Мдам... Остават два варианта Сам C650 (но не с S-PVA явно), LG 32LD650 или да правя комбинации от други модели + допълнителен плейър....Първоначално публикувано от nkd
Мдам... Остават два варианта Сам C650 (но не с S-PVA явно), LG 32LD650 или да правя комбинации от други модели + допълнителен плейър....Първоначално публикувано от nkd
здравейте, имам бърз въпрос
SAMSUNG 46C650
или
LG 47LD650
и защо ?
Доста изравнени модели , основна разлика е гланцовия панел при Самсунг полуматов при LG .До скоро почти нямаше 46С650 с матрица на Самсунг в магазините.
Цените на LG TV с 10-11% на долу от днес.
Очаквах това да се случи с Тошиба, а то какво стана
http://www.technomarket.bg/promo.phpстана.
Претърсете мазетата , намерете старите CRT-ТВ-та и хоп 10 проци минус! Честито на новите собственици !
Наздраве !![]()
До седмица ще излязат наградите EISA 2010-2011 имайте малко търпение....и ще разберете кои са най-добрите продукти
http://www.eisa.eu/
Продажбите за първите 3 месеца тази година
http://www.astera.ru/news/?id=77892
http://www.astera.ru/displaynews/
Това зависи от LG България , а Тошибите и без друго са на промо цена , което май не им е от полза за имиджа ,защото българина обича да му съдерат кожата , че да е доволен от покупката.Първоначално публикувано от agk
Здравейте, разполагам с бюджет 1359 лв, място за телевизор почти метър и разстояние от което ще се гледа 1,80 – 2,80 м. На телевизора ще се гледат филми, новини, спорт (т.е. всичко). Телевизия на Булсатком и лаптоп с дисплейпорт (ATI3650).
Като прегледах цените, установих в общи линии следните възможности:
TOSHIBA 37XV733G 1249 лв.
PHILIPS 37PFL5405H 1349 лв.
SAMSUNG LE-37C550 1359 лв.
SAMSUNG LE-32C650 1359 лв.
SONY KDL-32EX500AEP 1359 лв.
SONY KDL-32NX500AEP 1299 лв.
Не давам модели над 37", защото повечето не ми се събират в секцията.
На хартия Тошибата е най-логичния избор, но е с малко скучен дизайн. Вариантите са да се откажа от 100хц и да взема Samsung 37c550, колко голям компромис е това?
Или да сляза с 5 инча надолу и да избирам между 32 инчовите Сонитата и Самсунга C650.
Защо някои самсунзи, са по-евтини в Метро, от в Техномаркет и то не с малко??!
Надявам се, който и телевизор да избера да мога да го подкарам на фулХД през дисплейпорта с 3-5 метров кабел, звука ще го вадя отделно.
Ще имам и мераци поне да пробвам DLNA, така като чета http://www.homemediaserver.ru/ е решението. Имам няколко въпроса относно сървъра. Като се налага прекодиране, примерно за да се подадат субтитри на кирилица, това в реално време ли се случва, или първо филма се прекодира и после се гледа. Какви резолюции минават през мрежата? Евентуално реалното прекодиране минава през видеокартата, или разчита само на процесора? Има ли разлика в това да вградиш субтитри на H.264 и да го стримнеш на H.264, и това да прекодираш от кодек в кодек вграждайки субтитри? Т.е. доколко е ефикасен homemediaserver за вграждане на кирилски субтитри и какво качество мога да очаквам.
Благодаря предварително на всички.
Никакво слизане надолу в диагонала! Щом нямаш повече място, избирай измежду 37-инчовите модели. Относно матриците - TOSHIBA 37XV733G и PHILIPS 37PFL5405H са с S-IPS матрица - малко по-добър зрителен ъгъл и бързина на реакцията. SAMSUNG LE-37C550 е с *VA матрица на AUO. За FullHD разчитай най-вече на HDMI входовете.Първоначално публикувано от di-sign
![]()
______________________________________________________________________________________
При последното преброяване, към днешна дата, мохиканите на плазмата са вече само три: Panasonic, Samsung и LG. (поправете ме, моля, ако бъркам)
Да се надяваме (най-вече на Panasonic) да държат фронта така, че да продължават да стимулират развитието на останалите (и новите) типове дисплеи.
![]()
![]()
ТСпорид мен не е от LG-BG , защото то - "намалението" не е валидно за другите продавачи на тази марка. "Зелената вълна" е претекст за опит за увеличаване на оборота. Що се отнася до Тошиба- ми ТМ според мен не правят никакви, ама никакви целенасочени рекламни действия за увеличаване на оборота на тази марка; В ТМ-ЦУМ примерно са поставени на входа , но т.н. консултанти при МОЛБА да ти окажат съдействие за избор на ТВ, тази марка я подминават , а си говорят отново за Сам-а. Защо, не е вече ясно ! Така е и на цар. шосе и на Славейков / поне тези съм проверил , а и не мисля да се занимавам с такава разследваща дейност /Публикувана от: nkd
Това зависи от LG България , а Тошибите и без друго са на промо цена , което май не им е от полза за имиджа ,защото българина обича да му съдерат кожата , че да е доволен от покупката.
Според мен он тази ценова вълна има полза купувача- все пак 10 проци са 10 проци минус!
Честито на новите собственици !
Наздраве!![]()
Намалението не е от LG-BG.В Технополис е 11% без еко оферта за връщане на стар телевизор.Първоначално публикувано от agk
Подозрително почти еднакви намаления , които няма как да станат без официалния вносител . Разбира се важното е ,че 10% -11% не са хич малко особено при по- скъп модел.
Здравейте
Решил съм да си сменям телевизора че в момента 32-ката която я имам взе да ми идва малка.
Още не съм решил LCD или плазма ще се взима . За големина съм се спрял на 42 - 46" , максимум 50".
Стаята е 3,5м на 3,5м , разстоянието от което ще се гледа е 2,5-3м.
Изискванията ми са панела да е FullHD 1080 , да има най малко 3 HDMI входа , и черното да е достатъчно добро.
ТВ-то ще се използва за гледане предимно на HD материали/филмчета от PC–то, както и HD канали от спътниците.
Не ми трябват екстри - разните там player-и , DLNA интернет връзки и т.н.
Както НЕ ми трябват и вградени MPEG4 тунери били те за наземна или кабелна ТВ.
3D-то също не ме влече - вече година и половина-две има само 6-7 канала на кръст и не всички предават 24 часа в денонощието 3D.
С две думи ще се ползва само дисплея.
Засега съм се спрял на Samsung 46 B620 - http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053040
обаче все още не съм го виждал на живо , в сайта им пише че го имат само в магазините им в софия .
Някой колега ако го е виждал как предава моля да сподели впечатленията си .
Приемам и други предложения , марката няма значение , цената - до 1800 максимум 2000 лева.
Предварително благодаря
Поздрави!
Според вас кой е официалния вносител на ЛГ в България ?