Здравейте,
смятам тези дни да си купя ТВ.Почитател съм на футбола и динамичните спортове като цяло (формула,моторни спортове) ,а и не само - раздвижените филми.
Гледах модел Philips 32PFL7803D - определено добра картина , но движенията на образите сякаш бяха доста сковани в сравнение с телевизор ,който работи на 100Hz.До колкото разбрах 100Hz е просто задължително за плавни и раздвижени движения и първият модел , на който попаднах беше PHILIPS 32PFL7403D http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038006 ,само че пък той няма FULL HD,а е HDReady,нещо което предполагам на тоя етап е слабо разпространено (да не кажа хич) ,но смятам ,че след време ще навлезе по кабеларките.
До тук засегнах LCD - аз самият нямам предпочитания за технологията - стига картината да е добра и да има плавни движения - може и PLASMA да е.Четох ,че плазмата предоставя доста по-плавни движения и въпросът е не е ли редно да се насоча към плазма.Смятам да взема 32-37-42 инча, някаде в този порядък до 1400лв максимум - просто такъв е бюджета.Та нещото на което държа - full hd (т.е. сносна картина) и плавни движения (можи би 100Hz).Отделно ме интересува качеството и издражливостта на тези телевизори.Кое би траело повече - примерно проблема с изгорели пиксели при LCD или Плазмата. Мерси предварително

. Доволен съм от покупката-много(поне за сега де).Гледам филми на компютъра като, ТВ-то съм го свързал през скарт-а ,за сега.Но ме ограничава до 1024х768, предполага защото е свързан през СКАРТА? Знае ли някой ако задам Custom resolutin 1920x1080 през драйвера на картата дали ще изкара Full HD през скарта??Как да го свържа за да изкарам FullHD?

Виж сега, аз не съм много "в час", да не кажа хич, но от всичко прочетено разбрах, че full hd телевизор няма да дава по-добро качество, ако се използва за гледане на телевизия или за нормален цифров сигнал.Блу рей на този етап няма да си купувам, но дори и да стане, предполагам че картината пак ще е достатъчно добра.Гледам характеристиките, обаче половината нищо не ми говорят.Та идеята ми е, защо samsung le-a550 е по-добър от toshiba 37AV500PG, освен full hd ? Толкова ли лоша картина ще има ? Може да ви звучи смешно, ама наистина не разбирам особено...