Погледни също и Philips 42PFL7433 разликата с 7403 е, че има долълнително DNLA функция която може да върши добра работа.Първоначално публикувано от Violator
Погледни също и Philips 42PFL7433 разликата с 7403 е, че има долълнително DNLA функция която може да върши добра работа.Първоначално публикувано от Violator
Филипса даже няма D-Sub вход. АКо не подаваш точната резолюция на панела образа е размазан. При гледане на филми не е толкова забележимо, но така или иначе губиш от детайлността поради прескалиране на образа.
Самсунг нямат никакви грижи с 1920х1080 през D-Sub.
Панела на този Самсунг е адски отражателен. Помисли дали това ще ти пречи.
Edit: Има VGA /D-Sub/, но пак е ограничен в резолюцията Филипса.
посоченият от Violator Самсунг А756 също има DNLA, но на по-малка цена Филипса е с 2" по-голямПървоначално публикувано от Ciki
Благодаря за отговора! Може ли малко пояснение за DNLA функцията?Първоначално публикувано от Ciki
Благодаря за мнението лазарус!Първоначално публикувано от lazarus18
Май ще е проблем отражателния панел понеже стаята е светла...
На всеки модел му липсва нещо...омръзна ми да търся вече!
Някакви други идеи до 2500 лв.?
ти май не четеш това което ти пиша-най долу имаш Детайлна информация в .pdf форматПървоначално публикувано от Violator
там в таблицата ти пише за Шарпа
Diagonale d'écran106 cm
Format de l'écran16:9
Résolution (H x V)1920 x 1080
Résolution entrée PC (HDMI)1920 x 1080
Résolution (Nombre de pixels)6 220 800
Luminosité (cd/m2)450
Ratio de contraste statique / dynamique2 000:1/ 10 000:1
Angle de vision (horizontal/vertical)176°/176°
Temps de réponse4 ms
HD Ready / Full HD - / -
Conversion I/P avec circuit réducteur de bruit •
Revêtement Black TFT (Advanced Super View)•
Durée de vie de la lampe (heures)60,000Séparation Y/C 3DCircuit "Quick Shoot"•
"Aquos Pixel System" I / II / III- / - / •
Circuit "Tru-D" / "Tru-D HD" / 100 Hz- / - / -Progressive scan •
Système TV & Systèmes Vidéo couleurPAL-B/G, PAL-D/K, PAL-I • / • / •
SECAM-LL´, SECAM-B/G, SECAM-D/K • / • / •
Tuner TNT •
NTSC (système vidéo uniquement)•
Système AudioFonction Surround•
Contrôle automatique du volume•
Fonction "voix claires"• Stéréo NICAM•
Amplificateur audio numérique*2 x 15 W *Divers
Système télétexte TOP/FLOF• / •
Fonction Image et texte (P.A.T)•
Mémoire de textes (nombre de pages mémorisables)2000Contrôle automatique du rétroéclairage (OPC) •
Timer arrêt •
Inversion de l'image Gauche-Droite/Haut-Bas– / –EntréesPéritel2Entrée HDMI (HDCP)3S-Vidéo•
Entrée composante / entrée composante via Sub-D15 • / -
Vidéo composite (cinch)•
Audio (D/G) •
Autres entrées/sortiesInformatique RVB (sub D-15) •
Prise antenne (DIN.) •
Sortie Casque (mini jack 3, 5 mm)•
Sortie audiooptiqueRS-232C•
GénéralitésAlimentation (adaptateur CA)220–240 V, 50 Hz
Consommation (CA)208 W
Consommation en veille0,5
WDimensions (L x H x P, mm) sans pied1004 x 646 x 94,6
Dimensions (L x H x P, mm) avec pied1004 x 708 x 305,1
Poids (avec pied)26,0 KgAccessoires optionnelsSupport mural fixe
GENCOD 4974019-563 985
Да видях го това, но го разбрах като Резолюция от PC чрез HDMI вход. Не съм много на ти с френския.
Благодаря за уточнението!
Ще отида да го видя на живо в Интерсервиз узунов този модел.
правилно си разбрал че е през HDMI-това си е най добрият варианта за връзка
освен това има по-добра картина от филипса-само няма DNLA
има LAN вход.Първоначално публикувано от Violator
през рутер може да се включи към мрежа и да се гледат/слушат снимки, филми и музика от споделени по мрежата папки.
ТВ -то го има и в ТМ - 2499 лв
Знам че HDMI е най-добрия вариант, но за съжаление имам само D-sub изход на лаптопа...явно затова ми е трудно да си избера модел...Първоначално публикувано от hristoslav2
Благодарч на всички за помощта!
Май ще се ориентирам към Самсунга http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040502
За друго не знам но за 1920 x 1080 през D-SUB няма да имаш проблем !Първоначално публикувано от Violator
При положение че имам wireles rooter и телевизора има тази DNLA функция и е свързан към рутера, мога ли да гледам филми от лапа без да го свързвам директно към телевизора?
Не точно. За да се покаже видео по мрежата трябва на компютъра да се сложи софтуер, който транскодира видеото в определен формат в реално време. Това няма как да става за повечето видео файлове. Особено за HD.Първоначално публикувано от Violator
Ясно.Мерси за компетентния отговор.Първоначално публикувано от lazarus18
Избора на телевизор в днешно време се оказва доста по труден от колкото си мислех...
Моля за помощ за избор на 40-42" LCD до ~ 1500 лв , ще се гледа на Булсатком, мачове, филми, ще се вързва и за комп. От няколко дни чета форумите , но в главата ми вече е пълна каша Към кои марки да се насоча в този диапазон, кои са актуалните и с най-добри показатели за тези пари?, Благодаря предварително.