hristoslav2
Мерси за инфото.
Не бях обърнал внимание на буквите.
hristoslav2
Мерси за инфото.
Не бях обърнал внимание на буквите.
Vandal
Напиши в търсачката /горе в ляво/ Refurbished ,за да прочетеш старите постове по темата.
След дълго четене, чакане и ослушване за промоциите в ТМ днес един Samsung LE40C650 влезе в хола(btw във Варна днеска буквално трябваше да се чака на опашка на сектора със Samsung)! След като го сложихме на мястото на 14" Sony, отначало направо ми спря тока
, ама като си пуснах "пуканката" се възстанових моментално
, иначе както беше коментирано Булсат-а през скарта си е меко казано незадоволителен
..., явно ще се ходи при Мсат за САМодул...
Благодаря на всички отговорни за този страхотен форум за съветите и коментарите!!!
ЧеститоПървоначално публикувано от JohnnyGill
Булсата не може да го приемаш с CAM модул в твоя модел-няма DVB-S тунер.
Иначе ако ставаш абонат на кабелната си вземи смело CAM модула-картината е по добра.
между другото, от булсат твърдо и категорично отричат да е възможно телевизията им да се гледа, без да се ползва техния декодер: "декодерът с картата вътре са с едни и същи серийни номера и ако извадите картата от него и я сложите в .. как го казахте там.... модул, няма да можете да гледате"
Това... не е съвсем вярно. Просто за bulcrypt няма модули, а приемниците им са с такива карти. Иначе има модули за Ирдето и ако си намериш и Ирдето карта (има още) и имаш DVB-S вграден тунер, би трябвало да гледаш без проблем.
Лошото е че никой не е пробвал още .Всеки който има IRDETO карта това му е последната мисъл(only for dreambox). тия карти се търсят като тоъл хляб .Първоначално публикувано от deian
При мен дилемата продължава.Докато се наканя да взема Panasonic TX-P42G20B свършиха добрите оферти.Целта ми беше да хвана 5 годишната гаранция но се оказа ,че в цените обявени в нета и в магазините се различават.В други пък не правят доставка.....абе луда работа.Сега се загледах в един Panasonic TX-P42V10 ,малко по - скъп идва/999£/ но ако си заслужава бих го взел.
Дайте някакъв съвет за тези 2 модела.Заинатил съм се за Панасоник и това си е.
Че то ако трябва да е плазма , какво да бъде освен Панасоник ! Проблема явно при теб е в парите ! V10 също е добър модел , но 2009 и едва ли има голяма разлика в картината с G20 - модел 2010 ! Виж за V20 , доста го хвалят , но и парите са му други !
Колега модела Panasonic TX-P42G20Е го има почти на всякаде поне за сега с добри подаръци ! ! !
42g20 е по-хубав от 42v10.
kemo, човека явно е във Англия и офертите на ТМ едва ли му вършат работа
Не гледайте спесификациите от Британският сайт на Panasonic (буква В накрая) - техните модели се различават съществено от Европейските такива /континента/.
При тях модела S20 е с Nео-PDP панел, както модела в Щатите. При нас не е-въпреки ,че имам съмнения ,че панела е същият ,но е спънат софтуерно - базирам се на замерванията на черното в S20 и G20.
е на lg на плазмите какво им има не мога да разбера-ако можеш ти ми кажи кофти ли са нещоПървоначално публикувано от civica
Колега , нямам нищо против плазмите на LG , но не е в това въпроса ! Човека се е заинатил да е плазма и да е Панасоник и понеже е в Англия , това търси !
По-лошо черно и много по-податливи на отпечатване и прогаряне.Първоначално публикувано от brun4ev