Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 7 от 443 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2004

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Ч.Н.Г. на всички! Дано Снежанка донесе на крак на всички по един голяааам ТВ.

Ще задам поредния въпрос за съвет за избор.
    Прегледах, доколкото можах, темата 2008-2009. Поразходих се из магазините. И... нищо не взех.
    Изискванията са:
    37(40)" ще се гледа до 3м., бюджет около 1600лв. (макс. 2000), ще се гледа аналогова кабеларка. Рядко ДВД. Което означава, че модела трябва да се справя добре с SD.
    Допадна ми Sony V4000 и Panasonic LZ70P. Като картина ми харесаха няколко плазми, но ме притеснява ниската резолюция (1024х...).
    Бихте ли препоръчали модели?
    Благодаря на всички помагащи!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от mn_k
    Ч.Н.Г. на всички! Дано Снежанка донесе на крак на всички по един голяааам ТВ.

Прегледах, доколкото можах, темата 2008-2009. Поразходих се из магазините. И... нищо не взех.
    Изискванията са:
    37(40)" ще се гледа до 3м., бюджет около 1600лв. (макс. 2000), ще се гледа аналогова кабеларка. Рядко ДВД. Което означава, че модела трябва да се справя добре с SD.
    Допадна ми Sony V4000 и Panasonic LZ70P. Като картина ми харесаха няколко плазми, но ме притеснява ниската резолюция (1024х...).
    Бихте ли препоръчали модели?
    Благодаря на всички помагащи!
    Sony 40V4000 е много добър модел. Хубаво черно и контраст, добри цветове, приличен ъгъл на виждане, детайлна картна. Не му е силата при сигнал със стандартна резолюция и не трябва да се очакват чудеса при аналогова кабелна. При гледане от 3 метра обаче този недостатък няма да е толков забележим.
    Ако все пак работата със SD сигнал е водещо то може да се насочиш към моделите на Philips и LG. Те притежават малко по-добри алгоритми за работа със този сигнал.

4. Тук е от
    Jan 2009

Моля за помощ, купих си от една седмица Самсунг 40656, гледам Булсатком.На СД каналите предава горе-долу като стария ми срт Сони. На НД каналите- Филм плюс е супер, на Евроспорт е малко по- зле, но мисля че забелязвам много леко замазване особено като се движи само камерата.Пробвах го на лаптопа си малко, мисля че е добре. Може ли някои да ми каже с какви настройки да го гледам?

5. Тук е от
    Jun 2008

ЧНГ и от мен!
    Към pachedzhiev: Ориентирал си се що-годе правилно, но ЛГ5600/5700 са с С-ИПС на ЛГД и хоризонталния ъгъл на матрицата е крайно неприемлив. Трябва да се гледат точно "по средата", като обработката на СД ме изненада приятно - като за тези пари. От останалите:
    Самс. А 656;
    Самс. А 556/557/558 при условие, че са със С-ПВА матрица на Самсунг - малко трудна работа, повечето са с АУО, която обаче при вглеждане не се справя чаак толкова зле...
    SHARP LC-32DH65E с ДВД-то;
    SONY KDL 32W4000 с DVB-C, което може да бъде предимство;
    SONY KDL 32V4500 е вече HD Ready, но имаш DVB-C.
    Опитал съм се да ги подредя горе-долу и според съотн. "Цена/Качество". Филипс и Панасоник също имат някои годни предложения за подобни пари, но нямат отделно регулиране на подсветката...

Продължавам малко за extremalen - това е най-трудната категория за избор - наистина мн. предложения, на които все не им достига нещичко, все пак погледни Самс. А455/456/457 - при условие, че намериш със С-ПВА матрица на Самсунг, SONY KDL 32V4000, SONY KDL 32S4000, Шарп-а от промоцията на Метро /под 1000 лв. беше.../.

Отделно - писал съм го и преди - с настройките "от кашона", закачени на ужасния СД сигнал в техно магазините, ще ви стреснат здраво всички ЛЦД-та, другото - личният ми опит е в полза на цифрова кабелна, в сравнение с Булсат или И-ТВ и третото - добре е да има най-отпред нещо като FAQ, защото е страшно досадно да се "предъвкват" постоянно неща от сорта "Що е то DVB-T; ...-C; ...-S; ...-S2; HD Ready; Full HD; MPEG2; MPEG4; За какво е тази "дупка" за модул отстрани, като имам само DVB-T; Какво е конакс и виааксес; типовете матрици и производителите им, т.нар. "100 Hz" при ЛЦД-тата и т.н. - съвсем накратко, защото инфото си го има, но доста хора здраво ги мързи да четат и генерират огромно количество постове с елементарни и вече коментирани въпроси, тормозейки Лазарус, Христослав и останалите да отговарят...

6. Тук е от
    Jan 2009

Ч.Н.Г. на всички!

Прочетох доста неща от форума, зарибил съм се яко, предварително се бях спрял на  PANASONIC TH-37PV80P ,но просто не влиза за 2 см - луд съм. Жената пък полудя като чу колко голямо ТВ ще взимам, а за преправяне на секцията и дума не може да става - жени кво да ги правиш :Е
    Изискванията са:
    32" (нямам място за по-голям, на разположение имам 93х65 см) ще се гледа до 3м., бюджета е 1000-1600, ще се гледа аналогова кабеларка засега - Евроком, филми от лаптопа, и евентуално игри. Моделите на които съм се спрял са:

SAMSUNG LE-32A656
    SONY KDL-32E4000
    SONY KDL-32W4000K
    SONY KDL-32V4500K евентуално

Благодаря предварително на всички отзовали се! На пловдивчани бира на всички останали по една виртуална!

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от machine
    Ч.Н.Г. на всички!

Прочетох доста неща от форума, зарибил съм се яко, предварително се бях спрял на PANASONIC TH-37PV80P ,но просто не влиза за 2 см - луд съм. Жената пък полудя като чу колко голямо ТВ ще взимам, а за преправяне на секцията и дума не може да става - жени кво да ги правиш :Е
    Изискванията са:
    32" (нямам място за по-голям, на разположение имам 93х65 см) ще се гледа до 3м., бюджета е 1000-1600, ще се гледа аналогова кабеларка засега - Евроком, филми от лаптопа, и евентуално игри. Моделите на които съм се спрял са:

SAMSUNG LE-32A656
    SONY KDL-32E4000
    SONY KDL-32W4000K
    SONY KDL-32V4500K евентуално

Благодаря предварително на всички отзовали се! На пловдивчани бира на всички останали по една виртуална!

SONY KDL-32E4020 1,649.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041457
    -плюсове-DVB-C/кабелен/ и /DVB-T/ефирен тунер
    -минуси-малко е скъп и няма 100Hz
    SAMSUNG LE-32A656 1,299.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037938
    -плюсове съотношение цена качество
    -минуси-няма DVB-C
    виж и този
    PHILIPS 32PFL7403D 1,499.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038006
    -плюсове-справя се перфектно със аналогов и цифров SD сигнал
    -минуси-няма DVB-C

и за бирата-не става ли по куриер една истинска? /има Хайнекен бутилка 3 литрова/

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Един въпрос към всички: Кой модел от сегашните LCD-та се справя на 100% с SD сигнала?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от extremalen
    Здравейте на всички и за много години, живи и здрави и много положителни емоции. Форума ми беше препоръчан от познат
    като място където мога да получа експертно мнение и съвет преди да си закупя телевизор. Поразгледах тук - таме във форума,
    но тъй като съм гола вода в тази област ще съм много благодарен ако някой може да ми даде идея чрез няколко примерни модела
    телевизори, които според вас ще ми вършат работа. А на мене телевизор ми трябва единствено да гледам телевизия - по всяка
    вероятност цифрова (булсат ком, ай ти ви, който каквото предложи )...съмнявам се че телевизора ще отнема функциите на монитора
    ми. Като големина ТВ-то ще е 32'' и не по - скъпо от 1200лв...предполагам. Благодаря предварително на всеки, който ще се отзове
    Виж тези на който и да се спреш няма да сгрешиш
    SHARP LC-32X20E 1,299.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038972
    SONY KDL-32V4500K 1,299.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038570
    SAMSUNG LE-32A656 1,299.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037938
    LG 32LG5700 1,249.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043394

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от noobie
    Ами аз си мислех за LCD модела на самсунг SAMSUNG LE-40A557, SAMSUNG LE-40A558, който е само 100 лева по- скъп от 37-цата, но удоволствието от гледане на разстояние 2,5 м е несравнимо в полза на големия размер
    Мерси на колегата Hristoslav за подробния и бърз отговор
    40-ките са с по- голям контраст, ако има и с матрици самсунг ще е перфектно.
    За плазмата все още не съм се отказал окончателно и очаквам някой капацитет тук да ми промие мозъка до утре. Днес в ТМ вървеше тенис по евроспорт HD и една до друга бяха поставени PANASONIC TH-37PV8P и PANASONIC TH-46PY85P като от 2 метра 37-цата по нищо не отстъпваше по картина на по- съвременния голям модел- цветовете бяха СТРАХОТНИ.
    Освен това съм виждал как вървят на плазма Панасоник клипчета с ниска резолюция от лаптоп и съм меко казано впечатлен.
    Уф, сложна работа ...
    щом си се спрял на SAMSUNG LE-40A558-1,799.00 лв погледни направо това
    SAMSUNG LE-40A656 1,999.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09043394
    матрицата му си е S-PVA
    или тази плазма
    PANASONIC TH-42PY80P 1,999.00 лв http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038235

и да се надявам че бирата съм я уредил-останаха кебапчетата

Цитат Първоначално публикувано от valmeh
    Моля за помощ, купих си от една седмица Самсунг 40656, гледам Булсатком.На СД каналите предава горе-долу като стария ми срт Сони. На НД каналите- Филм плюс е супер, на Евроспорт е малко по- зле, но мисля че забелязвам много леко замазване особено като се движи само камерата.Пробвах го на лаптопа си малко, мисля че е добре. Може ли някои да ми каже с какви настройки да го гледам?
    това е нормално за LCD -при бързо движение на камерата резолюцията пада и образа леко се размазва
    за това има още една резолюция-която се нарича MOTION REZOLUTION и обикновено при LCD телевизорите е доста ниска около 400 реда /при плазмите стига 600-800 реда/така че не се притеснявай

12. Тук е от
    Jan 2009

За Самсунга - Aside from the obvious difference in screen size, the 32″ model lacks the 100hz motion technology presented on the 40″ and larger models, suggesting that other differences may lurk under the hood.
    Хмм малко съм объркан от hdtvtest.co.uk е. Някакви идеи ?

А тази 3л хайнекен къде я видя, че съм голям фен.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от machine
    За Самсунга - Aside from the obvious difference in screen size, the 32″ model lacks the 100hz motion technology presented on the 40″ and larger models, suggesting that other differences may lurk under the hood.
    Хмм малко съм объркан от hdtvtest.co.uk е. Някакви идеи ?

А тази 3л хайнекен къде я видя, че съм голям фен.
    А да сега забелязах згрешил съм в бързината-32 инчовия няма 100Hz-за което се извинявам
    Има такава бира но не се продава редовно /работих в Пикадили 7 години-отдел прием стока/ и съм я виждал 2-пъти беше с емблемата на шампионската лига-някъде към 17 лева

14.  

15. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Един въпрос към всички: Кой модел от сегашните LCD-та се справя на 100% с SD сигнала?
    Разбира се моето мнение е субективно, но към 37LG6000 нямам забележки към
    работата му на SD. Обаче това се постига след множество настройки на картината,
    каквито позволява менюто в режим "експерт".

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Аз мисля че отговора на този въпрос е TX-37LZD85.Не знам защо не му обръщате внимание,явно се водите по написаното из чуждите форуми и хваленето на други модели.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Аз мисля че отговора на този въпрос е TX-37LZD85.Не знам защо не му обръщате внимание,явно се водите по написаното из чуждите форуми и хваленето на други модели.
    прав си справя се чудесно и м/у другото е един от най търсените от няколко месеца насам
    повечето клиенти с влизането си питат за 37"Panasonic

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Неслучайно този модел не е долюбван. Точно за SD телевизия изобщо не е подходящ. Няма регулиране на подсветката, 100-те херца не се изключват, а те не работят добре, системите му за обработка на SD сигнала са трагични, черното не е особено добро.
    Иначе си има и преимущества като много добри цветове и голям ъгъл на виждане, нисък лаг.
    Въпреки неодобрението ми, един близък приятел си го взе. Всяка седмица съм у тях и се възмущавам.
    Да не говорим за безумно високата му цена - за тези пари се купува приличен 46-инчов модел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 443 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе