ще продължават да я развиват. Моделите на Самсунг, притежаващи ТЕХНИ матрици имат един от най-високите покупателни рейтинги в света. Освен това, няма друга марка, която да прилага толкова много различни типове LCD матрици в своите модели, като тях. Главната цел на този мултитаскинг е маркетинговото напасване на пазара за отделните страни. Вторичната - изследване на избора на клиентите, в зависимост от качеството на крайния продукт, с явна цел - бъдещо развитие.Първоначално публикувано от peterstamov
P.S. Да не забравяме, че засега от техните матрици се ползват Sony и Toshiba. За в бъдеще - ще видим. Изненади винаги могат да се очакват.
Абсолютно това си е така. Това си е мое мнение, защото не съм се докоснал до нищо, което да ме е впечатлило, а отзивите от време не са добре. Говоря за хора патили и писали по форумите. Нужен им е по-висок контрол на качеството. А относно политиката към отделните страни - не я одобрявам. Ползват ни като страна където пробутват производството за трети страни и то на доста високи цени. Те със Сони си имат общ завод.
Цените не са меродавен критерий. Определят се от дистрибутора за съответната страна. А и в смисъла на гореказаното от мен, те ползват всяка страна за опитно зайче - според стандарта й. За контрола на качеството - да, има още какво да се желае. Колкото до впечатленията, аз имам прекрасни впечатления от отделни модели и на други марки. Нали?Първоначално публикувано от peterstamov
Много добре описваш мислите си и си доста прав. Вече изгубих смисъл каква е причината да пиша, май това за марките. Та така де гледайте моделите а не марките. Аз също бих сбъркал ако фенствам и някой път подмина добър модел на коментирания производител.
ПП - Наздраве -то си е на место щото пих едно малко.