По закон имаш право да върнеш стоката в магазина без да даваш някакви обяснения. Обикновено се навиват на замяна с друг модел.Първоначално публикувано от venci79
По закон имаш право да върнеш стоката в магазина без да даваш някакви обяснения. Обикновено се навиват на замяна с друг модел.Първоначално публикувано от venci79
демек ако го върнеш до няколко дена ще се разминеш само с ядовете си а ако закъснееш малко повече ГОРИШ и то по ТЯХНА ВИНА.![]()
Това че в сайта е объркано не значи, че и в магазина е така. Затова са тези няколко дена да гледаш. Всеки може да каже след 6 месеца - ами то на етикета пишеше друго навремето и аз съм заспал и не съм го видял досега.
Може ли един съвет?
Двоумя сe между Сини 32V5500 и Самсунг 32С650
и двата са с цена 999 лева
Ще го гледам с Булсатком от към 3 метра , но нямам място за по-голям (няма да режа гардероба)
Ще ми се евентуално да гледам и с флашка или лаптоп (HDMI)филми.
ако не са проблем парите,режи гардероба.филми и булсатком от 3 метра на 32 хич не се връзва.виж ако можеш някакви размествания да направиш.
Самсунг 32С650Първоначално публикувано от stu
Първоначално публикувано от venci79
Закон за защита на потребителитеПървоначално публикувано от venci79
Чл. 4. Търговецът е длъжен да предостави на потребителя, преди придобиването на стоката или ползването на услугата, подходяща информация, позволяваща му да направи своя избор, която включва:
1. всички характеристики на стоката или услугата, които трябва да бъдат известни на потребителя, включително състава, опаковката, както и инструкция за ползване, комплектовка и поддържане;
Чл. 5. (1) Търговецът е длъжен да предоставя информацията за стоката или услугата в писмена форма или по друг подходящ начин, който позволява възприемането й от потребителя. Когато се предоставя в писмена форма, информацията задължително трябва да е на български език и да е изразена в единиците на величините от Международната система единици SI.
(2) Информацията трябва да бъде вярна, пълна и разбираема.
ясно е, че по големия размер е за предпочитане, но ставате банални вече всеки, който пита за телевизор и вие да отговаряте размести мебелите, режи секцията.
HunterBG този форум e да се предпазват хората от грешки.а тази е от наи-големите.ако всички бяха рaзсъждавали като теб много много да не се обесняват аз сега щях да се мъча с 40" от 5,30м. оценяваи труда на хората които кибичат денонощтно пред компа да помагат на всички нас.![]()
Ама то няма смисъл да сменяш 25"-29" CRT 4:3 с 32"16:9, да дадеш куп пари за същото като диагонал и то от 3м да го гледаш. За късо разстояние , кухни ,бани , вили ,спални ,ОК става . Когато има къде да се сложи тогава да се купува ,защото 3м. е за 46-50" ,това всички сме го видели.
Да и аз забелязвам,че грандоманията е обхванала и този форум.Естествено ,че големия размер в повечето случай е по-удачен,но все пак зависи от възможностите на купувача.Пък най-добре да изрежем и стените на апартаментите и да вкараме кино екрани вътре удоволствието от ХД качество ще е още по-голямо.Всеки си има възможности и сам си замисля интериорните решения вкъщи.Разбира се за техничеси възможности и актуални модели е добре да се потърси съвет.Първоначално публикувано от HunterBG
Разместване не става , а за рязане и дума не може да става .Мисля , че за спалня няма нужда от голям телевозор. Фен съм на Сони , но все пак чакам вашите мнения! моля не коментирайте размера само модела .Ако има нещо по-добро около тази цена пишете
nkd предложи тогава един добър 46 50 инчов модел за 999 че ми стана интересно.
stu модела на самсунг е б650, а не ц650. за 999 няма по добро от този модел. имам същия, но по-голям размер и съм доста доволен.
венци уважавам знанието на другите![]()
ако прочетеш внимателно ще видиш че съм написал още в самото начало .......ако не са проблем парите.....Първоначално публикувано от venci79
Горният ми пост беше реплика към твоя , а не отговор към stu . Телевизор не се купува за две години и не струва 200лв. , за това е добре да се обмисли , е за 999лв. сигурно няма нещо свястно 50", но за още малко може да се вземе поне 40- 42" . Тези медия плеъри тотално объркват хората и само за да има един куц вътре ,хората са готови до взимат малък размер, ама с плеър.Първоначално публикувано от HunterBG
щом стана въпрос да четем, прочети 1вия пост на сту да видиш какво е написал в скоби....