Е, каква карта имаш от Мтел за 7% , като златната дава 5% на редовна цена и 3% при промо.Първоначално публикувано от zack
Ако имаш финанси за 50ST50 е за предпочитанe пред 50UT50, заради филтъра и панела.
Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
Е, каква карта имаш от Мтел за 7% , като златната дава 5% на редовна цена и 3% при промо.Първоначално публикувано от zack
Ако имаш финанси за 50ST50 е за предпочитанe пред 50UT50, заради филтъра и панела.
Ами Платинена карта, която уж даваше 7% отстъпка, ама знам ли. Не съм пазарувал скоро от Техномаркет.
Пише, че все още дава 7% - МТел бизнес клуб
Да, моята явно е сребърна за бизнес клиенти и отговаря на златна за частни, затова се обърках, защото е със стара щампаПървоначално публикувано от zack
В такъв случай, отстъпката не е малка и трябва да говориш с управителя за възможна доставка на 50ST50.
Гръм и мълнии - тези от Техномаркет са пуснали PHILIPS 40PFL8606H за 899 лева, щото бил 2011 година модел
Дали да не си взема един такъв и да изчакам новогодишните промоции за 50-ката
А на тоя ще му измисля място
Читав ли е тоя телевизор, дето може после да ми стане монитор хаххаха
ТВ си е супер , ОБАЧЕ такова намаление не е на добре в БГ - най-вероятно са останали само проблемни бройки след ремонт .
Пише, че намалят общо 6 модела, които ги има в наличност в доста магазини
Сега посгледнах в промоцията имаше и една 46-ца, дето е изчезнала
http://www.technomarket.bg/products/promo?promo=148
Пише ,че го има в 4 магазина ,което обикновено при ТМ не е вярно , така че ...
Здравейте отново,
малко ъпдейт по моят въпрос - днес бях отново до Техномаркет за да видя Самсунга, още повече че е на промоция 150лв по-ниско от оригиналната цена (1049 от 1199):
http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh6030
Като цяло впечатленията ми от телевизора са добри, картината е ясна и не дава насичане при доста бързи кадри. Това което ме притеснява в момента е че попаднах на една тема в която хората се оплакват че всъщност 3D-то не било Full HD, a орязяно:
http://www.avforums.com/forums/lcd-l...formation.html
Макар че това става въпрос за малко по-различен модел, но пак от същата серия. Някой знае ли нещо по въпроса? Аз ще продължа да се ровя, но всякаква допълнителна информация би ми била полезна.
Иначе за 1050лв мисля че това е най-доброто предложение в момента, май...
Първоначално публикувано от steve_g
Макар и да става въпрос за модел от миналата година , това изобщо не би трябвало да те притеснява за ТВ с размер до 40" ( че и 46-47") .
Първоначално публикувано от svetlio1
Защо така? Смяташ че няма да е забележимо ли?
Гледам някой хора се оплакват от това, явно са го видяли
Гледам в сайта на самсунг да пише за тоя модел:
Samsung only uses Active Shutter technology, which provides the experience of 3D in Full HD 1080p (when coupled with a 3D source such as a Samsung 3D Blu-ray player or a Full HD broadcast from satellite or cable providers)
Което уж значи че това би трябвало да го няма...
За да го видиш трябва да гледаш от много близо - аз гледам 47" ЛГ ,при което резолюцията по вертикала пак е наполовина ,но от 2 м вече не се забелязва (при ЛГ са видими черни ленти) и то при положение ,че го търсиш "дефекта" . Повечето оплаквания миналата година не бяха толкова ,че им пречи намалената резолюция , а за това че Самсунг излъгаха и продаваха ТВ за такива с пълна 3Д резолюция.
Разбирам... а това означава ли че и този моят телевизор е от моделите с преувеличени характеристики? Защото като гледам повечето оплаквания са за 6530, а 6030 (май) е по-нов..
Иначе аз ще гледам и 3D-то от около 2.5 метра да кажем, смяташ че няма да има проблем и с това, така ли?
Но като се замисля..ще го гледам най-много в 2D режим, така че май е най-важно image processing-a за 2D да е най-добрият за този бюджет...
Ако искаш най-добро качество на картината на сносна цена: Panasolic Plasma TX-PxxST50E
За 1000лв мисля ,че няма нещо по-добро (осен Филипс-а от оная "промоция" , ама там риска е голям).
То май тая промоция е била грешка нещо, защото никъде не я намирам в момента...