Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 90 от 443 ПърваПърва ... 40808889909192100140 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,336 до 1,350 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Гледам има някакъв TX-P50X10E http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051634
    Ама нито българския сайт на Панасоник нито официалния знаят за него... нашите го водят Г12 панел... 2 000 000 : 1 контраст... абе добра оферта ми се вижда. Някой да има някакво инфо?

2.  

3. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте!
    Вчера се възползвах от "сливи за смет" на ТМ и се сдобих със SAMSUNG LE32В650. Първите ми впечатления са много добри, но имам проблем с цифровия тунер - намери 130 канала (повечето музикални) и това е. Няма BTV, NOVA, Диемите. Ако може някой да помогне.... Кабелният оператор е DDC -Пловдив

4. Тук е от
    Mar 2009

Под музикални имам предвид радио канали..............

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от zlobarov
    Гледам има някакъв TX-P50X10E http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09051634
    Ама нито българския сайт на Панасоник нито официалния знаят за него... нашите го водят Г12 панел... 2 000 000 : 1 контраст... абе добра оферта ми се вижда. Някой да има някакво инфо?
    Това е първия модел от новата им линия 12-то поколение плазми. На българския сайт се движат с 1 години закъснение. Има го английския сайт:
    http://www.panasonic.co.uk/html/en_G...733/index.html

6. Тук е от
    Nov 2008

При условие че SAMSUNG LE32В650 е със А(AUO) матрица , накой може ли обосновано да даде предимствата му пред доста по евтините модели:SAMSUNG LE32В530 - 1099 лв.
    SAMSUNG LE32А656 - 1189 лв. с -15%
    Какво на практика означават следните екстри при SAMSUNG LE32В650:
    -Gadgets Windows Internet@TV
    -Contenu interactif
    -DLNA sans fil Vidéo HD (wireless DLNA)
    -USB Vidéo HD
    -Medi@ TV
    (Обяснете по обстойно)
    Кой от тези три модела си заслужава по критерий - цена/качество?

7. Тук е от
    Mar 2009

помогнете за избор на lcd телевизор

Интересуваме при покупка на lcd телевизор какви характеристики трябва да се съблюдават. Моля да ми препоръчате някой добър модел, марка и разбирасе за добра цена . Изискването ми е да е до 22 инча

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    за новите модели на самсунг, бях на конференция миналата седмица на самсунг, като цяло за тази година ще има дооста нови модели, като 32 инчови LED модели, 200 херцови модели(от 40 инча нагоре) както и нови модели плазми които ще са доста тънки.
    Самсунг пускат всичко още от сега, съвсем скоро би трябвало да има подчти всичко от моделите им за годината на пазара
    Горкия човек на конференцията, само му задавах въпроси, но съм доволен, отговори на въпросите ми

Специално за 32B650, какви са му предимствата пред другите модели в този ценови клас
    100 те херца, които са подобрени спрямо миналата година, и освен запаметените настройки има и ръчна такава за 100 те херца
    Стъклена поставка, дизайн
    Цифровия тунер за кабелна телевизия(тук ми е въпроса дали се нуждае от допълнителен модул както при сонитата или не)
    като тунера за кабелна и ефирна телевизия може да приема и HD
    USB то, ами, спрямо миналата година, подобрение, може да се сложи и харддиск(поддържа и NTFS файлова система)
    Субтитри на BG език с 3 избора за големина на субтитри при DivX/ и HD филми , като цяло плейва доста неща, някой не , зависи, трябва да се тества по сериозно.
    Определено ще чакам плазмите на самсунг, ще има сериозни подобрения и там както при LCD тата

Освен това, на конференцията ми казаха че всички телевизори които са Full HD, показват FULL HD и при динамични сцени, а не в пъти по малко както са доста други модели на пазара, но и това трябва да се тества за да се потвърди

10. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

-

11. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Цифровия тунер за кабелна телевизия(тук ми е въпроса дали се нуждае от допълнителен модул както при сонитата или не)
    Доста пъти се спомена в този форум, че модула е за кодираните програми(в него се слага разкодиращата карта на съответния оператор), така както е Евроком в моя квартал в София. Все още има места където програмите не са кодирани и съответно се гледат без модул.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Щях да си купувам ЛСД миналата седмица, а вече ми се реве, нови модели, цените падат, направо не знам къде и какво да правя, да дам много пари или по-малко сега..., няма ли инфо кога и какво ще излиза през 2009 да се знае, иначе освен Самсунг и Сони не гледам и не следя другите марки и пак се обърках...

чакам 46W5500 на сони, макар, че 46V5500 e на идеална цена
    Самсунг имат нов модел 46B650-51-52...46B6000

аз съм в шах, честито

13. B1
    B1 е офлайн

Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от miro_vampiro
    Здравейте
    за новите модели на самсунг, бях на конференция миналата седмица на самсунг, като цяло за тази година ще има дооста нови модели, като 32 инчови LED модели, 200 херцови модели(от 40 инча нагоре) както и нови модели плазми които ще са доста тънки.
    Самсунг пускат всичко още от сега, съвсем скоро би трябвало да има подчти всичко от моделите им за годината на пазара
    Горкия човек на конференцията, само му задавах въпроси, но съм доволен, отговори на въпросите ми

Специално за 32B650, какви са му предимствата пред другите модели в този ценови клас
    100 те херца, които са подобрени спрямо миналата година, и освен запаметените настройки има и ръчна такава за 100 те херца
    Стъклена поставка, дизайн
    като тунера за кабелна и ефирна телевизия може да приема и HD
    USB то, ами, спрямо миналата година, подобрение, може да се сложи и харддиск(поддържа и NTFS файлова система)
    Субтитри на BG език с 3 избора за големина на субтитри при DivX/ и HD филми , като цяло плейва доста неща, някой не , зависи, трябва да се тества по сериозно.
    Определено ще чакам плазмите на самсунг, ще има сериозни подобрения и там както при LCD тата

Освен това, на конференцията ми казаха че всички телевизори които са Full HD, показват FULL HD и при динамични сцени, а не в пъти по малко както са доста други модели на пазара, но и това трябва да се тества за да се потвърди

Значи като цяло да новите модели на самсунг са с качествена матрица . Защото мисля да си зема 37-цата серия В . Няма да си дам 1650 лв приблизително на вятара ? Като цяло имам поглед над самсунг и от серия А най-добрите модели са им А656 и А856 ,гледах как работи В650 и А650 видя ми се че при новата серия цветовете са малко по добри или се лъжа ?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2007

Коя плазма е по-добра-това LG-
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052011
    ,или Панасоника-
    http://www.technomarket.bg/product_d...t_id=09051635?

16. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте,

предстои ми покупка на 42" ТВ и съм се спрял следните модели:

LCD:
    Sony 40V4000
    Phillips PFL7603D

Plasma:
    42PX80
    42X10
    42PY8

Като цяло клоня повече към плазмата. ТВ-то ще се ползва предимно за нормална ТВ + спорт, HD филми и игри. Разгледах няколко дискусии за 42Х10 срещу 42РХ80 но не стана ясно кое повече си заслужава. Също така ме интересува спрямо тях как се държи 42РУ8? Разбрах, че за този размер няма разлика между FullHD & HD Ready но пусто желание за Full HD ...

Поздрави

17. dwd
    dwd е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Да ми е честита 46-та.
    Благодаря на lazarus18, че ме подкрепи...и съветва, също и на другите колеги, които се отзоваха.

Наканих се и го взех този Панасоник - 46PY8, който вчера обсъждахме. В магазина картината на ЛЦД- та блазни повече, но май реалните цветове плазмата показва по-добре. Доволен съм. Някой канали се виждат страхотно, някой отвратително. Приемника на Мсат ми прави някакви проблеми със звука. Първо си мислех, че са вентилаторите и направо ми идеше да се гръмна. Сутринта обаче пуснах ТВ без да вкл. приемника - тишина, пускам приемника - брум. Може да се "оправи", като се намили силата на звука от менюто на тв(не от волумето на дистанционото). Това обаче е временно. Колега на работа има същия проблем и ми каза, че някакви фитри трябва да се сложат, но май направо ще прекарам звука от приемника в ресивъра. Карам го наполовина на всички настройки на картината-цвят, контр., яркост, разкост. Ако трябва нещо друго за разработката, моля посъветвайте ме.
    Има неща, които не са ми ясни в менютата:

1. Режим цветове - вкл/изкл
    2. P-NR - оф,среден,макс
    3. Икономичен режим - он/оф
    4. Страничен панел - он/оф/среден, макс
    Някой има ли идея за каквоиде реч?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За брума задължително сложи тези филтри - галваничен разделител. Ще се оправи.

За настройките:
    1. Не знам какво е това. Кажи ми на английски как е опцията.
    2. Това шумоподтискаш филтър за аналогова кабелна или композитен сигнал. СЛожи го на оф.
    3. В този режим харчи по -малко. СЛожи го на оф.
    4. Това е за цвета на страничните ленти ако гледаш в режим 4:3. Дай го на среден, но избягвай да гледаш дълго време в този режим /4:3/, особено в началото.

Честито.
    За настройките е достатъчно да избереш режим Cinema/Кино. Така картината хем е най-близко до реалната, хем стойностите са безопасни.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе