Здравейте,
смятам тези дни да си купя ТВ.Почитател съм на футбола и динамичните спортове като цяло (формула,моторни спортове) ,а и не само - раздвижените филми.
Гледах модел Philips 32PFL7803D - определено добра картина , но движенията на образите сякаш бяха доста сковани в сравнение с телевизор ,който работи на 100Hz.До колкото разбрах 100Hz е просто задължително за плавни и раздвижени движения и първият модел , на който попаднах беше PHILIPS 32PFL7403D http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038006 ,само че пък той няма FULL HD,а е HDReady,нещо което предполагам на тоя етап е слабо разпространено (да не кажа хич) ,но смятам ,че след време ще навлезе по кабеларките.
До тук засегнах LCD - аз самият нямам предпочитания за технологията - стига картината да е добра и да има плавни движения - може и PLASMA да е.Четох ,че плазмата предоставя доста по-плавни движения и въпросът е не е ли редно да се насоча към плазма.Смятам да взема 32-37-42 инча, някаде в този порядък до 1400лв максимум - просто такъв е бюджета.Та нещото на което държа - full hd (т.е. сносна картина) и плавни движения (можи би 100Hz).Отделно ме интересува качеството и издражливостта на тези телевизори.Кое би траело повече - примерно проблема с изгорели пиксели при LCD или Плазмата. Мерси предварително