Е в крайна сметка какво взе, похвали сеПървоначално публикувано от Starter
![]()
Е в крайна сметка какво взе, похвали сеПървоначално публикувано от Starter
![]()
Везните се наклониха към Samsung LE 32B650Първоначално публикувано от Hwarang
![]()
Някакъв съвет? Христослав, Лазарус, anyone?Първоначално публикувано от Harpuna
![]()
Harpuna
Избирай един от тези двата
PANASONIC TX-L26C10P и SAMSUNG LE-26B450
панасоника не знам какви тунери има
Една случка от днес - в технополис - 2 50" плазми ПАНАСОНИК. Размених табелките на S20, X20 - еми колегата посмъртно не можеше да види разлика от 2 метра разстояние. Телевизията беше National geografic HD. Други хора се загледаха - 3-ма, естествено Х20-ката щото пише S20 и аз побързах да върна обратно табелките да не се "заблуждават" излишно хората, и да започнат да разправят глупости как 800лв отгоре за S20 си струват!
Смея да твърдя че за 90% от хората няма никаква разлика между различните телевизори = единствено РАЗМЕРА има значение.
И няма как да не е така като качеството което сме виждали е от отвратително, през гледаемо, до задоволително по някои канали!
Доста добър експеримент, alfa, така е.
А ето какво се получава понякога
![]()
Momchil, теб ако те слуша човек ще си помисли ,че цялата ти фамилия гледа на Full HD телевизори от няколко поколения насам със 1080p сигнал приеман директно от мъглявината Андромеда !
Предполагам LCD панелът на телефонът ти също е 1080p !
Примерът на alfa156 e напълно показателен !
Според прогнозите на аналитичната компания Forrester Research, около 10% от телевизорите с висока резолюция (HDTV), закупени като коледен подарък, ще бъдат върнати обратно в магазините. През миналия новогодишен сезон, по данни на Forrester, броят на върнатите HDTV е достигнал 20%.Според мнението на аналитиците, в основата на наблюдаваното явление лежи не техническо несъвършенство на закупената техника, а човешкия фактор. Основната причина за връщането на всеки пети телевизор през миналата година е било силното разочарование, което потребителите са изпитали при включването на HD-телевизора към стандартен DVD-плеър или декодер.През тази година ситуацията не е много по-различна. Все пак общото ниво на информираност на потребителите е по-високо, но голяма част от тях не знаят, че за получаването на качествена картина на HD-телевизора е необходим специален плеър, който да подава картината с нужната висока резолюция.И за финал ще кажем, че по данни на анализационното издание EE Times, около 40% от ползващите HDTV, нито веднъж не са гледали филм с висока резолюция на своя телевизор.
SAMSUNG LE-32B650 v/s LG 32LH5000 Какво бихте ми препоръчали?Като се има предвид че ЛГ е със 100лв. по-скъп в момента.
От тази промоция на SAMSUNG LE-32B650 -999лв. дали не са останали само мостри?Някой има ли инфо?
werti, Самсунга е по-добър. Дали са мостри ще трябва да провериш на място.
В понеделник си взех Samsung, не са мостри - идеално запечатани в кашонче са.Първоначално публикувано от werti
Всъщност зависи от магазина - аз напазарувах в ТМ Sky City в Гео Милев, но и в ТМ в Сити центъра очакваха бройки.
deian, изглежда доста прилично ....само лакирай отрязаната част с подобен цвят и заспива !!!![]()
Малко OFF за спора от вчера!
Вчера не ми остана време - отидох нощна. Ето каква е ситуацията при мен.
На двата етажа от къщата в която живея имаме 7 извода за ТВ на 5 от които има закачени Тв-та. Кабеларката за която плаща баща ми излиза на месец 15 лв. - аз не давам нито стотинка, а мога да си вържа колкото си искам разклонения. Все още на пазара няма никаква алтернатива за тази цена да пусна толкова Тв-та!!!
Не малко хора са като мен. Решението за мен е Тв, което се представя добре(какво значи добре - ами гледа се) на този сигнал.
Защо трябва да пускаш хубав сигнал на всичките? Пусни там където искаш хубав образ.
peterstamov,пусни си цифрова само за един телевизор и ползвай нещо такова http://www.mca-sat-tv.com/SmartWi.htm.Ако телевизорите,които ползвате вкъщи нямата обаче CAмодули,ще трябва да се купуват май сет-топ боксове и вече работата ще стане много дебела.Иначе за повече телевизори си струва...макар че като се замисля нямам представа колко пари искат операторите за включване на допълнителен телевизор на цифрова.
Да варианти с пари има доста. На мен си ми харесва - добре се гледа .
Снимките са правени на пауза на Тв - затова размазва. Камерата с която снимам е боклукчава - снимано е от 1,5 метра. Картина е разпъната на Зум1!!! Реално картинат е по-добра.
Имайте в предвид, че това е обикновенна аналогова кабеларка.