Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 20 от 76 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно
Резултати от 286 до 300 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от zack
    Написах го едновременно с теб. Иначе в Техномаркет имам 7% отстъпка
    Е, каква карта имаш от Мтел за 7% , като златната дава 5% на редовна цена и 3% при промо.
    Ако имаш финанси за 50ST50 е за предпочитанe пред 50UT50, заради филтъра и панела.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Ами Платинена карта, която уж даваше 7% отстъпка, ама знам ли. Не съм пазарувал скоро от Техномаркет.

Пише, че все още дава 7% - МТел бизнес клуб

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от zack
    Ами Платинена карта, която уж даваше 7% отстъпка, ама знам ли. Не съм пазарувал скоро от Техномаркет.
    Пише, че все още дава 7% - МТел бизнес клуб
    Да, моята явно е сребърна за бизнес клиенти и отговаря на златна за частни, затова се обърках, защото е със стара щампа
    В такъв случай, отстъпката не е малка и трябва да говориш с управителя за възможна доставка на 50ST50.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Гръм и мълнии - тези от Техномаркет са пуснали PHILIPS 40PFL8606H за 899 лева, щото бил 2011 година модел
    Дали да не си взема един такъв и да изчакам новогодишните промоции за 50-ката
    А на тоя ще му измисля място

Читав ли е тоя телевизор, дето може после да ми стане монитор хаххаха

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

ТВ си е супер , ОБАЧЕ такова намаление не е на добре в БГ - най-вероятно са останали само проблемни бройки след ремонт .

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2012

Пише, че намалят общо 6 модела, които ги има в наличност в доста магазини

Сега посгледнах в промоцията имаше и една 46-ца, дето е изчезнала

http://www.technomarket.bg/products/promo?promo=148

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Пише ,че го има в 4 магазина ,което обикновено при ТМ не е вярно , така че ...

10. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте отново,

малко ъпдейт по моят въпрос - днес бях отново до Техномаркет за да видя Самсунга, още повече че е на промоция 150лв по-ниско от оригиналната цена (1049 от 1199):
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh6030

Като цяло впечатленията ми от телевизора са добри, картината е ясна и не дава насичане при доста бързи кадри. Това което ме притеснява в момента е че попаднах на една тема в която хората се оплакват че всъщност 3D-то не било Full HD, a орязяно:
    http://www.avforums.com/forums/lcd-l...formation.html

Макар че това става въпрос за малко по-различен модел, но пак от същата серия. Някой знае ли нещо по въпроса? Аз ще продължа да се ровя, но всякаква допълнителна информация би ми била полезна.

Иначе за 1050лв мисля че това е най-доброто предложение в момента, май...

Цитат Първоначално публикувано от steve_g
    Здравейте на всички!
    И аз, както повечето останали колеги тук, се обръщам към вас за съвет при избор на телевизор. Като цяло съм се спрял на следните модели:
    http://www.technomarket.bg/products/...-37pfl4007h-12
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh6030

Изискванията ми като цяло е да е телевизор с максимално добра картина. Знам че моделите които давам са различни (2D/3D), но предимно ще се гледа 2D HD пакет от Булсатком с доста спортни предавания, 3D-то дойде след преглеждане на другите варианти за тази цена. Общо взето всички SMART TV накачени неща едва ли ще се ползват някога (по цял ден съм пред лаптопа), за леко предимство ще смятам ако се оправят добре със филми със субтитри плейвани директно от флашка (имам една Sony Bravia (не помня точен модел), но не може да се оправи с това и ми прави лошо впечатление).
    Та като цяло изискванията ми са да е максимално качеството на картината при Motion Rate предавания, тъй като футболът е доста динамичен, а компанията взискателна
    40 инча би ми било максимално допустимият размер, с оглед на това че ще се гледа от около 2.5 метра. 1200лв е максималният бюджет, чувствайте се свободни да давате и ваши предложения за тази цена

Благодаря предварително!

ПС: На живо съм обърнал внимание само на Филипса, той като цяло ми беше първи избор в магазина. Има доста голяма разлика 4000 серия в сравнение с 3500 която беше там (то са и различни честотите за PMR де - 100/200Hz), но не очаквах че ще е толкова видима разликата. За Самсунга гледам дават 200Hz CMR, което май се умножаваше по две при тях, ама може би това е само заради 3D-то. От друга страна доколкото знам Филипс вземат матриците точно от Самсунг, та съвсем се чудя коя ще е по-добрата матрица...

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Макар и да става въпрос за модел от миналата година , това изобщо не би трябвало да те притеснява за ТВ с размер до 40" ( че и 46-47") .

12. Тук е от
    Aug 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Макар и да става въпрос за модел от миналата година , това изобщо не би трябвало да те притеснява за ТВ с размер до 40" ( че и 46-47") .

Защо така? Смяташ че няма да е забележимо ли?
    Гледам някой хора се оплакват от това, явно са го видяли

Гледам в сайта на самсунг да пише за тоя модел:
    Samsung only uses Active Shutter technology, which provides the experience of 3D in Full HD 1080p (when coupled with a 3D source such as a Samsung 3D Blu-ray player or a Full HD broadcast from satellite or cable providers)

Което уж значи че това би трябвало да го няма...

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За да го видиш трябва да гледаш от много близо - аз гледам 47" ЛГ ,при което резолюцията по вертикала пак е наполовина ,но от 2 м вече не се забелязва (при ЛГ са видими черни ленти) и то при положение ,че го търсиш "дефекта" . Повечето оплаквания миналата година не бяха толкова ,че им пречи намалената резолюция , а за това че Самсунг излъгаха и продаваха ТВ за такива с пълна 3Д резолюция.

14.  

15. Тук е от
    Aug 2012

Разбирам... а това означава ли че и този моят телевизор е от моделите с преувеличени характеристики? Защото като гледам повечето оплаквания са за 6530, а 6030 (май) е по-нов..
    Иначе аз ще гледам и 3D-то от около 2.5 метра да кажем, смяташ че няма да има проблем и с това, така ли?

Но като се замисля..ще го гледам най-много в 2D режим, така че май е най-важно image processing-a за 2D да е най-добрият за този бюджет...

16. Тук е от
    Jun 2012

Ако искаш най-добро качество на картината на сносна цена: Panasolic Plasma TX-PxxST50E

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За 1000лв мисля ,че няма нещо по-добро (осен Филипс-а от оная "промоция" , ама там риска е голям).

18. Тук е от
    Aug 2012

То май тая промоция е била грешка нещо, защото никъде не я намирам в момента...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 20 от 76 ПърваПърва ... 1018192021223070 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе