Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 6 от 443 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от pplamen
    Здравейте,
    От три дена съм собственик на телевизор SONY 46W4000 и като цяло съм много доволен от него,но забелязвам един проблем ,които искам да споделя с вас.Вечер когато включа телевизора и екрана е черен (без да има изображение) в дясната част на две места се вижда изсветляване с размери около20 квадратни сантиметра, вероятно от подсветката.Това може ли да се счита като проблем, за да знам дали да се обърна към магазина от който съм го закупил- Технополис. Ще се радвам да получа компетентен отговор.
    Не би трябвало да се дваоумиш за смяната.Бягай докато е време до магазина,че този скъп уред не е за ден два.Жалко ,че Сони се излагат.Може и от ло(невнимателен)транспорт да се е получил проблема.Нашите от Технотата си ги меткат като картофи по складовете и хич не им пука ,че ти или друг клиент може с години да е чакал за да осъществи мечтата си за качествен Тв,да не говорим за яките пари ако е на изплащане.Веднага тичай в магазина и ги насоли яко.Мой съвет - първо отиди без телевизора и ги зашемети от негативи,дори може за по - сигурно да кажеш че се самоизключва произволно,например, те щат не щат ще го вземат и тогава си избери каквото искаш друго.Аз преди нова година имах проблем с един Тв и го смених , но първо ги подготвих,че транспорта е ужасен при такъв размер...УСПЕХ

2.  

3. Тук е от
    Jan 2009

Привет на всички! Днес се регистрирах във форума, но от няколко месеца го чета.
    От 2 месеца се оглеждам за телевизор с размер 37 инча на цена до 1500 лв.
    Ще се ползва главно свързан към компютър- гледане на филми, игри (сравнително по- рядко) и т.н. Затова предпочитам да е full HD.
    На телевизия не съм голям фен, но бих си пуснал цифрова кабелна, за да гледам футбол. Булсат просто е физически невъзможно за монтаж
    Първият ми въпрос е какво Ви е мнението за PON услугата на интернет операторите, изглежда ми привлекателно 

Разгледах предлаганите и препоръчвани във форума модели в големите вериги. Според бюджета ми най- разумен избор е самсунг, макар че съм фен на sony и philips. Днес докато се разхождат преди да взема окончателно решение, установих, че 40 инча създават осезателно по- голям кеф от 37. В техномаркет промоционален модел беше 40А550 (сега не го виждам на сайта)  Попитах консултанта каква е разликата с 40А557 и 40А558 и той каза, че е само дизайна. А558 е изчерпан в София и Пловдив като гледам, остава А557  Това ли да взема?
    От друга страна се влюбих в плазмата на панасоник http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036466
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038381
    LG ги отхвърлям от избора си- не ми харесват като обработка на сигнала, а имам и някаква неприязън към марката.
    Нека обобщя   37- 40 инча, HDMI връзка с компютър, цифрова кабелна, бюджет 1500 лв.- очаквам препоръки.
    Или да изчакам още 20- 30 дни и евентуално да изскочат по- добри оферти?

4. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте и ЧНГ на всички !

Директно към въпроса както много хора които пишат тук , така и аз искам да се включа по въпроса за добър 32" LCD.

Погледнал съм следните :

LG 32LG5600/5700 http://www.technopolis.bg/product.php?pid=725

SHARP LC-32DH65E + DVD Sharp DV-SV92 http://sharpbg.com/index.php?productID=288

SONY KDL-32V4500K http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09038570

Както и самсунга a656 или само 656 32".

За какво ще се използва ТВ - кабеларка, за в бъдеще може би булсатком или иТВ партнер , ПЦ не като монитор , по-скоро за 720p филмчета
    Няма да е лошо да е с голяма резолюция за да може да е окей като включа ПЦ-то към него :-)
    Лимита е следния - да може да се вземе ако има вариант на изплащане ще е най-добре. НЕ е задължително да има нещо към тв-то , озвучение или двд , но ще е хубаво да има , тъй като нямам никакво.

Пари - ~1500 леви.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от noobie
    Привет на всички! Днес се регистрирах във форума, но от няколко месеца го чета.
    От 2 месеца се оглеждам за телевизор с размер 37 инча на цена до 1500 лв.
    Ще се ползва главно свързан към компютър- гледане на филми, игри (сравнително по- рядко) и т.н. Затова предпочитам да е full HD.
    На телевизия не съм голям фен, но бих си пуснал цифрова кабелна, за да гледам футбол. Булсат просто е физически невъзможно за монтаж
    Първият ми въпрос е какво Ви е мнението за PON услугата на интернет операторите, изглежда ми привлекателно

Разгледах предлаганите и препоръчвани във форума модели в големите вериги. Според бюджета ми най- разумен избор е самсунг, макар че съм фен на sony и philips. Днес докато се разхождат преди да взема окончателно решение, установих, че 40 инча създават осезателно по- голям кеф от 37. В техномаркет промоционален модел беше 40А550 (сега не го виждам на сайта) Попитах консултанта каква е разликата с 40А557 и 40А558 и той каза, че е само дизайна. А558 е изчерпан в София и Пловдив като гледам, остава А557 Това ли да взема?
    От друга страна се влюбих в плазмата на панасоник http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036466
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038381
    LG ги отхвърлям от избора си- не ми харесват като обработка на сигнала, а имам и някаква неприязън към марката.
    Нека обобщя 37- 40 инча, HDMI връзка с компютър, цифрова кабелна, бюджет 1500 лв.- очаквам препоръки.
    Или да изчакам още 20- 30 дни и евентуално да изскочат по- добри оферти?

LE37A656A1F 1920×1080,500cd/m,15,000:1,100 Hz,DNIe+,,Movie Plus,
    LE37A615A3F 1920×1080,500cd/m,35,000:1,DNIe+,Movie Plus
    линия A615 с друг цвят на корпуса /отговаряща по характеристики на 5 серия
    LE37A558P3F 1920×1080,500cd/m,35,000:1,DNIe+,Movie Plus
    LE37A557P2 1920×1080,500cd/m,35,000:1,DNIe+,Movie Plus
    LE37A556P1 1920×1080,500cd/m,35,000:1,DNIe+,Movie Plus

LE-37A615A3F A-MVA матрица T370HW02 от AUO
    LE-37558P3F A-MVA матрица T370HW02 от AUO
    LE-37557P2 A-MVA матрица T370HW02 от AUO
    LE-37556P1 A-MVA матрица T370HW02 от AUO
    както виждаш няма разлика-така че вземи този който ти харесва

6. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте на всички и за много години, живи и здрави и много положителни емоции. Форума ми беше препоръчан от познат
    като място където мога да получа експертно мнение и съвет преди да си закупя телевизор. Поразгледах тук - таме във форума,
    но тъй като съм гола вода в тази област ще съм много благодарен ако някой може да ми даде идея чрез няколко примерни модела
    телевизори, които според вас ще ми вършат работа. А на мене телевизор ми трябва единствено да гледам телевизия - по всяка
    вероятност цифрова (булсат ком, ай ти ви, който каквото предложи )...съмнявам се че телевизора ще отнема функциите на монитора
    ми. Като големина ТВ-то ще е 32'' и не по - скъпо от 1200лв...предполагам. Благодаря предварително на всеки, който ще се отзове

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

noobie и аз избирах телевизор преди нова година и се спрях на плазмата ,просто 5 инча са адски много на живо а не исках да давам над 1500 лв за някакъв си телевизор .. плазмата показва много добре да чукна на дърво тъкмо се разработи и избирайки я не мисля за сивеещо черно ,неравномерна подсветка ,изгорели пиксели ,мазане при динамични сцени и влошаване на изображението под ъгъл

8.  

9. Тук е от
    Jan 2009

Ами аз си мислех за LCD модела на самсунг SAMSUNG LE-40A557, SAMSUNG LE-40A558, който е само 100 лева по- скъп от 37-цата, но удоволствието от гледане на разстояние 2,5 м е несравнимо в полза на големия размер
    Мерси на колегата Hristoslav за подробния и бърз отговор
    40-ките са с по- голям контраст, ако има и с матрици самсунг ще е перфектно.
    За плазмата все още не съм се отказал окончателно и очаквам някой капацитет тук да ми промие мозъка до утре. Днес в ТМ вървеше тенис по евроспорт HD и една до друга бяха поставени PANASONIC TH-37PV8P и PANASONIC TH-46PY85P като от 2 метра 37-цата по нищо не отстъпваше по картина на по- съвременния голям модел- цветовете бяха СТРАХОТНИ.
    Освен това съм виждал как вървят на плазма Панасоник клипчета с ниска резолюция от лаптоп и съм меко казано впечатлен.
    Уф, сложна работа ...

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

Колеги, ЧНГ на всички! Здрави, щастливи!
    Имам отскоро SONY KDL 32W4000K. Много съм доволен от него, на кабеларка се справя отлично, даже има и 20-тина цифрови канала. Искам да сложа Булсатком, но без тъпия външен тунер. Отстрани на телевизора има PC Card slot, в който се слага карта, предполагам PCMCIA, в която пък се слага картата на Булсатком. Питането ми е каква трябва да е тази PCMCIA карта и откъде може да се закупи?
    Благодаря!

11. Тук е от
    Jan 2009

самсунг 46а786 заслужава ли си или за момента не е изгодно да се инвестира в лед тв?Ще се появят ли скоро нови модели на самсунг?

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

dendim,без тъпия външен тунер на Булсатком няма как да минеш.В телевизора няма вграден тунер за сателитна телевизия.Не виждам защо искаш да минаваш на Булсатком след като си доволен от кабелната,аз също съм на кабелна и честно да ти кажа според мен сигнала е по добър от Булсатком и ITV,като гледам съседите които си ги гледат.Не на последно място ако си вземеш HD тунер от Булсатком трябва да го плащаш ако не се лъжа,а за кабелната си го имаш в телевизора...

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

KonanVarvarina: Май си прав.... за съжаление, за кабелната.
    А за тунерите не съм много сигурен, има DVB-T и DVB-C, според мен би трябвало да стане с DVB-T-то.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

DVB-C е тунер за цифрова кабелна телевизия при това HD...DVB-T е тунер за цифрова ефирна телевизия,а не за сателитна т.е. с външна антена ако си от София може да хванеш няколко цифрови програми ако не се лъжа...

16. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    София

KonanVarvarina Мда... Имах и аз подобни съмнения... Ще видим за Булсаткома, при условие, че кабеларката е перфектна и при това безплатна...май няма смисъл.

17. Тук е от
    Dec 2008

На всички печеливши честито само да споделя че в бургас има неотворен самсунг 46ф86 аз лично се обзаведох с 52ката тъй че не я гледайте на страницата на техномаркет мерси за съветите на всички т.е. христослав
    успех
    ...а и ако кажете сега отде да си зема един xbox 360... и къде да го модна...

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не се набутвайте с Булсатком -качеството на повечето програми е отвратително! Ако си доволен от кабелната- стой си с нея.И не знам кой им е казал на кабелните и сат.оператори,че 16:9/широкоекранните/ канали се смачкват хоризонтално ,че да не може нито един ТВ да си ги разпъва сам,а трябва всеки път да си играете с дист. у-е на мизерните им тунери да ги разпъвате и като смениш програмата на някоя 4:3 пак сменяш...!?!!!
    А за XBOX360 "baaaa" ако си от Бургас има в Мултирама-за хакване прочети форумите в Аренабг или ми пиши пак -ще ти кажа къде.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 443 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе