Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 250 от 358 ПърваПърва ... 200240248249250251252260300 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,736 до 3,750 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от mitat
    Не намирах разлика в картината между лсд и плазма на панасоник(поне не толкова голяма,че да го правя на въпрос)
    ОК.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052292

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от mitat
    До вчера смятах полемиката относно "войната" между LCD и плазма за леко пресилена.Притежавах LCD PANASONIC 32LZD85F и плазма 42G10E и не намирах особена разлика в картината им.Смених ЛСД-то с въпросния SAMSUNG и сега всички описани във форума разлики между двата вида дисплеи важат с пълна сила.Сега си мисля само "fucking LCD's"
    Смея да твърдя ,че точно тези лсд модели на панасоник се приближават най-близо до работата на плазмените модели.Ти си слязъл от кон на магаре така да се каже с тоя Самсунг.А аз на времето направих обратното и знам какво имаш в предвид.Първото ми лсд бе самсунг ,понеже панасоник не обръщаха внимание на тая технология тогава.В последствие забелязах че след 2006 панелите на панасоник се придържат най близко до плазмените и от тогава не сменям марката.Разбира се съществуват модели и на други производители които заслужават внимание-тошиба ,лг.

4. Тук е от
    Dec 2009

[/
    Цитат Първоначално публикувано от nkd
    И двата са много добри и действително осветеноста ще е решаваща, тябва да ги сравниш на място. Ако нямаш вече външен медия плеър, в LG42LD750 има вграден не лош , а и е 200хц. , което за LCD e много добре . По този показател, бързите сцени , плазмата е ненадмината. Често обаче мазането идва от сигнала .
    Имам външен медия плеър, така че това не ме вълнува, но прочетох, че 200 хц. при този модел са фалшиви (100+допълнителна обработка) а плазмата е 600 хц. ако това е истина, а не рекламен трик. Труден избор за човек не толкова технически запознат.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Вярно ли е, че Lg са първи по продажби на плазми
    http://it.dir.bg/2010/07/06/news6679562.html

Тук 100 човека си купиха телевизори и колко пари се спестиха след консултация с форума един не спонсорира форума през Epay

6. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от tchefo
    Вярно ли е, че Lg са първи по продажби на плазми
    http://it.dir.bg/2010/07/06/news6679562.html
    Най-некачествените плазми измежду марковите такива на пазара... Но са и най-евтини...

7. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Нещо не виждам къде изчезна или потъна общата тема за LCD матрици / плазмени дисплеи-FAQ,мнения ,обсъждане нещо такова беше. Хубаво е да е по напред за да може човек да прочете преди да задава въпроси по основни неща дъвкани и предъвквани.

8.  

9. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Привет на всички :-)
    Днес мисля да ходя до магазина за телевизори...
    Стоя пред следната дилема:
    Този: PANASONIC TX-P50G20E , или този:SAMSUNG PS-50C6500
    Кой от двата да си купя?
    Моля посъветвайте ме !!!

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bourbonman
    Привет на всички :-)
    Днес мисля да ходя до магазина за телевизори...
    Стоя пред следната дилема:
    Този: PANASONIC TX-P50G20E , или този:SAMSUNG PS-50C6500
    Кой от двата да си купя?
    Моля посъветвайте ме !!!
    категорично
    PANASONIC TX-P50G20E
    Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Най-некачествените плазми измежду марковите такива на пазара... Но са и най-евтини...
    Не съм съгласен.
    Тазгодишните модели на LG и на Samsung - почти изравнени са.

12. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте! Вчера взех един LG-42LH5000 за 1299 лв. от Техномаркет - в 20ч. беше, затваряха вече и сaмо го пуснаха- аха работи- чао. Бях обещал на баща ми за световното и бързах поне за полуфиналите да се включим.Съзнавах, че вземам по-стар модел, ама размера има значение и за бюджета пасна добре.Включих се във времето - инсталирах го за мача, обаче на полувремето баща ми поиска да му върна стария - CRT-LG. И верно в едър план добре, обаче в по отдалечен ги размазва играчите. После му пуснах HD през флашката - перфектно, обаче от кабелната кофти.Някой може ли да подскаже - има ли начин да променя нещо с настройки или да се примирявам. И друго - малко коментар - доколко се уших с купуването на по-стария модел, че да знам за в бъдеще. Благодаря!

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Нормално е да има дефекти в картината при ниска резолюция. Тези дефекти личат повече при по-големите размери тв. Размера има значение. И нов модел лсд да купиш на SD сигнал е така.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivajt
    Здравейте! Вчера взех един LG-42LH5000 за 1299 лв. от Техномаркет - в 20ч. беше, затваряха вече и сaмо го пуснаха- аха работи- чао. Бях обещал на баща ми за световното и бързах поне за полуфиналите да се включим.Съзнавах, че вземам по-стар модел, ама размера има значение и за бюджета пасна добре.Включих се във времето - инсталирах го за мача, обаче на полувремето баща ми поиска да му върна стария - CRT-LG. И верно в едър план добре, обаче в по отдалечен ги размазва играчите. После му пуснах HD през флашката - перфектно, обаче от кабелната кофти.Някой може ли да подскаже - има ли начин да променя нещо с настройки или да се примирявам. И друго - малко коментар - доколко се уших с купуването на по-стария модел, че да знам за в бъдеще. Благодаря!
    Провери дали кабелният ти оператор предлага HD пакет и ако да пусни си ZDF HD за световното

16. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivajt
    Първо: Какъв сигнал ползваш по кабелната, аналогов или цифров? Ако си с аналогов - премини към цифров, ще имаш значително подобрение на картината.
    Второ: Ако ползваш цифров сигнал, как е свързан към телевизора, през set top box на кабелния оператор или през CAM модул. Най-добре е през CAM модул. Доколкото знам, този модел LG има цифров кабелен тунер, така че ще можеш да ползваш CAM модул.

Ако ползваш цифрова кабелна през CAM модул и пак картината е лоша, тогава не знам какво да те посъветвам. МОже би да търсиш оператор който предлага HD програми, но който и да избереш, те HD програмите се броят на пръсти.

17. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте.Мисля и аз скоро да взема един LCD.Ще гледам булсатком на него (спорт и филми) и от лаптопа също филми с HDMI.Разстоянието е 2.5-3 метра.Засега се спрях на следните 2 модела,какво ще кажете за тях?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09077130
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073104

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от blitz
    Здравейте.Мисля и аз скоро да взема един LCD.Ще гледам булсатком на него (спорт и филми) и от лаптопа също филми с HDMI.Разстоянието е 2.5-3 метра.Засега се спрях на следните 2 модела,какво ще кажете за тях?
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09077130
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073104
    32" са малък размер за това разстояние , трябват ти 40-42" или най-малкото 37"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе