Идея за покупка на галваничен разделител? Дали има в Техномаркетите?
@lazarus18
Точка 1 е на български и е точно така - Режим цветове - вкл/изкл. може довечера да избера english и да го видя точно какво ще изпише
Идея за покупка на галваничен разделител? Дали има в Техномаркетите?
@lazarus18
Точка 1 е на български и е точно така - Режим цветове - вкл/изкл. може довечера да избера english и да го видя точно какво ще изпише
Обади се на кабелната си. Те са длъжни да ти поставят.
Иначе по магазините за ел. части го има.
Здравствуйте!Първоначално публикувано от hristoslav2
Вас приветствует Единая служба поддержки Самсунг Электроникс Россия.
Благодарим Вас за интерес к продукции Самсунг и нашему веб-сайту.
Номер Вашего запроса: 2000942076. Просим Вас указывать его,когда будете
обращаться к нам в дальнейшем.
-------------------------------------------------------------
Данная модель в Россию ещё не поставляется, поэтому информацией о ней мы
не располагаем.
-------------------------------------------------------------
Вы получили это сообщение как ответ на Ваше обращение, отправленное
через обратную связь веб-сайта компании Самсунг Электроникс.
Пожалуйста, не пытайтесь отправить ответ на этот адрес. Это адрес
автоматического почтового ящика, который не может принять Ваш ответ.
Если Вы хотите ответить на это сообщение или связаться с нами по иному
поводу, просим Вас cделать запрос через раздел "Обратная связь" нашего
веб-сайта или воспользоваться следующими контактными телефонами:
Единая служба поддержки
Самсунг Электроникс Россия
Web: www.samsung.ru
Телефон:
8-800-555-55-55 (бесплатный звонок из любого региона России)
ние ли сме първата страна в която се продава този модел ?
Модела ми харесва и има гаранция, но ми е интерсно какви характеристики ще извадят на официалния сайт и защо както казваш първо го е имало после са го изтрили, абе нямам си работа и се занимавам ей така, иначе му подкарах субтитрите през usb-то.Първоначално публикувано от lazarus18
Ето какво е изписано на етикета на SAMSUNG LE32В650
Мodel:
LE 32B650T2W- LCD 32" модел 2009г серия 6,подсерия5
Model code: LE 32B650T2WXXH
S/N : AZWJ3SIS300805
AA-01 - матрица AUO -тип A-MVA модел 01
Ако някой разбира да го анализира.
Засега-толкова Христослав
zlobarov,поизчакай малко с този panasonic TX-50X10,защото в английския и испанския им сайт излезе и по новата серия TX-50G10/ЦЕНИ: tx-50x10-1249 euro;tx-50g10-1699 euro/,със спиращи дъха параметри: 600 !!! херца,6144 градации на сивото,moving picture resolution 1080 lines срещу 100 херца,4096 градации и 720 линии на 50X10!
Утре смятам да се възползвам от офертата "Сливи за смет". Избора ми се свежда до следните модели при бюджет 1500лв.
SAMSUNG LE-40B530 - 1495лв.
SAMSUNG LE-37B550 - 1410лв.
SAMSUNG LE-40A615A - 1549лв.
SAMSUNG LE-37A656 - 1529лв.
Моля ви дайте обосновани мнения.
Някой пробвал ли е дали Samsung 40B650 възпроизвежда HD MKV файлове през LAN или USB (с/без субтитри )? От работещите в ТМ някой знае ли дали има шанс да се удължи срока на промоцията "Сливи за смет " ? Виждам ,че 32В650 е с AUO панел ,а 40" с какъв е ?
Някой може ли да ми обясни дали изопщо е възможно да се направи запис с ДВД рекордер от компютър ... като си гледам филм на телевизора . В рекордера няма изводи за компютър ... в ТВ то има но нямам представа възможна ли е да стане след като няма директен сигнал от PC към рекордера.
ТВ - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09039488
Рекордер - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037561
Здравейте
svetlio1 , пробвах го с MKV клипчета, пусна ми ги от харддиск и от USB, в същото време HD филми по 4 гб не ми ги намери на харддиска, странна работа, и аз не знам защо така, трябва да си поиграя повечко с него, иначе има субтитри на български език при DivX/ HD клипове които пусках, но както казвам, има още какво да се желае, на някой MKV HD trailers от интернет нямаше звук, предполагам след ъптдейт на софтуера му ще се оправи това нещо
Най лесно ще ви е ако отидете в някой магазин с един преносим харддиск, с качени филми и тн, и пробвате как ще се държи, не вярвам да ви откажат да тествате, аз не отказвам в магазина
kaloman сетих се че му трябва конакс модул и на самсунга, а най интересното е че днес ги получих в магазина на 89 лв, което е прилична цена.
B1, ами, новите модели на самсунг ми допадат и на мене като картина, цената им е прилична, важното е на вас да ви харесват , според мен си заслужават
Миро най-вероятно е нямало звук при мкв защото са били с дтс звук. Аз с доста филми го пробвах и само при тези с дтс не възпроизвежда звука. Дано да го оправят с ъпдейт.
HunterBG сигурно е било така, но бях вързал телевизора с оптика към домашно кино с DD и DTS декодер, и пак нищо,ще видиме в бъдеш ъптейт какво ще стане, иначе ми изписваше че няма дадения кодек за звука
Аз не бих залагал с ъпдейт да се сложи DTS. Това е опция, за която се плаща лиценз за всяка продадена бройка. Включително и за вече продадените. Дано поне пуснат опция да прекарва звука към оптиката, че да може да се закара в ресийвъра. На кой му е притрябвал DTS звук на колоните на телевизора? Според умишлено не е сложена поддръжка на DTS.
На няколко модела ТВ съм пробвал да подам DTS звук по HDMI и да изкарам звука през оптичния им изход, но е е ставало. Дано тук го няма този проблем.
Така, въпросното моделче вече е тук.
Ако има и някой по-близо до това място да го тества на живо и коментира, какво му е новото на старото и имали видими плюсове
(каква е матрицата, подобрено ли е SD обработката, че нещо напоследък Сони не ги интерисува тази резолюция,
намалено ли е друсането при бързи сцени и движение на камерата и т.н.) от предишните серии ще му бъдем много благодарни:
http://www.electron.bg/product_info....ducts_id=12342
Найстина интересен модел , и мен ме зайнтересова . Чакам мнение и аз
Днес най после се задомих с ТВ , влязох в ТМ с нагласата да си взема това SAMSUNG LE-37B550 или SAMSUNG LE-37В656 ,но се оказа че втория го нямат наличен. В крайна сметка си взех SAMSUNG LE-40В656 , мисля че не съм сгрешил.