Работи.
Здравейте!
Искам помощ за приятел...
Задачата е следната.
1 .LCD
2. 32-37"
3. ДО 1200 лева!
4. Добър ъгъл на видимост.
Не знам дали има "такова животно" но все пак благодаря на отзовалите се!
Без да съм толкова навътре като повечето колеги тук,Първоначално публикувано от zlobarov
след всичко, което съм изчел и разгледал в магазините бих казал това:
1) Samsung 32LE-C650
2) TOSHIBA 37XV733G
Ето това : http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073301Първоначално публикувано от zlobarov
Здравейте,
Моля да ми помогнете да си избера телевизор!
Рамер на екрана - 50-55инча.
Искам да бъде FullHD.
Не се интересувам от вградени плеъри в телевизора.
Не се интересувам от възможности за WireLess.
Не се интересувам от възможности за запис на видео.
Не се интересувам от възможност за включване на Lan кабел към ТВ-то.
Телевизора ще се използва да се гледа телевизия и то най-вероятно не HD, ами PAL.
Телевизора ще се използва да се играе на PS3 и то много.
Живот на матрицата поне 40-50 000ч.
Не искам плазма. От четене във форума си бях приготвил пари за Panasonic и буквално мислех че съм избрал марка. Само трябваше да избера между G10, S20 и G20.
Отидох до ТМ. Видях S20 и G20. Трептенето ме уби. Гледам от 4метра и не мога да повярвам на очите си. Все едно съм си пуснал CRT-то на 60Hz. На S20 не ми хареса че дисплеят е сив. G20 определено изглеждаше по-добре като черно, но трептенето си остава. Някой почна да ме убеждава че трептенето не е трептене. Аз по 14ч седя пред компа и за моите уморени очи, това трептене е дразнещо. За да не се окаже че аз нещо греша (все пак токова народ реве за Панасоник), ходих и гледах и 50инча G10 при приятел. Бях още по-тотално разочарован.
Та след оглеждането на Панасониците, сега съм на нулата и ми трябва помощ. Поне съм сигурен че не искам плазма на която и да е марка. Това е единственият вид панел който не ми харесва изобщо. Обикновенните LCD-та ми отговарят на изискванията. Led-овете определено ме впечатлиха, но за тия размери са скъпи.
Бюджет - предпочитам да дам 1500-1800лв. Мога да си позволя да дам до към 3000лв. С оглед че изискванията ми към допълнителни функции на телевизора са занижени много, очаквам LED-овете да станат евтини след 3-4г и навлизането на 3D масово, то всичко на цена над 2200лв трябва наистина да бъде много добро и да си заслужава. Компромис с 2500лв не искам да правя. Може да се каже че предпочитам да купя телевизор който не е лош и е сравнително евтин, а след 3г-5г да го сменя с ново поколение, като старият ще го подаря на някой от семейството.
Ще бъда истински благодарен ако някой ми помогне. Консултантите в ТМ и ТП са слаби или просто се правят на ударени. Искаш ли препоръка, почват да мрънкат. Изгледа че повечето не са запознати с технологии, производители и предимства на отделните серии.
Има, и ако по-модерните опции засега не са толкова важни, както ъгъла на видимост (който зависи само от типа на мтрицата) и цената, то мисля, че jonov е прав, към настоящия моментПървоначално публикувано от zlobarov
![]()
Колега Big_Rosso , на първо четене за под 2000лв такъв диагонал 50' и нагоре , трудна работа ! За 2500-3000лв по може да стане , но модела няма да е от 2010 !
TOSHIBA 52Z3030DG става ли? От коя година е модела? Много ли са напреднали новите телевизори?
Не държа на модел 2010г. Ако разликата в картината е под 10% между миналогодишен модел и модел 2010г - 1000лв отгоре не бих дал.
Big_Rosso,Първоначално публикувано от Big_Rosso
Не. Тоя телевизор е за HD филми, ВЕРВАЙ ми. Трябва ти модел с 52-инчова S-IPS матрица до тази цена. Някой LG.
Като за Тошиба с бърза (S-IPS) матрица и голям диагонал :
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09062069
Контрастът му е впечатляващ, гледан челноИма и съвременни опции.
Ама е 3300 лева (3145, ако си го поръчаш през Интернет).
Благодаря! Ще бъде с S-IPS. Сега ми трябва марка и модел с S-IPS.
Кой Модели на Сони ( или Панасоник ) имат Сензор за присъствие ? Тази опция изключително много ми се нрави. Натъкнах се на модел KDL-32EX700, но той е прекалено малък, аз търся 40 инчов ТВ, Сони или Панасоник, предимно за спорт и филми, ще бъде разположен в тъмна стая, склонен съм да се разделя с 1600-1800 лв.
PANASONIC TX-L37U2EПървоначално публикувано от zlobarov
http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...1F%29/.do?rf=y
Big_Rosso послушай adtomov
TOSHIBA 55ZV635DG
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09062069
Много оптимистично е да търсиш 52-55 инча модел за 1500 лв.Първоначално публикувано от Big_Rosso
Или ще трябва да се задоволиш със 46-47 и да вземеш нещо прилично или да вдигнеш бюджета до над 3000.
Ако искаш виж тази мостра - Samsung 52B620 или пък Toshiba 55ZV635.
Здравейте, имам LG42LH5000, но нещо "не можах" да му свикна....моля препоръчайте ми друг 42" ТВ - достоен негов замесник.