Моя грешка ставаше дума за http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401
И от къде мога да си изтегля това ДВД за да прверя картината на дадения ТВ. Предполагам че мога да го запиша на флаш памет.
Моя грешка ставаше дума за http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052401
И от къде мога да си изтегля това ДВД за да прверя картината на дадения ТВ. Предполагам че мога да го запиша на флаш памет.
Аз питах консултанта и той каза че слагали матрици на Шарп. Но от какъв тип не знаеше.Първоначално публикувано от Hwarang
Здравей Hwarang,толкова часове предполагам никой не е заработил с G12 , щото са от 1 година време,аз от личен опит мога да ти кажа че основният недостатък на плазмата е отпечатването на статичен образ който все още не е остранен напълно, на светло образа пак е перфектен, ако искаш ярка картина пак можеш да го постигнеш на динамичен режим, но съм сигурен че няма да гледаш на него,друг ефект който наблюдавам е т.н колор бандинг няма гладко преливане на цветовете но това си го имат и LCD -тата.Най добре можеш да сравниш картината в технополис, ходил съм в три различни града и на всичките места може да се сравнят плазми 37 инча с LCD- та също 37 и 32 инча на един и същ сигнал наредени един до друг,единият път вървеше снукър по евроспорт HD, картината при плазмата е по естествена и лицата на хората са много ясни също и топките са ясни на масата, докато при LCD -тата дори и висок клас лицата на хората са неестествени все едно нарисувани, и топките са по размазани.Това е което мага да ти кажа но избора си е твой.Първоначално публикувано от Hwarang
Бях ти предложил Toshiba 42XV635D 1499лв. по-добър вариант от този Филипс.Първоначално публикувано от Peter Radev
Какво ви е мнението за сл. модели и да кажете , ако знаете матриците им :
- SAMSUNG - 40B620 срещу SAMSUNG - 40B651
- TOSHIBA 40XF351PG ?
- TOSHIBA 40XF356DG ?
Въобще Тошибите добри ли са ,в сравнение с по-горните ?
ами аз скоро мисля да купувам, като разстоянието и при мен е около 2.5, но вече сериозно започвам да клоня към 50", вместо първоначалното ми решение за 42"
сметнах си ъглите, под които понастоящем виждам заобиколилите ме монитори, лаптопи, телевизор и т.н., а резултатите категорично показаха, че нито 42, нито дори 50 биха се доближили до видимия размер, на който съм свикнал от монитора си... нещата отиват към 50![]()
50" за 2.5м няма ли да са ти множкоПървоначално публикувано от FearMe
според мен не си струва толкова голям размер...
Колега , колкото повече - толкова по-добре ! За 37' няма смисъл , цената на 40-42' е почти същата като пари !
И аз съм с разтояние до 3 м. и се двоумя между плазма 50 инча или 46 инча ЛСД... Изчаквам новите модели да видиме!Първоначално публикувано от FearMe
ivodivo до 3 м. 46' идва една идея голям и се получава дискомфорт с който не се свиква и по-късно да не говорим за 50'.
Приказките "колкото повече..." ги остави на реалността с която ще се сблъскаш след това.
Комшията е с 37 от 2 метра, може и още като гледам...Мислиш ли, че 46 ще ми е много? Не ми се иска по надолу от 46, че половината от гледането ми е филми с поне двд качество!Първоначално публикувано от soon
http://www.technopolis.bg/b2c/app/displayApp/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9A043E4E7CE3AC84DBE5428E959 DEF928)/.do?rf=y това е линкаПървоначално публикувано от pacho_20
![]()
Не знам за какъв дискомфорт става дума.
Повечето хора са с 20-22 инча монитори и ги гледат от 50-60 см. За да запазиш същото съотношение на екран/разстояние ти трябва телевизор 100-132 инча. Не съм чул някой да му се е сторил некомфортно голям екрана.
Не е комфортно когато е лоша картината и за да се пооправи ти се иска да избягаш метър два назад, обаче когато е перфектна се приближаваш напред,например при гледане на филм 21/9 на 42 инча екрана ми се вижда много малък, говоря за HD сигнал ,SD сигнала се надявам да стане отживелица в близко бъдеще и не трябва да бъде база за избора, да не говорим че има два три канала 16/9 които се ядват да ги гледаш останалите или трябва да зуумваш или да ги гледаш 4/3 като екрана става доста по малък, а изкривената картина разпъната встрани не трябва въобще да се гледа и в същото време да се говори за качествена картина, щото дори и на HD сигнал като се промени аспекта с единствения възможен а той е да я разпъне настрани качеството пак става лошо кво остава за SD при същата ситуация.
ivodivo 37' за такова разстояние си е малък.
За до 3 м. 40' - 42' е отличния размер.