werti, само да попитам , а защо 32" ?
werti, само да попитам , а защо 32" ?
Като си представя, че новият модел на LG - LG 32LD350, в най-ниския клас, струва 999 лв., колкото 32B650 и направо са ми жалки!!!
LG-to с нищо не превъзхожда дори 32B450, а вторият е 699 лв. в моментаЕквивалентът на 32LD350 при Samsung е 32C350 и струва точно 150 лв. по-малко от него (забелязвате ли хитреците от LG как лека полека прекопират сигнатурите на Самсунг). Не ми е ясна тази ценова политика на LG, при положение, че отдавна вече ги има във всички вериги и не могат монополно да държат високи цени.
Ами имам 42" за хола.32"-ката ми трябва за спалня която е доста малка и ще се гледа от растояние до 2м.Значи всички сте за Самсунга?Ами освен да потърся 32B650 със SQ или SS матрица и да бъркам в джоба.Първоначално публикувано от nkd
Няма да намериш с такава матрица. В момента всичко е LE32B650T2WXXH Version CN03
В цяла България няма SS/SQ матрици на 32B650?Първоначално публикувано от Orcinus
Сигурен ли си че няма смисъл да търся?
Имаш шанс да намериш с такава матрица само някоя изостанала бройка в Метро, където цената няма да е тази (999 лв.).
Някой пробвал ли е дали може да подкара mkv със субтитри през DLNA (май само на Самсунг може, евентуално на новите LG)? По външни форуми хората казват, че е достатъчно да се преименува файла от mkv на avi и всичко е ОК. Само , че те нямат проблем със субс по обясними причини.
Да се похваля - купих LG42LH7000.
Пасна добре, сега го уча. Набутах се и с флашка 8GB уж да пиша HDTV филми и да ги пускам, ама е FAT32 и не ми се удава.
Просто я форматирай да стане на NTFS и си патрон.
Аз съм пробвал мкв със субтитри на Самсунг Ц650. Вградените във мкв файла субтитри не излизаха, но когато свалих външен файл със субтитри срт и го преименувах да е със същото име като мкв файла, нещата си дойдоха на мястото. Още повече че звука беше ДТС и се декодираше (чуваше) на телевизора.Някой пробвал ли е дали може да подкара mkv със субтитри през DLNA (май само на Самсунг може, евентуално на новите LG)? По външни форуми хората казват, че е достатъчно да се преименува файла от mkv на avi и всичко е ОК. Само , че те нямат проблем със субс по обясними причини.
Здравейте,
Някой нещо да знае за модела на Самсунг C750?
Кога се очаква и евентуално на какви цени?
Цената в Германия на Самсунг 40С750 е около 1200 евро , може би и тука ще е такава , но това трябва да се провери ! За световното по футбол трябва да ги има по магазините , предполагам !
Хм никъде немога да намеря Samsung 32B650 с матрица SS или SQ.Всичко е с CN03. Дайте съвет имали голяма разлика? да купувам ли CN03 или да продължавам търсенето на самсунг матрица?
След като няма други-вземайПървоначално публикувано от werti
CN03 - Chi Mei Optoelectronics (CMO) матрица S-MVA следващата като качество на картината след Самсунг S-PVA /за сега/
няма да намериш с друга матрица. взимай го. по добър вариант е от АА01. докато работих още в тм ги сравнявах аа01 и цн03, като 2рата е с доста по добър ъгъл на гледане.Първоначално публикувано от werti