за тия пари се взима плазма на Панасоник не някво дърто ЛГ ,и с образа нямаш проблеми даже ще е по читав от на Шарпа
за тия пари се взима плазма на Панасоник не някво дърто ЛГ ,и с образа нямаш проблеми даже ще е по читав от на Шарпа
Доколкото разбрах от ИСУ Варна, в цялата страна няма и не се знае кога ще има. Аз ходих там за търся Sharp LC-37DH65E (или самоD65) но положението е съшото.Първоначално публикувано от mn_k
Ако може някой от собствениците са Samsung LE40a656 r/b серията да сподели как се държи телевизора. Нещо особенно на което да се обърне внимание при тестване за покупка? Благодаря предварително.
Извинявам се ако не е за тук но искам да попитам това чудо - SAMSUNG SM -T240HD (LS24TDDSUV) http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041144 какво се води - телевизор и просто го водят и за монитор или е монитор с тунер. Има го и при мониторите и при телевизорите. Това би трябвало да е чистия монитор SAMSUNG SM -T240 (LS24TWHSUV) http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09047052
SAMSUNG SM -T240HD e LCD монитор с тунерПървоначално публикувано от stefanrus
Заслужава ли си такъв или е по добре чистия мониторПървоначално публикувано от hristoslav2
Да заслужава си освен това има вероятност да уцелиш и матрица на Самсунг ако ги огледаш.При мониторите отново слагат матрици каквито им паднат,доста често се случва един и същи модел ,но различни партиди да са с различни матрици.Означението е същото както при телевизорите ,но с тази разлика че матрицата може да я разбереш още от етикета на кашона,пише я на същото място след модела на монитора.Първоначално публикувано от stefanrus
Това означава, че 37XL8E отпада като вариант за покупка. В София е изложен 32DH65E, но ми отговориха, че имат налични и 37".Първоначално публикувано от hajigeo
Здравейте,Здравейте Всички,
Имам следната дилема за Сони ЛСД телевизор 32.37 или 40 инча, надявам се да ми помогнете с мнения и препоръки :
Изисквания :
1.100хз или тяхната система мотион флоу
2.последен модел бравиа енгин / по възможност 2 или про / Не знам каква е разликата но виждам ,че високите класове го имат.
3.DVB-C тунер / понеже прочетох тук ,че избягвам необходимоста тв-то да е монитор на Булсатком-а / . Нямам булсатком още но когато се свързах с техник на булсатком той ми обясни ,че няма тв-та с вграден тунер на пазара който да им послужи като ми сложат техната телевизия .
Така , че не знам това до колко е изискване за сега
4.33 000 или 50 000 :1
5.Не знам 10бит панел какво значи но някой от вас ще ми помогне
6.Цена около 2500 лв. за 40' или до 2000 за 32' . / наблюдавам ,че под 40' няма високо качество а именно моята идея беше да направя компромис с големината за сметка на всичко останало и да взема 32' но топ модел /
Предложения :
1.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039013
2.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041460 - тук според ТМ липсва DVB-C тунер и това е единствената причина да не отида и го купя. според sony.bg е друго но не знам на кое да вярвам.
3.http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038568
Ще го гледам от 2-3 метра като за начало , имам кабелна за сега но мога да сложа Булсатком и ще си купя PS3 в комплект с модела който избера.
Също имам нотебоок с обикновен изход само,но ще го използвам за да гледам филми от него на тв-то.
Интересуват ме също и другите марки но за 1 ден реших да обърна внимание на СОНИ , които са номер. 1 според повечето коментари.
Ще съм благодарен на всеки съвет и коментар. Не съм много вещ и моля да ме извините за грешките относно техническите данни .
Привет toni.penkov
1.100Hz и Mотion flow са две различни неща
100Hz - вкарва междинни празни /тъмни / кадри-и вместо стандартните 50 кадъра в секунда имаш 100 кадъра и резултата е по контрастна картина и ги няма замазванията на контурите на образа -идеално за ползване при гледане на спортни предавания
Mотion flow - взема два последователни кадъра за база -изчислява движението на обектите и генерира един междинен пълноценен кадър-резултат-една по плавна картина
2.Високия клас/серията X/имат Bravia Engine Pro-a сериите W и V са с Bravia engine 2
3.DVB-C -е тунер за кабелна телевизия а не за сателитна-каквато е Бусатком-за нея ти трябва телевизор с вграден DVB-S2 тунер
за съжаление у нас такива модели не се предлагат /всички модели на SONY са с вграден DVB-C и DVB-Т/
4..33 000 или 50 000 :1-това е динамичният контраст на телевизора /нативният е обикновенно от порядъка на 1200-2000/разбира се колкото по-голям е контраста толкова по добра е картината-има дълбочина на образа-триизмерност
5.10 битов панел-означава че телевизора ти възпроизвежда повече цветове /за разлика от този с 8 битов/и имаш по-плавни преливания на цветовете при цветна заливка на екрана-повече нюанси
6.Много правилно си се ориентирал-по-добре 32" топ модел /с почти идеална картина/ отколкото по-голqм по-нисък клас но с нискокачествена картина
от трите ти предложеноя това е наи доброто SONY KDL-40W4500 2,649.00 лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09041460
от другите марки хвърли поглед на SHARP и след това на PHILIPS
разгледай тези модели
http://www.sharpbg.com/index.php?cat...D=88&offset=32
Взех си SONY KDL-40W4500 от магазин ЕЛЕКТРА / Бъкстон / , някакви официални дилъри на СОНИ. Няма място за сравнение с ШАРП като картина от кабелна, компютър /въпреки ,че VGA-VGA връзка е ед. възможна заради ноутбука ми / Освен това Шарп няма модел който да съчетава всички екстри все още с изключение на един 32' XL модел . Чакали ги от където ги внасят към 20.01 .
Имам следните въпроси към който може да ми помогне :
Казаха ми в магазина от който го купих ,че когато си пусна кабелна цифрова / евроком / примерно , ще ми трябва някаква приставка за около 100 лв. за да избегна ресийвъра от евроком. Това е при положение,че сони-то си има HD тунер и карточетец .
Дали е вярно ? и има ли някой опит в тази насока.
Благодаря предварително.
Здравейте на всички ,прочетох доста от темите свързани с плазмите и лсд и се обърках още повече .Бюджета ми е 1000 лева и съм се спрял на 37" плазма на Panasonic TH-37PV8P.
Днес отидох до ТМ да разгледам на живо и спомената плазма наредена редом до други плазми на Панасоник-TH-42PY8P,TH-46PY85P и TH-42PV80P (превъзхождащия по ред характеристики) изглеждаше с най живи и истински цветове .Дори черното и изглеждаше по черно сръвнено с другите и на сигнал от кабелната работеше най добре а на ХД сигнал не отстъпваше по нищо.
Аз ли се заблуждавам или нещо настройките и са били пинати ,друг забелязал ли е същото или аз съм в грешка?Ако някой има такава плазма да сподели как е в реални условия.
Това ли е най добрия избор до тези пари или може да се вземе нещо по добро дори и ЛСД( в темата за препоръчвани модели плазми и лсд 37" са пропуснати затова питам тук)?
Телевизора ще се ползва само за филми от компа и тв. не съм почитател на конзолите така ,че тоя проблем не ме вълнува, интересуват ме да е с перфектна картина(все пак до тия пари де)
Помагайте моля ви,че трябва да купувам а не мога да реша.
Друго ,което ми направи впечатление е ,че всички плазми бяха на сигнал от кабелна а всички лсд на ХД сигнал......
Конан, след двумесечно четене и черпене на знания от Лазарус, Христослав, Злобаров, Алекси и много други се бях ориентирал към 42РХ8Е плазма. Отидох да го закупя(с парите в брой) но срещнах отношението към мен като клиент ме учуди, меко казано, в резултат на което се прибрах не с тв, а с парите. Както и да е, смятам, че цитирания тв е оптималния избор съпоставяйки целта и средствата които си приготвил да влееш в приходите на ТМ. Страхотна картина и всичко необходимо за гледане на тв/филми на почти символична цена. Отново подчертавам, че и сега бих си взел такъв, но просто не ми се пътува 50+50 км. до най-близкия ТМ магазин. Успех.
Искам да попитам разбиращите кой от LCD телевизорите във диапазона 40-46" предлага добра картина и е най-подходящ за ползване като монитор към който да се включи компютър? Като матрицата да е fullHD. Благодаря предварително.
Подкрепям. За 1000 лв. тези 37" са си оферта.Първоначално публикувано от dijon4i
Имам 900 лева и искам да си взема лсд, да го свържа с компа и да играя на него игри, кажете някой добър модел от техномаркет за тази цел