Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 84 от 443 ПърваПърва ... 3474828384858694134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. mgs
    mgs е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Безкрайни благодарности за помощта lazarus18 !!!

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

здр. наи накрая и аз се вку4вам.появи се ж техномаркета самсунг 32В530 няма нищо за него в нета. някой има ли информация за модела. ина4е нъма буква след модела зна4и би трябвало да е с матрица на самсунг маи. контраста не го дав3ат с цифри а направо пише хай и има и цифрови тунери и за кабелна и за антена. сега го дават за 1099 лева

4. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте, както и повечето тук имам голяма дилема. Направо ми се замая главата от телевизори. Отсях няколко и ги пиша в случаен ред. МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ДА ИЗБЕРА.

PHILIPS 32PFL7403D и 32PFL7803D

SAMSUNG LE-32A656, LE-32B650 ( има 100 hz dvb-c dvb -t, full hd ) и LE 32A550 (B530) ( последните два са от новите модели и вече ги има в техномаркет )

SHARP LC 32D65E

LG 32 5700

Цените на SAMSUNG ще са с 15% по-ниски ако върна стар телевизор.
    Телевизията която ще ползвам е кабелна
    За по-голям от 32 няма място. Ще се гледа от близо - 1,5-1,8 м

5. Тук е от
    Nov 2007

Така невероятно но факт, познайте, не мога да избера тв
    Бях зимал самсунг 40а656 мисля от рефърбишед много ме кефеше ама трепти на фуллхд (всички рефърбишед са така, в УСА рефърбишед е с оправен проблем тук явно сме по различни) и то трепти 3 пръста слизат по надолу някде ужас. Иначе хубава картина малко нереална но хубава. Ама поддръжка никаква та реших нещо по качествено да кара повечко. Модел SHARP LC-42SB55E този модел мога да взема. Притесняват ме следните неща няма 100Хц (нз дали има смисъл :? ) няма 24п (нз дали се забелязва при игри) и дисплейят е матиран. на мен като че ли ми харесват повече гланцираните някак по цветни ми изглеждат, това май ми е най-мъка. Иначе гледам че разлика с модела Модел LC-42XL2E (който уж е най най) като характеристики не е кой знае каква. Ще гледам само от компа филмчета и игри, много рядко тв.

6. Тук е от
    Dec 2007

Имам един въпрос. Защо като свързах ТВ с HDMI кабел към тунера на ДВД системата сигналът видимо се развали. Кабела който купих струва 15 лв и е 3м. Имаше и по 30лв но ми казаха че няма разлика . В ДВД то направих настройките за максималната резолючия 1080p каквато потдържа и ТВ .И още нещо каква е разликата между HDMI и DVI HDMI свързване.

7. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,

имам следният въпрос, каква е разликата между тези два модела, тъй като не мога да намеря нищо в нета.

SAMSUNG LE-40B652 - цена в ТМ - 2349

SAMSUNG LE-40B650 - цена в ТМ - 2939

Днес се бях засилил да купувам 650 но след като видях разликата в цената от 600лв реших да го разуча за да знам има ли смисъл да давам повече пари. Имаха наличен само 652 и никой не можа да ми отговори на въпроса в магазина. ИНтересното е, че аналогичните 46 модели са с еднаква цена.

Дали това не е някаква техническа грешка - ако е така да отивам да купувам .

Иначе ми пуснаха от USB - Divx, 720p i 1080p и заедно намерихме в менюто, че поддържа и кирилица в субтитрите така , че Prison Break full HD си вървеше чудесно от USB-to без никакъв външен плейър със субтитри.

Тук възниква и още едно въпросче дали ще е възмножно следното(по скоро ей така за спорта). Аз имам network storage с поддръжка на DLNA - тази серия B и тя го има и предполгам че ще може да гледам филми направо от там без ПЦ, но тук се питам за звука. Дали ще може да изкарам звука от ТВ към Yamaha-ta през оптичния изход на ТВ-то и така да не ми трябва ПЦ-то.

Мерси Предварително

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сигурен ли си, че файла е бил Divx 1080p. Не съм виждал такива релийзи.
    Четох, че този Самсунг вече поддържа и MKV, но ми е интересно какви точно файлове тръгват и дали тръгват и субтитри, какъв тип звук поддържа и тн.

10. Тук е от
    Mar 2009

Здравей,
    не мога да ти кажа какъв е бил формата точно тъй като в менюто на тв-то се виждаха само 3 папки от USB-to предварително подготвени в магазина и папките бяха наименовани така:
    DivX
    HD_720p
    HD_1080p.
    За субтитрите имаше меню и след избор на източно-европейски език се появиха и БГ субтитрите на Prison Break.

Някакви идеи за разликата между двата модела ?

11. Тук е от
    Mar 2009

Привет,

Днес бях в ТМ Цариградско шосе, когато един човек донесе USB с MKV на 720 - Escpape to Madagascar. Филмът тръгна без проблем. Субтитрите на кирилица - също. Питах консултантът от ТМ дали този телевизор поддържа цифровата телевизя на Евроком + HD, но той не знаеше. Имате ли някаква идея работи ли?

12. Тук е от
    Dec 2008

Привет на всички, от около месец и аз се оглеждам за LCD TV. Ограничен съм в разстоянието за гледане 3 м. максимално, така че 37 инча ми се вижда удачен размер на панела. Колебая се между PHILIPS 37PFL9603D и SAMSUNG LE-37B650. Сигнал от булсатком доколкото разбирам може да се свърже с PC през HDMI за гледане на филми. Моля за съвет и мненията Ви за двата модела.

13. Тук е от
    Mar 2009

Привет на всички !
    След като в продължение на ~ 6 месеца ЯКО четене на писаното от вас и правейки си съответните изводи е заключения, най-накрая станах ГОРД собственик на PANASONIC TH-42PZ85EA или иначе казано "зглобка за други страни на PY85 !
    Доверявайки се на капацитетите Ви, оставам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО доволен от направения (благодарение на вас) избор, но....се сблъсках със следния проблем :
    - НАВСЯКАДЕ КЪДЕТО ЧЕТА Е НАПИСАНО ЯСНО И КРАТКО :
    " Телевизорът ина DVB-T "
    ...но вече 15дни не мога да подкарам на него ЦИФРОВА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!! ПОМАГАЙТЕ !!!
    Благодаря Ви предварително !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

След 4 месеца чакане днес си купих Samsung32 B650 - за 1410 лв. и сега ще го разучавам, може да ми честитите

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от crouly
    Привет на всички !
    След като в продължение на ~ 6 месеца ЯКО четене на писаното от вас и правейки си съответните изводи е заключения, най-накрая станах ГОРД собственик на PANASONIC TH-42PZ85EA или иначе казано "зглобка за други страни на PY85 !
    Доверявайки се на капацитетите Ви, оставам ИЗКЛЮЧИТЕЛНО доволен от направения (благодарение на вас) избор, но....се сблъсках със следния проблем :
    ...но вече 15дни не мога да подкарам на него ЦИФРОВА ЕФИРНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!! ПОМАГАЙТЕ !!!
    В кой град си? Засега такъв сигнал има само в София.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от crouly
    Привет на всички !
    Цифровата наземна телевизия /DVB-T/ във формат МPEG2 в момента е в период на тестване на територията на София и не е достъпна извън нея.А и сигнала е гаден не е на ниво-така че не съжалявай за това. Поздравление за покупката

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Konstantin
    След 4 месеца чакане днес си купих Samsung32 B650 - за 1410 лв. и сега ще го разучавам, може да ми честитите
    Честито-напиши няколко реда какви са ти впечетленията от него

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе