Първоначално публикувано от
night_pz Мисля да си взимам точно LF2510, но 42инча. Защо казвате, че не подхожда за монитор? Не разбрах линка, т.к. не разбирам руски
Както повечето питащи хора тук и аз съм пред покупка на LCD. Въпреки че ще го гледам от около 2,6 метра съм решил да взема 42-ка(текевизор не се купува всеки ден). Ще го позлвам за всичко възможно което може да се ползва
SD, HD. филми през ХДМИ и т.н
Последните дни доста разглеждах форума и изчетох тонове информация. Това плюс няколко посещения на големите магазини за наблюдаване на място ме доведе до модела:
LG 42LF2510 на цена 1299лв. за който тук пишете: LF2510 това е LH3000 в корпус от LG3000
Имам няколко въпроса:
1. В технополис пише, че има DVB-C тунер, но както виждате в ТМ пише, че има само DVB-T, както и по повечето сайтове, включително и в официалния сайт на LG. Къде е истината?
2. Може ли на този модел да се активира USB DivX HD и MKV Playback ?
3.Има ли в този ценови клас нещо по добро 42 инча(без значение от марка)? Защото оставвам с впечатлението че този модел си е направо находка за цената си
Благодаря много за отговорите ви предварително!
P.S. Сега дори се замислих дали направо да не си взема 42LH3000? Има ли изобщо някаква разлика, освен че LH3000 e пренебрежимо по евтин?
И още един въпрос номер 4 :
4.При положение, че може ли по някакъв начин софтуерно да се активира 100hz или съм прекалено голям фантазьор?