Вижте резултатите от анкетата: Каква марка LCD/PDP телевизор притежавате ?

Гласували
1229. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Panasonic

241 19.61%
  • Philips

132 10.74%
  • Sony

175 14.24%
  • Samsung

272 22.13%
  • Sharp

52 4.23%
  • LG

192 15.62%
  • Toshiba

86 7.00%
  • Finlux

7 0.57%
  • JVC

21 1.71%
  • Grundig

4 0.33%
  • Crown

6 0.49%
  • Neo

12 0.98%
  • Daewoo

12 0.98%
  • Други

17 1.38%
Страница 93 от 358 ПърваПърва ... 43839192939495103143 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 5361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010

Цитат Първоначално публикувано от bimbata
    Сори за офтопика,
    но някой има ли идея как стоят покупките на изплащане от Метро ?
    Аз съм вземал TV с Уникредит Кларима, става бързо и лесно, само, че ти слагат една застраховка 5 лв на месец, ако си по-нахален и имаш инфо можеш да я откажеш, и това съм го пробвал!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от stamat699
    На 21.03.2010 г. има промоция на Метро на SONY KDL-46V5500K
    за 1378.80лв.

.....как ме изкушават

Поздрави.

не съжалявай така ужасно мажи този модел даже тази цена му е много

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Момчета, зачудих се днес. Всички модели нормално ли се справят с DVB субтитри и EPG на кирилица?
    Говоря за цифрова кабелна. На някои канали субтитрите са вградени в картината, но има и канали с DVB-субтитри (и възможност за избор на субтитри). Чете ли ги нормално ТВ-то? И EPG-то също ми е важно. Някой ако е срещал затруднения, да казва.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

обзор на 3D технологиите
    http://www.thg.ru/display/20040306/stereo-3d-01.html

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

European Plasma-TV 2009-2010 -> Panasonic TX-P42V10E
    European LCD-TV 2009-2010 -> Philips 46PFL9704H/12
    European Webmedia-TV 2009-2010 -> Samsung UE46B8000
    European Best Value LCD-TV 2009-2010 -> LG 42SL8000
    European Blu-ray Player 2009-2010 -> Pioneer BDP-LX91
    http://www.eisa.eu/awards/video

7. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Привет на всички
    Искам само да споделя с вас своето недоволство от факта, че за пръв път трябва публично да се съглася с мнението на нашия многообичан администратор FearMe (аватар - "Непокорна глава у газова камера с последващо изгаряне на същата") по повод на продажбата на втора ръка техника от вид телевизор LCD или Plasma. След 2 години експлоатация, даже LCD панел с 52 инча диагонал не струва нищо... Или почти. Защото за 2 години технологията напредна толкова много, че потребителите са склонни да дадат малко повече пари за съвременен модел с по-малък диагонал но с повече .... Хм... "екстри" от тип, почти не касаещ качеството на картината на телевизора. Тези екстри, които наистина имат отношение към това качество, си остават скъпи. Независимо в кой момент от време. Съотнесено към желанията на потребителите...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

ok

10. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет на всички
    Искам само да споделя с вас своето недоволство от факта, че за пръв път трябва публично да се съглася с мнението на нашия многообичан администратор FearMe (аватар - "Непокорна глава у газова камера с последващо изгаряне на същата") по повод на продажбата на втора ръка техника от вид телевизор LCD или Plasma. След 2 години експлоатация, даже LCD панел с 52 инча диагонал не струва нищо... Или почти. Защото за 2 години технологията напредна толкова много, че потребителите са склонни да дадат малко повече пари за съвременен модел с по-малък диагонал но с повече .... Хм... "екстри" от тип, почти не касаещ качеството на картината на телевизора. Тези екстри, които наистина имат отношение към това качество, си остават скъпи. Независимо в кой момент от време. Съотнесено към желанията на потребителите...
    Така е,затова най-важното е картината да е с безкомпромисно качество.Всички други екстри не са от такова значение.
    Същото е при GSM,много функции ,които не са необходими,а всички забравят основната-надежден телефон.

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Не съм напълно съгласен. Вярно, че качеството на картината е на първо място при избора на тиви, но какво лошо има в екстрите, които предлага всяка една марка. USB входа си е голямо удобство за всеки един телевизор, едва ли някой ще го отрече. Мога да кажа същото и за LAN функционалността. По-скоро за компютърен монитор, бих заложил само на качеството на образа, без да желая каквито и да е екстри към него.

12. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Не съм напълно съгласен. Вярно, че качеството на картината е на първо място при избора на тиви, но какво лошо има в екстрите, които предлага всяка една марка. USB входа си е голямо удобство за всеки един телевизор, едва ли някой ще го отрече. Мога да кажа същото и за LAN функционалността. По-скоро за компютърен монитор, бих заложил само на качеството на образа, без да желая каквито и да е екстри към него.
    USB плеъра - плейва ли всички формати заедно със съответните звуци - НЕ, трабва добълнителен плеър - значи USB плеъра е маркентингов трик.
    LAN фукнкционалност - за плейване на видео - едвали нали си имаме вече плеър, за браузване на сайтове - пълна глупост, не може да замени копютъра. За мен и двете екстри са си прах в очите.

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    USB плеъра - плейва ли всички формати заедно със съответните звуци - НЕ, трабва добълнителен плеър - значи USB плеъра е маркентингов трик.
    LAN фукнкционалност - за плейване на видео - едвали нали си имаме вече плеър, за браузване на сайтове - пълна глупост, не може да замени копютъра. За мен и двете екстри са си прах в очите.
    Маркетингов трик е за тези, които не си четат спецификациите на телевизора и си мислят, че като са дали 2 или 3к лева, телевизора им, ще готви, пере и чисти. Няма такова нещо. Аз си плейвам през USB-то, всички посочени в техническите характеристики на телевизора, формати и съответния аудио формат, Dolby Digital. Отделно от това си плейва Mp3 и най-голямото удобство за мен, гледам си директно, направените от мен снимки на телевизора, че дори и в RAW формат. Не знам, какво искате повече...

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

За съжаление за много купувачи качеството на картината не е на първо място. Да не кажа, че по-скоро е на последно. Всички отиват с идеята да купят този с най-добра картина, но в крайна сметка купуват това, което е на промоция, което някой в магазина им е пробутал, което жената е харесала, което има някакви "страхотни екстри".
    Не искам да си спомням колко пъти съм препоръчвал на познат телевизор, който е държал да е с много добър образ и спецификации, а той е отишъл в магазина и е взимал първия който е видял на промоция. После ми вика, "ами те бяха един до друг и нямаше никаква разлика в картината".
    Производителите го знаят това и точно затова наблягат на подобни "екстри", ефектен дизайн и гръмки цифри по етикетите.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Маркетингов трик е за тези, които не си четат спецификациите на телевизора и си мислят, че като са дали 2 или 3к лева, телевизора им, ще готви, пере и чисти. Няма такова нещо. Аз си плейвам през USB-то, всички посочени в техническите характеристики на телевизора, формати и съответния аудио формат, Dolby Digital. Отделно от това си плейва Mp3 и най-голямото удобство за мен, гледам си директно, направените от мен снимки на телевизора, че дори и в RAW формат. Не знам, какво искате повече...
    Ами аз искам всичко (почти всичко) и го получих срещу 200 лева за WD + разбира се си трябва аудио система - още една заблуда, че телевизора разбирате ли трябва да замести и аудо системата - е няма как да стане. Ползвателите се оплакват, че не могат да изкарат звук от компютъра през телевизора - може ли да седнеш да гледаш HD филм и да разчиташ на звук от телевизора?

17. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Имаш ТВ на 2-3к и слушаш MP3 ки на него?Квито и входове да има 1 ТВ ,компа винаги ще е свързан към него - нищо не може да го замени.Според мен вс тез ''екстри" са толкова използваеми , доколккото да ги пробваш веднъж дали работят,да си кажеш - супер , работят и да забравиш че съществуват.Ще седна да префвърлям от компа ХД на флашка , па ще се чудя ще тръгне ли звука,субтитрите?

18. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Малко офтопик.Преди години имаше едни модерни аудио системи,казвахме им "комбайни"-грамофон,касетен дек ,радио.Много народ си ги купуваше,като смяташе че е хванал мойсей за шлифера-нещо подобно са днешните масови системи за домашно кино.Та идеята ми е,че ако кафето 3 в 1 беше най-доброто,никой нямаше да си хаби труда да произвежда скъпи кафе-машини за заведенията.Така че всеки трябва да бъде честен пред себе си и да си каже-абе много ми се иска да имам и това и това,но парите не стигат,така че като искам на всяка цена кола,ще си купя трабанта който мога да си позволя и няма да плюя по други марки с твърдението ,че вършат същата работа...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе