Първоначално публикувано от
steve_g Здравейте отново, колеги,
явно 6030 модела на Samsung нашумя, и както аз самият преди няколко дни исках съвет за него, днес вече е в къщи
Нямал съм много време да го тествам, но първите ми впечатления са доста добри. Засега гледам само през HDMI-a от лаптопа, че тия от Булсатком се бавят нещо с цифровата телевизия, но картината е доста добре. За звука не знам какво да кажа - като го пусна само телевизора звука (а не през домашното кино) и все едно цигани бият по ламарина, ама всъщност може би си е добре звука, просто ухото свиква на друг тип възприятие. А и няма как 2х10вата вградени колонки да изкарат нещо сравнимо със система покриваща всички честоти. Други впечатления..менюто е доста простичко, аз очаквах нещо по-объркано. На Сонито което майка има ми е по-трудно да се оправям. Още не съм подкарал 3D-то, утре имам за цел да чета как става (предполагам ще иска и специални плеъри и т.н.). Иначе в комплекта има 2 чифта 3D очила - днес пробвах 2D-3D конвертирането - абсолютно нищо - почти няма като разлика с 2D-то (ама аз и не съм очаквал повече де). Интересно ми е дали при истински 3D филм ще се наблюдава хубав ефект...
Та, засега толкова са моите впечатления, но и съм нямал толкова време да го тествам. Засега не съжалявам с избора си, мисля че за 1050лв това е ако не най-доброто, то поне едно от най-добрите за момента на пазара. А и по другите магазини върви 1200лв все още... така че явно си е нещо в средният клас на телевизионната техника
Благодаря на включилите се с отговори на глупавите ми въпроси в темета
Ако имам още нови впечатления от уреда ще ги споделя в бъдеще. А и форумът доста ми допадна, така че нямам намерение да изчезвам от него
Бъдете здрави