да вече разбрах,на мен малко повече трябва да ми се обеснява.Благодаря на всички
да вече разбрах,на мен малко повече трябва да ми се обеснява.Благодаря на всички
включих го директно. не ще да го разпъне докрай при и това е. най-доброто което постигнах е около 1см черни ленти от всяка страна. при 1080p24 опъва докрай, даже излиза извън екрана. по късно ще пробвам на 50 hzПървоначално публикувано от Ciki
lazarus, в един по преден пост беше дал едно клипче. какво точно трябва да се гледа, че нещо не разбрах. пуснах го и всичко ми изглежда нормално.
пуснах и http://www.pbase.com/jackcnd/image/75285379 (а и други подобни) и всичко изглежда нормално.
тозиПървоначално публикувано от lazarus18
@Hristoslav
Можеш ли да кажеш дали на Philips 42PFL7433 има overscan функция и ако да то как се изк/вкл. тя?
Няколко човека вече казват, че при 1080p по HDMI кабел не изпълва екрана което се дължи на overscan доколкото успявам да разбера.
След щателно ровене из нета и различните форуми се оказва, че такъв проблем няма но се споменава модела 7403 което до колкото знам е 1:1 със 7433 с единствена разлика DLNA функцията при 7433.
Моля за коментар тъй като вече съм си поръчал 7433 и ако проблема не е решим то ще го откажа и ще взема 7403.
Предварително Благодаря.
ПП: Ето линк към ревю което коментира този въпрос: http://www.cnet.com.au/tvs/lcd/0,239...#user_comments
няма да имаш никакъв проблем, разпъва се докрай, никакъв овърскан, само дето е много дребно, на 720 си е най-гот. изобщо не си сменяй телевизора 7433 е по-добре.
Първоначално публикувано от zlati78
от къде изкл overscan, от видеото на компа или от тв-тоПървоначално публикувано от vader11
на HDMI1 съм изключил натурал моушъна абе почти всичко за да стане като монитор а picture format е на uscaled, sharpness 2, noise reduction max, tint custom, pixel plus natural motionoff, 100 hz off, advanced sharpness off, dynamic contrast medium, dynamic backlight best picture, mpeg artefact...off, colour enhancement max, active control on, в момента съм на 720р и е много добра картина. А с кабел ХДМИ 1.3 от щатите съм, ати 4850 дви-хдми преходник, аз като го взех и зобщо не съм си играл картата разпозна телевизора изпращях го на 1080п 60 хз, но много е дребно.
Philips 42PFL7433 изпълва докрай екрана-така четох в един форум-виж в менюто настройка на формата на картината-най долната позиция-unscaledПървоначално публикувано от Ciki
PHILIPS 42PFL7403D , SONY KDL-40W4500 ,SAMSUNG LE-40A756 кой от трите помогнете.Благодаря предварително
nda,
този път съм го минавал вече, така че ти препоръчвам да го минеш и ти за да разбереш истината и не се сърдиш после на съфорумците.
Успех!
благодаря
явно ще трябва да се експериментира с unscaled и настройките на видео картата (нвидиа).
hristoslav2 + vader11, нормално ли е като се изкл natural motion, 100 херца да са неактивни (сиви)?
"soon" аз съм опериран от тази болес СЪРДЕНЕ просто чета с интерес този форум защото виждам че има хора които са се зблъсквали с резлични неща и затова съм затворил избора си до конкретни модели може и да има подобри в този ценови диапазон но все пак питам за мнение
При положение че си с Денон 1940, аз ти препоръчвам да си купиш LCD. Фаруджата създава такаПървоначално публикувано от dilyn
нареченото macroblocking на плазмени дисплеи. Имам и плазма и LCD и Денона.