Искам да си купя малък LCD телевизор за спалнята. Желаните характеристики са: цена до 500 лв, 19"-22" (поради ограничения в пространството), HDMI. Чудя се дали има смисъл да е FullHD, за да си свързвам лаптопа без проблeми, когато се налага.
Искам да си купя малък LCD телевизор за спалнята. Желаните характеристики са: цена до 500 лв, 19"-22" (поради ограничения в пространството), HDMI. Чудя се дали има смисъл да е FullHD, за да си свързвам лаптопа без проблeми, когато се налага.
Hercules за 2000 лв. бих избрал по - големия диагонал или повечето екстри. За мен диагонала. Ти си за плазма!
PANASONIC TX-P46S20E
PANASONIC TX-P42G20E
Последния модел ми се струва супер,а и като се поразрових за него виждам че има добри отзиви,но доста надхвърля бюджета. А за предните два модела ме учудва че пише че времето за реакция на единия е 6мс,другия 4мс, а гледам че на новите тв на LG и Philips го дават 2мс. Това рекламен трик ли е и ще се усети ли разликата?Първоначално публикувано от nkd
За тази цена нямаш голям избор ! FullHD не ти трябва , но то и няма при 19'-22' смисъл и също няма никакво отношение за връзката с лаптопа !Първоначално публикувано от pmdm
Ако можеш да увеличиш бюджета до 850лв. някой от моделите P37C10 - още се намират туктаме. Идеално е за спалнята!Първоначално публикувано от pmdm
Търси место - стойка ли, на стената ли, някаква поставка! 550лв за 22 инча не си струва!
Нямам никакво място в повече дори за 26", а повече от 500-550 лв за 19-22" нещо май не ми се дават. Виждам, че има разни LG, Philips, Beko, но не знам дали ги бива. А FullHD може да ми потрябва, защото резолюцията да лаптопа е 1366 x 768 и по този начин би трябвало да разпъне картината 1:1, ако ги вържа.
Аз бих ти предложил да си вземеш това: http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055431Първоначално публикувано от pmdm
P.S. Можеш да се метнеш и на този: http://zora.bg/main.php?p=products&s...=11870&hotels=
В момента е на промоция и дори гледам, че е с LED подсветка.
Кво е станало с цените? Аз преди 3 седмици купих P2470HD от ТМ за 529лв.
Как , какво ? От горещината се раздуват !![]()
Да си забелязал, че долара скочи с 0,20лв.?
Всички стоки, които са вързани към $ ще скочат осезаемо.
Доколкото знам телевизорите са договорени с цени във евро и не би трябвало да скочат.
Аз ли ? Много добре следя скока в цената на валутата , понеже постоянно купувам стока от цял свят ! Но както ти каза цените на ТВ са калкулирани в евро и не би трябвало да се покачват , но може да очакваме спад в цената на бирата , но и това не е сигурно ! При нас пазарната икономика и конкуренцията или ги няма или са сбъркани !
Биро, доволен ли си от покупката? Тези модели P2470HD и P2370HD доста взеха да ми допадат, а и изглеждат компактни. Цените също стават имайки впредвид FullHD-то, Монитор, DVB-T/C, наклон. Май избора няма да е мнго труден.Първоначално публикувано от biro
Колега , имай впредвид , че това е монитор с вграден тунер за телевизия , а не е точно телевизор ! Нищо не казвам с това , само като информация !
Civica, кажи ако знаеш нещо по въпроса. Мислиш ли, че няма да е удачно да се използва предимно за ТВ след като не е точно телевизор?Първоначално публикувано от civica
По принцип мониторите използват други матрици , понеже се гледат отблизо и фронтално , а не под ъгъл и от далече ! Аз ползвам всяка стока по предназначение и като гледам телевизия и филми ползвам телевизор ! Но с тези размери ... , просто нямам преки наблюдения по ред причини , аз ползвам лаптоп !