Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 204 от 358 ПърваПърва ... 154194202203204205206214254 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,046 до 3,060 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от German
    май точно това и ще направя, приятелю!
    FearMe, той брат ми ме подръпваше към тях, ама така и не остана време, а и сякаш ми се мерна прекалено голяма зърнистост на изображението по техния екран. Не се обиждай, но съм с формирано мнение, че LCD е бъдещето.

civica, скоро, към клая на юни може би, ще имам път към Варна. То, ако става дума, на 3-ти вечерта също ще идвам(на концерта на Лорд ъф дъ Денс), но едва ли ще имам времето и спокойствието за такава "рекогносцировка"
    Какво те накара да си промениш мнението?

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от iwoto
    Какво те накара да си промениш мнението?
    Размерът. Времето за реакция. Гаранцията. Цената. Също и някои характеристики. Не на последно място и някои оплаквания при Самсунг.
    Но аз мнението за бъдещето на LCD не съм си променил. И сега смятам, че има по-добри модели от тази плазма, която избирам, но просто добрите са прекалено тежки за моя джоб. То и този не е кой знае колко по-лек, ама ще видим довечера ще успея ли да се преборя все пак. С жената, но най-вече със себе си. Това е трагедията на Близнака - триумене, четириумене - до безкрай.

4. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,

От известно време следя форума и мненията за телевизорите в него. Аз също се чудя какъв телевизор да си взема и за момента съм се спрял на 40XV733G, понеже не ми се дават повече пари от 1300-1400 лв. Интересно ми е, когато се съветва да се вземе плазма, въпреки някои от предимсвата и, никои не обръща внимание, 4е харчи двойно повече ток. По моя груба сметка за няколко години разликата в енергопотреблението ще е около 200-400 лв. Така че сравнявайки плазма с лсд, пример German Panasonic TX-P42S20E, плазмата бих казал че излиза не 1499 лв, а 1700-1800+ като цена, която трябва да се използва за съпоставка с лсд предложенията.

5. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

М не! Не харчи двойно ток! Тези цифрички във спецификациите ги пишат при максимално завишени контраст, яркост, звук и т.н.!
    Моя P37 харчи около 130 W!!! Повече е от LCD, но не е двойно!
    Няма "някой предимства" - всичко е предимства с изключение на няколкото десетки вата повече!

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ами тя разликата в потреблението е колкото една крушка, гасиш я и гледаш на тъмно и без това плазмата това иска

7. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от German
    Благодаря ви момчета! Най-горещо ви БЛАГОДАРЯ! За това, че ме изтърпяхте най-вече.
    Гледам, че предпочитанието ми долу-горе се препокрива с вашето!
    Решението най-сетне е взето. Ще атакувам царкинята наречена "плазмата на Панасоник" в крепостта "ЗОРА".
    Ако смятате, че трябва да ми дадете някакви ценни съвети за самият акт на покупката, сега е момента. Довечера излизам на ринга(т.е. ще поръчвам)!
    Колега , аз бих те посъветвал да влезнеш в темата за панасоник и да прочетеш малко за плазмите и за какво да се внимава при тяхната покупка, най -основното е :
    -да не е мостра , а чисто нова запечатка
    -първите 200 часа задължително настройките на картината да са на полувина
    -купи си някакви щори или по -дебели пердета, защото през деня ще има отражения
    Иначе много добър избор, честито и УСПЕХ в преговорите с жената!
    А забравих наи-важното .....естествено купи много БИРА и приятно гледане на световното( с тия тромби ще ни уморят тия африканци)!!!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ivan1
    Ами тя разликата в потреблението е колкото една крушка, гасиш я и гледаш на тъмно и без това плазмата това иска
    Това беше добро.
    Аз имам над 400W осветление във хола, но гледам на тъмно. Значи моята плазма не само, че ми харчи по-малко от всяко LED LCD, но и ми връща пари.

10. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    М не! Не харчи двойно ток! Тези цифрички във спецификациите ги пишат при максимално завишени контраст, яркост, звук и т.н.!
    Моя P37 харчи около 130 W!!! Повече е от LCD, но не е двойно!
    Няма "някой предимства" - всичко е предимства с изключение на няколкото десетки вата повече!
    Не е много повече- на мен 32 ми харчи 134W т.е. колкото на теб 37 а 37 лсд ми харчи 178 W така ,че това е мит че плазмата изразходва двойно повече ел.енергия

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет на всички
    Искам само да напомня, че недостатъкът на съвременните плазми въобще не е в консумацията им на електроенергия, а в самата същност на технологията на дисплея, от време оно - постоянно деградираща с времето картина, дължаща се на остаряването на фосфора в панелите им. Но това е твъъъъъъъъъърде бавен процес, който, в рамките на няколко години, обикновения потребител едва ли ще забележи. Съществуват и други оплаквания, като трептене на картината и брум, но това са проблеми, които са повече или по-малко частен случай за определени модели, като за по-старите модели оплакванията са повече. Предимствата им засега си остават същите - дълбок черен цвят, отличен контраст и много добро цветопредаване (за по-качествените модели), не на последно място - широк ъгъл на гледане и практически мигновена реакция на панела, което ги прави много подходящи за спортни предавания и игри, например.

Колкото до LCD, там нещата са други. Иска се да си малко фен на технологията и пътищата за усъвършенстването й. Без да е необходимо да има логично обяснение за това.

12. Тук е от
    Jun 2010

А в класата до 2000 лв. какво мислите за Panasonic TX-P42G20E? И струва ли си оскъпяването то 500лв в/у модела TX-P42S20E? Тук не визирам допзлнителните екстри, а качеството на картината.

13. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте,
    искам да помоля а за съвет за телевизор, спрях се на LG 47LH3000
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052362
    наистина е на прага на 47, но за съжаление тавана който мисля да отделя за телевизор е 1500-1600лв
    намерих 2 ревюта в нета, доста го хвалят, вашата тема ме впечатли доста, за това реших да попитам тук.

телевизора ще се използва през компютър предимно - HDMI порт, четох, че недостатъците му са, че не е 100 или 120Hz-ов но въпреки това картинката била прекрасна, мен лично ме интересува да няма някакви проблеми с работата му с компютър, или по-точно 5850 видео карта, аз дори нямам кабелна.

за подобна цена ми допанда и LG 42LH4000, но разтоянието от което смятам да го ползвам е над 3 метра, и 42ка малко ми малее, смятам да го ползвам за интернет и предпочитам да е 47, въпреки, че по-малкият до колкото разбирам от номера на модела е по-горен клас, предполагам има доста предимства

ще се радвам на съвет или каквато и да било насока/помощ, определено имате доста опит
    аз съм горд собственик на 24 инчов компютърен монитор от висок клас и съм супер доволен, за съжаление не мога да си позволя висок клас телевизор.
    мерси предварително
    поздрави

14.  

15. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

първо да се извиня че пиша за 20ти път в тази тема
    почти бях решил да взема TOSHIBA 46SL733G , но като ходих да го гледам ... видях плазмите. Тях не знам защо ги бях отписал по default
    50 инчовите много ми харесаха и започнах отново чуденето - тошиба 46 инча или плазма 50? по-малко като размер от 46 въобще не искам да гледам
    Всъщност има ли добра 50 инчова плазма до тази цена? (2300 струва тошибата)

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2010

току що се върнах от ТМ бях отишъл да купувам Тошиба 40VL733,но останах разочарован много ниско качество на изображението и много лош дизайн с това стъкло по-края и светещият надпис.Нещо не му пуснаха хубав сигнал ли какво стана не знам, но много зле погледнах набързо и по- евтините модели от същата марка но с нищо не ме привлякоха.Добро впечатление ми направиха на Самсунг моделите UE-40С650 Ама цената нещо ми се вижда височка.Така че продължавам да следя форума с интерес за нови предложения.

17. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

Така правят, пускат хубав сигнал на слабите модели! А на хубавите лош лош сигнал! Вързват ли се не знам........
    @adtomov сега не мога да се сетя, но точно от този форум имаше линк към някакъв тест. Ставаше въпрос, че и на LCD картината деградира, дори го бяха описали в по-голям процент. Не знам какво съм разбрал, ако някой пази линка .......с те зи бирички Чин-Чин!

Ха ето го! Някой по-добре с руския да преведе.....и за него ще има биричка
    Да не би да става въпрос че на плазмата по-бързо деградира, не разбирам добре.....
    Уф то това от 2005 година. Нищо нека стои, някой може да му е интересно!

18. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    @adtomov сега не мога да се сетя, но точно от този форум имаше линк към някакъв тест. Ставаше въпрос, че и на LCD картината деградира, дори го бяха описали в по-голям процент. Не знам какво съм разбрал, ако някой пази линка .......с те зи бирички Чин-Чин!
    Ха ето го! Някой по-добре с руския да преведе.....и за него ще има биричка
    Всъщност, за кои точно модели става въпрос? Пропуснали са да напишат.... Щото, например, моето LCD (измерено с уред) за 2 години не показва подобни тенденции...

Цитат Първоначално публикувано от ccc
    ...Всъщност има ли добра 50 инчова плазма до тази цена? (2300 струва тошибата)
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09070426

Цитат Първоначално публикувано от Danny_Falin
    Здравейте,
    искам да помоля а за съвет за телевизор, спрях се на LG 47LH3000
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052362
    наистина е на прага на 47, но за съжаление тавана който мисля да отделя за телевизор е 1500-1600лв...
    За ТЕЗИ ПАРИ, изборът е труден за LCD, при желание за значителен диагонал. Не виждам, какво по-добро би могло да ти се препоръча ЗА ТОЗИ диагонал, от това, което вече си избрал. Матрицата ще ти е S-IPS.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе