Каква ще е цената на 50' G20 ориентировачно?Първоначално публикувано от Loreti
Каква ще е цената на 50' G20 ориентировачно?Първоначално публикувано от Loreti
Аз взех от ТМ 50В650 мостра! Нямам забележки, не съм се ровил в сервизното/нямам време засега/ Като гледам който избира Самсунг или да чака новите модели, или да бърза! В ТМ Пловдив в залата TV-тата са предимно модели 2008 година. Вадят от склада каквото има, да няма дупки по стените! И както нямат стока предполагам, че новите модели ще "държат" цени. Но знае ли човек?!
Интересен избор, все пак бих заложил на ВЕ 3 ,видимо по- добра обработка на SD сигнала ,(ако медия плеъра не ти е важен) . Съветвам те да ги сравниш двата нa SD сигнал от DVD примерно и да решиш тогава. Но най-добре събери още малко за 40ЕХ500 .Първоначално публикувано от bulbroker
Според теб от къде идва тая техника.Нали пак я вземат от вносителя- ТМ,ТП само че е с по-ниски цени отколкото при тях.Коментирано е тук.А дали има съмнение за качеството?Ако си карък може да се случи с всичко все пак техника е -няма гаранции за това.Първоначално публикувано от Hwarang
ivodivo още нямат G20 50' провериха за цена и в компа, няма да е много прилична според мен, но наесен ще стане !!!
Или изчакай до тогава и събирай пари или ако си много нетърпелив вземай един 42' X20 за 1299лв. и ще ме споменаваш /50'Х20 е за 4 метра иначе бих ти го препоръчал него/.
Има си DVB T , C и H.264 тунери , с новият процесор е VR 5 , от 3 метра не можеш да различиш дали е 720p или 1080p /дизайна е малко особен /. Ако ти е първи голям телевизор и след година две има къде да го сложиш го вземай. На цифрова кабелна се представя много добре ,а с неговият тунер предполагм и отлично.
Пък и може да излезе ,че ти е достатъчен като размери !!!
Към 3000 лв.Първоначално публикувано от ivodivo
Ами определил съм бюджет до толкова 1350-макс 1400 лв, не ми се дава повече за нещо което няма да видя с очите си на обикновен зрител (невманиачен)Първоначално публикувано от nkd
)
Ако имаш някакво добро предложение на сходна цена моля сподели![]()
Абе мазането се вижда от всеки. С този бюджет като че ли правилно си се насочил ,просто ги сравни и решавай.Първоначално публикувано от bulbroker
Благодаря ви за мненията наистина може би малко ще се понапънаи ще си взема по добро.но ще е 40инча по голям не ми е необходим.когато ходих днес в техномаркет ми предложиха модел
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070248
но разчитам пак на вас за съвет .Моля ви СПЕШНО ми е .че ако изчакам още малко и ще профукам парите за нещо друго.лимит 1400лв БЛАГОДАРЯ!!!
По-добре дай още 20 лв. и си вземи http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070129. Това е най-доброто предложение за около 1400 лв.
Нелош избор е и този: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037780. Обаче си има и недостатъците за тази ниска цена.
Това е модел от 2008 г.!Първоначално публикувано от Momchil
Това е модел от преди две години ,не си заслужава .Цената изобщо не е ниска за толкова стар модел.Първоначално публикувано от Momchil
Сега , реално ще ви опиша проблема с images retention при PS50B650. Нека всеки прецени за себе си, защото това е много важно с оглед трудната прогноза ,която може да се очаква след примерно двугодишна експлоатация на плазмата. При мен проблема го забелязах случайно , след втория месец. До тогава бях спазил всички препоръки за разработка . Телевизорът беше на около 400 часа ,когато една вечер при изгасено осветление на тъмен екран/без сигнал/ забелязах логото на битиви .В къщи гледаме основно тази програма. Безпокойството ми нарастна ,когато след три часа гледане на картина без лого ,същото си беше още там. Обърнах внимание ,че логото се виждаше / защото вече целенасочено го търсех/ и при екран с картина с тъмна сцена, примерно от около метър разстояние. Иначе на тъмно и без картина се забелязваше много ясно от около 4 метра. Две седмици гледах с разпъната картина, отрязани глави и други такива простотии само и само да избегна появата на каквото и дае лого и резултата беше чувствително подобрение. Проблема беше различим вече само на тъмно и при целенасочено търсене . Виждаше се от около половин метър, само смътно очертание на сянката, но всепак много точно можех да посоча къде е логото. Писна ми да гледам отрязани глави и отново пуснах нормална картина за да направя експеримент. След 3-4 часа на битиви логото беше отново там ясно изразено и бяха нужни около 15 часа за да избледнее до предишното състояние. Сега гледам отново разпънат образ, за да премахна проблема до край. Така че, за мен този ефект на images retention при Samsung е един голям проблем ,който неминуемо ще доведе до прогаряне на матрицата след определен период от време,предполагам година-две, освен ако не сменям редовно каналите ,независимо дали гледам нещо интересно или не забраня в къщи да се гледа битиви ,до второ нареждане.Сетих се !Мога да въведа задължителна програма, примерно от 18ч. до 19 ч. новаТВ ,от 19ч. до 20ч. БНТ,от 20ч.до 21ч.битиви.Егати простотията!
PS: как стои въпроса при Panasonic ,ако там нещата са по-добре,което леко ме съмнява, забравете за плазма Samsung, ако не и в същото време държите на плазма се примирете с проблема ,че след време просто ще имате отпечатъци на любимите канали.
Поздрави ! Маринчев.
Този проблем присъства във всички плазми, мисля. Телевизорът има ли някаква програмна защита от прогаряне?
иначе как е като картина PS50B650