Няма да е 42" защото секцията ми позволява максимум 37".
Въпреки всичко съм се насочил към LCD. Какво мислите за:
SAMSUNG 37b651
LG 37LH5000
TX-L37G10E
Няма да е 42" защото секцията ми позволява максимум 37".
Въпреки всичко съм се насочил към LCD. Какво мислите за:
SAMSUNG 37b651
LG 37LH5000
TX-L37G10E
Мисля , че трябва да отидеш на място в магазина и да ги видиш наживо и който ти хареса най много , вземи него !
lazarus18
Моля за твоето мнение то е ценно за мен сведох избора си до два модела Samsung LE 32B650 и LG 32LH7000 ( но все пак си остава потенцилен и Philips 32PFL 7404 H )
Благодарение на форума разбрах за промоцията в Метро на LG 32LH7000- 1126 лв, ( LG 37LH7000-1426 лв, LG 42LH7000-1698 лв ) от 01 януари до 13 януари. hristoslav2 и adtomov и ме посъветвахте да изчакам след 15 януари за по добри промоции какво ще ме посъветваш ти ?
Благодаря!
Аз съм за Самсунга заради по-доброто черно.
А за чакането след януари ? Или ако скачам сега ще е LG-то защото 1130 с/у 1450 ???
Кажи някоя дума за LG-то.![]()
![]()
Цената за Lh7000 наистина е много добра. Не съм голям фен на LG заради матриците им, но за тази цена наистина застава пред Самсунга.
Изчакването падането на цените никога не ме е влечало.
Благодаря ти много за инфото въпреки че изчетох доста мнението на такива като теб ми е ценно.
Ще отида да погледам малко и двата още веднъж и може би ще..... се похваля.
Все пак съм отворен за съвети защото тази седмица едва ли ще имам време за пазар.
Благодаря предварително!
От вчера съм собственик на PANASONIC TX-p42s10e.
Благодаря на колегите във форума за помоща и за информацията.
Купих го от технополис. Консултанта не знаеше как се влиза в сервизното меню, но благодарение навас аз влязох и се уверих че това му беше второ пускане и 0 часа.
Пуснал съм си цифрова на кейбълътел с Ка модул, всичко е прекрасно.
За всички колеги да дам съвет: РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ![]()
OKПървоначално публикувано от georgi1970
Все пак помисли хубаво да не изревеш като този колега:
"Много лоша картина Samsung
От няколко седмици имам LCD TV 32" картината е ужасна замазана и цветовете са като нарисувани с бойчки
връзката между тв-то и приемника/булсатком/ е със скарт на hama "
Имай в предвид че качеството на Булсатком и Итв е много зле - ПЛАЗМИТЕ се справят много по-добре от LCD.
Aко няма да го ползваш за монитор задължително вземи плазма!
Здравейте на всички!
Днес ходих да погледам телевизия в няколко магазина и на какво се натъкнах...
В Метро до 31.12.09 имаше промоция на Samsung 32"-1300 37"-1500лв. ( за сравнение в ТМ и ТП 1449лв./ 1599лв.) днес цената без промоция е 1320 за 32" и 14**за 37".
Сега е промоция в Метро на LG 32LH7000- 1126 лв, LG 37LH7000-1426 лв, LG 42LH7000-1698 лв от 01 януари до 13 януари.
А дали няма да си остане толкова след 13 януари???????
В ТП (технополис) докато си разглеждах LG LH7000 дочух разговор м/у двама консултанти, че на следващета промоция в магазина ще го направят колкото в Метро
Първоначално публикувано от hristoslav2
![]()
Сега разбирам че ще има надлъгване м/у играчите на пазара![]()
Имам и един въпрос към вас:
Някой има ли поглед към пазаруването в Метро на техника и по-точно с гаранциите и обслужването защото не съм чувал хубави отзиви. За консултантитенямам думи.
Първоначално публикувано от jovko
Честито! Със здраве да си го ползваш!![]()
![]()
ПРОБЛЕМ С ТЕЛЕВИЗОРА
Здравейте, вероятно мястото на този пост не е тук, но но ако някой може да ми помогне със съвет ще съм му много благодарен.
Преди няма и месец взех PANASONIC TX-P42U10E
PANASONIC TX-P42U10E
От днес следобяд има ето този проблем с екрана:
http://store2.data.bg/snoopdoggystyle/DSC01035.jpg
http://store2.data.bg/snoopdoggystyle/DSC01036.jpg
http://store2.data.bg/snoopdoggystyle/DSC01037.jpg
Моля дайте съвет, как да постъпя от гледна точка на рекламация към магазина и по-точно, мога ли да изискам замяна
Благодаря
Това е дефект характерен за плазмите . Върни го в МАГАЗИНА и искай смяна с нов .
Благодаря за бързия отговор, а от магазина могат ли да откажат замяна, т.е. да бъде отремонтиран.Първоначално публикувано от nkd
Не знам какво да правя, а искам когато отида в магазина решението на проблема да е най-добро и бързо за мен - замяна с нов
По принцип трябва да ти го подменят с нов ,особено за този дефект , но може и да се опитат първо да го пратят в сервиза . За това бъди твърд и говори с управителя. Внимавай като го носиш да не го удариш ,че може да "закачи" и в магазина да е проработил и върви доказвай. Има един клип как с бухалка оправят твоя проблем.Успех !