Първоначално публикувано от
Konstantin Колеги, имам нужда от помощ. Със самсунг32b650 съм и имам следният проблем - за аудиото при връзка с рс, прочетох че трябва да се пусне звук от буксата в ляво на d-sub-a, пробвах с обикновени стерео жакове, единия във входа за слушалките на лаптопа, другия във въпросния вход до d-sub-a, макар че не влиза до край в буксата си изкарва звук, вчера ходих до един вносител на hama и според тях този вход бил за оптичен кабел и няма как от моя лаптоп, който няма такъв изход да се свърже с тв-то, въпреки това ми дадоха жак-жак, но с малко по различен накрайник(разликата е само във върха) и ми казаха да внимавам да не го насилвам ако не става, за да не се прецака нещо. Аз така и направих, не съм го насилвал и действително влиза по добре, но не е стабилно. Както и да е, отказах се и тръгнах да си гледам телевизия с булсатком през скарт. Само че усетих, че звука е доста по слаб от преди. Преди слушах на vol на 15 и ми беше добре, сега е на 45 и пак ми е слабо, превключих на usb един филм, звук никакъв пък там. Дадох му самодиагностика на звука от меню поддръжка, там всичко си му е перфектно, силно както си трябва. Пуснах пак usb-то, звука се появи и си е както трябва, и си помислих, че и на телевизията се е оправил, само че не би, там пак си е слабо, не съм спец, но си мисля че идвата говорителя си работят, но звука е два пъти по слаб. Проверих в меню звук, говорител си е сложен на тв говорител. И сега не знам какво да правя. Някакви идеи...!?!
Имам и още един проблем с картината, но за него ще пиша довечера.