Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 22 от 76 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

dudi4ek
    Твърдо съм за - TX-P50ST50E
    Попитай и какво става с 5 годишната гаранция.

trademark_niki
    От плазмите вземи - Panasonic P42ST50
    От LCD-тата вземи - Philips 46PFL5507К
    Двата модела са с вграден сателитен тунер. Тоест ако си вземеш кам модул и карта от Виваком може да си спестиш техният приемник и дистанционно.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2012

hristoslav2 много благодаря. Смяташ ли че Philipsa се доближава картината до тази на плазмата - или иначе казано ще преживея ли разликата поне, като взема по-големият размер-)?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Еее ще има малък шок, заради вероятната неравномерна подсветка и по острата и ярка картина, но като си поиграеш с настройките нещата ще си дойдат на мястото. Спокойно ще го преживееш Както е казал мечо пух - "Колкото повече, толкова повече"

5. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководст

Здравейте !
    Не съм се спрял на нито 1 модел
    Искам да е 37 40 инча, щото най-много 1000 лева давам. Ако си заслужава и 1200 макс
    Ще се ползва главно за гледане на филми клипове снимки през Външен ХДД и ХДМИ връзка от лап-топ-а.
    3-Д едва ли ще се гледа ... но ако е по-добре да го има, нека го има
    В магазин на ТM исках да си купя Самсунг или Сони, но ми предложиха 1 ЛГ последен телевизор, мостра 42 инча 3Д 2011 тънък модел за 1200 лева и доста го хвалеха..., и това ме усъмни да си купя каквото и да е. Така намерих този форум.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добре си направил в техното, щото то хубаво мостра, ама 2011 и сигурно е отремонтирвана :rolleyes:
    Ето ти един модел за твоя бюджет: http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40eh6030

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това с последната бройка обикновено не е добра идея , за 1000-1200 лв -
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40EH6030
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40tl933g
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...Y-KDL-40EX650B

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ако ще гледаш доста филми от хард диск , насочи се към Самсунг, за да нямаш проблеми със субтитри и звукови формати.

10. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в

Май ще е Самсунга, ама ще ида с Лап топ и ХДД да тествам как е и през хдми и през ХДД усб-то
    Но значи до 1000-1200 лева най-доброто за гледане на филми от ПЦ/ХДД е Самсунг 6030 ?

11. Member
    Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от PValkov
    Май ще е Самсунга, ама ще ида с Лап топ и ХДД да тествам как е и през хдми и през ХДД усб-то
    Но значи до 1000-1200 лева най-доброто за гледане на филми от ПЦ/ХДД е Самсунг 6030 ?
    Плейъра на Самсунг-а поддържа най-много формати. Поне от тези, които аз лично съм тествал. Предполагам разликите с моделите от предната серия не са толкова огромни при плейъра.

Samsung ES6100
    LG LM660
    Philips 5507

12. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в

Тези дето ти си ги казал са всичките над 1500 лева :О

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Seiki 50 inch 4K LED LCD TV
    http://www.fullhd.gr/images/stories/...12-1/seiki.JPG

Seiki е собственост на THTF - Tongfang. http://www.tongfang-global.com/
    Tова е най-големият производител на телевизори в Китай.
    Според председателя на THTF, г-н TH Лам - вярвам, че в рамките на пет години ще се наредим сред петте най-големи компании в категорията на телевизори във връзка с продажбите в Европа!
    Черешката на тортата ... Озвучителна система от JBL ...
    http://seikidigital.com/

14.  

15. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте отново, колеги,

явно 6030 модела на Samsung нашумя, и както аз самият преди няколко дни исках съвет за него, днес вече е в къщи
    Нямал съм много време да го тествам, но първите ми впечатления са доста добри. Засега гледам само през HDMI-a от лаптопа, че тия от Булсатком се бавят нещо с цифровата телевизия, но картината е доста добре. За звука не знам какво да кажа - като го пусна само телевизора звука (а не през домашното кино) и все едно цигани бият по ламарина, ама всъщност може би си е добре звука, просто ухото свиква на друг тип възприятие. А и няма как 2х10вата вградени колонки да изкарат нещо сравнимо със система покриваща всички честоти. Други впечатления..менюто е доста простичко, аз очаквах нещо по-объркано. На Сонито което майка има ми е по-трудно да се оправям. Още не съм подкарал 3D-то, утре имам за цел да чета как става (предполагам ще иска и специални плеъри и т.н.). Иначе в комплекта има 2 чифта 3D очила - днес пробвах 2D-3D конвертирането - абсолютно нищо - почти няма като разлика с 2D-то (ама аз и не съм очаквал повече де). Интересно ми е дали при истински 3D филм ще се наблюдава хубав ефект...
    Та, засега толкова са моите впечатления, но и съм нямал толкова време да го тествам. Засега не съжалявам с избора си, мисля че за 1050лв това е ако не най-доброто, то поне едно от най-добрите за момента на пазара. А и по другите магазини върви 1200лв все още... така че явно си е нещо в средният клас на телевизионната техника
    Благодаря на включилите се с отговори на глупавите ми въпроси в темета Ако имам още нови впечатления от уреда ще ги споделя в бъдеще. А и форумът доста ми допадна, така че нямам намерение да изчезвам от него Бъдете здрави

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Честито и със здраве да си го ползваш!

17. Тук е от
    Aug 2012

Цитат Първоначално публикувано от steve_g
    Здравейте отново, колеги,

явно 6030 модела на Samsung нашумя, и както аз самият преди няколко дни исках съвет за него, днес вече е в къщи
    Нямал съм много време да го тествам, но първите ми впечатления са доста добри. Засега гледам само през HDMI-a от лаптопа, че тия от Булсатком се бавят нещо с цифровата телевизия, но картината е доста добре. За звука не знам какво да кажа - като го пусна само телевизора звука (а не през домашното кино) и все едно цигани бият по ламарина, ама всъщност може би си е добре звука, просто ухото свиква на друг тип възприятие. А и няма как 2х10вата вградени колонки да изкарат нещо сравнимо със система покриваща всички честоти. Други впечатления..менюто е доста простичко, аз очаквах нещо по-объркано. На Сонито което майка има ми е по-трудно да се оправям. Още не съм подкарал 3D-то, утре имам за цел да чета как става (предполагам ще иска и специални плеъри и т.н.). Иначе в комплекта има 2 чифта 3D очила - днес пробвах 2D-3D конвертирането - абсолютно нищо - почти няма като разлика с 2D-то (ама аз и не съм очаквал повече де). Интересно ми е дали при истински 3D филм ще се наблюдава хубав ефект...
    Та, засега толкова са моите впечатления, но и съм нямал толкова време да го тествам. Засега не съжалявам с избора си, мисля че за 1050лв това е ако не най-доброто, то поне едно от най-добрите за момента на пазара. А и по другите магазини върви 1200лв все още... така че явно си е нещо в средният клас на телевизионната техника
    Благодаря на включилите се с отговори на глупавите ми въпроси в темета Ако имам още нови впечатления от уреда ще ги споделя в бъдеще. А и форумът доста ми допадна, така че нямам намерение да изчезвам от него Бъдете здрави
    а от къде го купи колега то разлика 150 лева е добре като цена

18. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

В момента е на промоция в Техноверигите на тази цена.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 76 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе