Първоначално публикувано от
miro_vampiro Здравейте
за новите модели на самсунг, бях на конференция миналата седмица на самсунг, като цяло за тази година ще има дооста нови модели, като 32 инчови LED модели, 200 херцови модели(от 40 инча нагоре) както и нови модели плазми които ще са доста тънки.
Самсунг пускат всичко още от сега, съвсем скоро би трябвало да има подчти всичко от моделите им за годината на пазара
Горкия човек на конференцията, само му задавах въпроси, но съм доволен, отговори на въпросите ми
Специално за 32B650, какви са му предимствата пред другите модели в този ценови клас
100 те херца, които са подобрени спрямо миналата година, и освен запаметените настройки има и ръчна такава за 100 те херца
Стъклена поставка, дизайн
Цифровия тунер за кабелна телевизия(тук ми е въпроса дали се нуждае от допълнителен модул както при сонитата или не)
като тунера за кабелна и ефирна телевизия може да приема и HD
USB то, ами, спрямо миналата година, подобрение, може да се сложи и харддиск(поддържа и NTFS файлова система)
Субтитри на BG език с 3 избора за големина на субтитри при DivX/ и HD филми , като цяло плейва доста неща, някой не , зависи, трябва да се тества по сериозно.
Определено ще чакам плазмите на самсунг, ще има сериозни подобрения и там както при LCD тата
Освен това, на конференцията ми казаха че всички телевизори които са Full HD, показват FULL HD и при динамични сцени, а не в пъти по малко както са доста други модели на пазара, но и това трябва да се тества за да се потвърди