Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 16 от 443 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Нямям думи да изразя учудването си от факта, че отивайки в ТМ да закупя Панасоник 42РХ8Е ми отговориха че единственият тв е мострата която била работила не повече от 80-100-200 часа(което според мен е явна неистина). Консултантите демонстрираха относителна незаинтересованост от намерението ми да купя тв. На МОЛБАТА ми да бъде проверено дали има на склад такива ми отговориха че били изпратени към София. Било възможно след капариране да ми бъде доставен до седмица такъв тв, но без гаранция че ще бъде нов а не мостра. Да Ви кажа откровенно тези консултанти направо ме отказаха да купувам тв. Възможно ли е да отидеш на място, мотивиран да оставиш парите си и да срешнеш подобна незаинтересованост!? Пиша настоящия пост със съвет към всички които са решили да купуват каквото и да е, а именно - информирайте се предварително дали вообще има подобен артикул в избрания от вас магазин, за да не си губите времето което е наистина ценно.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

CX-65 виж този модел http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038602. За 800 лв мисля, че няма конкуренция. Със S-PVA матрица.

4. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от HunterBG
    CX-65 виж този модел http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038602. За 800 лв мисля, че няма конкуренция. Със S-PVA матрица.
    Мерси за предложението.. ще го прегледам и него

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от CX-65
    Мерси за предложението.. ще го прегледам и него
    От телевизорите на които си се спрял погледни последните два
    TOSHIBA 32C3005PG 799.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037570
    TOSHIBA 32C3500PG 799.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033244
    погледни и това-малко по-скъп е-но си струва
    SHARP LC-32D44EBK 969лв http://www.sharpbg.com/index.php?productID=260
    и най-добре е да отидеш да ги тестваш на място в магазина с лаптоп

6. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    От телевизорите на които си се спрял погледни последните два
    TOSHIBA 32C3005PG 799.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037570
    TOSHIBA 32C3500PG 799.00 лв
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09033244
    погледни и това-малко по-скъп е-но си струва
    SHARP LC-32D44EBK 969лв http://www.sharpbg.com/index.php?productID=260
    и най-добре е да отидеш да ги тестваш на място в магазина с лаптоп
    А това как се вписва в цялата обстановка Спрямо Шарпа и Тошибите.. лошото е, че от където съм аз няма къде да ги видя тези модели :| Това ли е най-доброто за тези пари Плюс.... минус някой лев

П.С. Забравих да представя модела : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036251

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А това как се вписва в цялата обстановка Спрямо Шарпа и Тошибите.. лошото е, че от където съм аз няма къде да ги видя тези модели :| Това ли е най-доброто за тези пари Плюс.... минус някой лев

П.С. Забравих да представя модела : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036251
    на твое място щом ще го ползвам за монитор и за игри от игрова конзола бих го тествал -колко му е лага!!!!!много важно нещо -особенно за игрите
    така че в твоя случай-не купувай нещо по интернет само защото някой то го препоръчва тук
    не знам откъде си но това не са малко пари така че разходи се и тествай на място за да не съжаляваш после и да обвиняваш някого че те е подвел
    същото се отнася и за PHILIPS 32PFL7862D-модел 2006г-тествай

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    на твое място щом ще го ползвам за монитор и за игри от игрова конзола бих го тествал -колко му е лага!!!!!много важно нещо -особенно за игрите
    така че в твоя случай-не купувай нещо по интернет само защото някой то го препоръчва тук
    не знам откъде си но това не са малко пари така че разходи се и тествай на място за да не съжаляваш после и да обвиняваш някого че те е подвел
    същото се отнася и за PHILIPS 32PFL7862D-модел 2006г-тествай
    Тези Тошиба дали имат голям лаг 8мс им е, аа на Деу е 5мс.... иначе много ми харесва дизайна на Деу и на характеристики не е зле.. не знам дали има смисъл от по-скъп за това което ми трябва, мисля... че ще върши работа..... няма как да ида до този град, където ги има в наличност Тошибата, най-близо ми е в Хасково Техномаркета.. а не знам ако им кажа, че искам само да ги видя едва ли ще ги местят... какво ми препоръчваш като за последно да гледам А и поръчката Онлайн -5% Тошибата доста по-добре ли ще е от Деу, само говорителите ми се струва, че доста ще дънят А за Шарпа е хубав, ама не ми се слагат повече пари мисля Знам ли.. ама в началото на седмицата трябва да отивам да пазаря вече

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ego
    Lazarus,

Знам какво пише там и донякъде е така ако гледаш TV със настройките които са стандартно вградени ( защото всички AV режими са еднакви за всички Imputs ). За да се избегне този проблем съм направил следното : активиране на ISF calibration ( със специална програма). По този начин можеш да настоиш на всеки Imput различен входящ източник ( Blu-Ray, DVD, Цифрова ) и отделно за всеки Imput имаш режим ISF day, ISF night and ISF auto( които се активират допълнително). След това в зависимост от сигнала който получаваш, просто сменяш Input and AV режим. Естествена ако при един Input имаш смесен video and film материал ( от цифровата TV) трудно го разпознава. Просто правиш два различни Imputs за двата. Но при всички случаи обработката е много по добра от на всеки друг TV. И повярвай ми с ISF нещата са наистина различни.
    И последно - съгласен съм с теб че няма нищо перфектно. Но от всички форуми и ревюта до сега, никъде не съм видял някой дори да застраши първото място на Pioneer.
    Прав си, че е най-доброто. Аз също го признавам. Въпроса е, че повечето, които го купуват наистина държат на качеството и дори и най-малките проблеми са недостатък.
    Горните упражнения са решение, но всъщност са недостатък
    Постоянното превключване на различни режими настройки според това какво гледаш и в каква обстановка го гледаш е затормозяващо в някаква степен.

Иначе може би това е единственото, което "застрашава" лидерската позиция:
    http://hdguru.com/mitsubishi-laservu...exclusive/310/

11. Тук е от
    Jan 2009

Извинявай много, но доста глупаво сравнение си направил..... тук става дума за ЛСД, да беше поне за някой телевизор казал нещо от тази марка... добре, ама това с тези касетки мисля, че е неумесно !!!
    Ми извинен си. За мене Деу е нещо подобно на Санг, Краун, Елит или Нео - сглобяват пръчки на ишлеме.
    Между другото преди години на работата докараха обикновен (ЦРТ) монитор Деу - е честно, по-голяма тояга не съм виждал - след 15 минути гледане в него оставаш полусляп направо.

Колкото до сравнението - хич не неуместно според мен, щото една фирма ако не може да сглоби едно авто-радио, какъв телевизор ше ми направи???

12. Тук е от
    Jan 2009

Днес ходих до Технополис и седях пред телевизорите сигурно поне час. Там се гледа доста по-добре, щото телевизорите са наредени един до друг и на всички е пуснат еднакъв сигнал. Та ето и наблюденията - гледах основно Sony 40V4000 (1999 лв), Philips 7603D (1999лв), LG (някакво, FullHD 42", към 1600-1700), Philips 42" 5603 (1549 лв.):

Сонито има доста малък ъгъл на виждане, поне в сравнение с Филипса 7603. Понеже двата телевизора са на 6-7-тина метра един от друг, като отидеш при единия виждаш как се вижда другия отстрани. Филипса определено беше май на-гледаем от всички изложени телевизори в редицата. На сонито освен това беше доста избичен контраста, обаче детайлите бяха много добри. 42" Филипс (5603) имаше от своя страна доста по-топли цветове (предполагам, че се коригира това), но пък имаше ужасяващ направо видим лаг от поне половин секунда спрямо сонито. Другия Филипс (7603) май не лагва толкова, поне не се забелязва. Всичките изброени телевизори страдат от кофти преливка, като Сонито изглеждаше най-добре, но и при него се виждаха скокове.

Сонито обаче засега ми е фаворит, щото 7603 е бая скъп в класа си, единия амбилайт май няма да ме вербува. Сонито си е 3" повече, има и ДВБ-Сза същата цена. Все пак ъгъла колкото и да е по-малък, няма да е проблемен, щото в разстояние от +/- 3 метра от центъра (както ще стои в стаята) не се забелязва очевадна разлика.

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от blake
    Ми извинен си. За мене Деу е нещо подобно на Санг, Краун, Елит или Нео - сглобяват пръчки на ишлеме.
    Между другото преди години на работата докараха обикновен (ЦРТ) монитор Деу - е честно, по-голяма тояга не съм виждал - след 15 минути гледане в него оставаш полусляп направо.

Колкото до сравнението - хич не неуместно според мен, щото една фирма ако не може да сглоби едно авто-радио, какъв телевизор ше ми направи???
    А да си си задал случайно въпроса в кои завод и коя държава са ти сглобили авторадиото и къде ти сглобяват телевизора.Те и Сони имат едни авторадио.... CDX S22 където са им поръчани в неизвестен китайски завод и единственото им общо с марката е само логото,а целта им е да ловят такива потребители който искат нещо евтино и марково.Съжелявам за притежателите ама това е голата истина.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2004

Някой знае ли къде може да видя на живо в София Sharp LC-37XL8E? В ИСУ не са чували нищо за този модел?! Само онлайн ли е възможна покупката?

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

ЗДравеите.Ще може ли няколко думи за това LG http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043536
    Продадох си SHARP LC-32D44EBK много изгодно и взех това LG.И сега като че ли малко съжалявам.Но исках по голям диагонал TV.Шарпа имаше една картина ,дълбока и контрастна,а с това LG не мога и не мога да я докарам същата.Картината малко бледнее в сравнение с Шарпа.На обикновенна кабеларка съм

17. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от krasimladeja
    ЗДравеите.Ще може ли няколко думи за това LG http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043536
    Продадох си SHARP LC-32D44EBK много изгодно и взех това LG.И сега като че ли малко съжалявам.Но исках по голям диагонал TV.Шарпа имаше една картина ,дълбока и контрастна,а с това LG не мога и не мога да я докарам същата.Картината малко бледнее в сравнение с Шарпа.На обикновенна кабеларка съм
    Мисля, че си направил огромна грешка ! И колко изгодно го продаде ? Очаквам някой по-знаеш да се изкаже по-въпроса, но аз си мисля, че доста си я объркал !!! И това LG е доста стар модел ми се струва и аз лично не бих го взел !!

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

За 850.Ама пусто да остане.Бях се навил за по голям и заради това

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 443 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе