Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 63 от 76 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Ами май е SD...приемника го взех 2009 мисля и си спомням,че по едно време имаше някаква опция за подмяна..Гледам Еуроспорт 2,Тв+,диема,нова спорт-навсякъде се получава едно замацване,когато футболистите бягат...А доскоро бях с Шарп от 1994 година..и картината си беше добре...затова и съм изненадан сега от това замацване

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от Ricko37 Виж публикацията
    Ами май е SD...приемника го взех 2009 мисля и си спомням,че по едно време имаше някаква опция за подмяна..Гледам Еуроспорт 2,Тв+,диема,нова спорт-навсякъде се получава едно замацване,когато футболистите бягат...А доскоро бях с Шарп от 1994 година..и картината си беше добре...затова и съм изненадан сега от това замацване
    1. Окомплектовай и опаковай телевизора, както си е бил при покупката. Утре го занеси в магазина и поискай подмяна с друг модел. Пиши на кои модели си се спрял.

2. В Понеделник отиди в най-близкият офис на Булсатком и поискай да ти подменят твоят приемник, с модела ZHD 200. Като се прибереш свържи приемника и телевизора с HDMI кабел. После пиши как ти се струва картината и дали пак има такива размазвания.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-12-12 в 22:34.

4. Тук е от
    Sep 2011
    Живее в
    Варна

Hristoslav - LG 32LS5600 с реални 100 Hz ли е (че и при мен се гледа много спорт) и ако не е с какъв ще мога да го сменя за горе долу същата цена ?
    Този пост е редактиран от m.parushev; 09-12-12 в 13:26.

5. Тук е от
    Dec 2012

Отговор: Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Здравейте господа
    След дълго и упорито търсене, четене и тотално объркване се спрях на:
    PHILIPS 42PFL4007H (42 PFL 4007 H / 12, 42PFL4007H/12)
    Основните ми изисквания към телевизорчето са - да цъка в тюбето, да има прилична картина и като му сложиш флашката, без чудене да прочете и видеото и субовете.
    Моля за мнения - очевидно хората тук са значително по запознати от мен.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Ако искаш да гледаш филми от флашка с БГ субтитри , то Филипс съвсем не е твоят избор. Насочи се към Самсунг.

7. Тук е от
    Dec 2012

Благодаря за бързия отговор, а ако е Самсунг - кой по точно да бъде, като максималната цена е около 1200 лв.
    В момента гледам и това
    SONY KDL-40EX650BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте
    Предстои ми покупка на ТВ и ще ви помоля за съвет.

1. Какъв размер да бъде? Ще се гледа от 2.5-3м. - аз мислех за 40", но май ще е малък за това разстояние.
    2. Ще се гледа предимно HD на него(от компа и ТВ), за предпочитане е да има и хубав плеър за флашка.
    3. Цена- 2000- 2500лв.

Бях в Технополис вчера и ми предложиха http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40ES7000

Проблема е, че този е 40" а същия модел, но 46" беше с 1000лв по-скъп.

Какво ви е мнението за тези модели? Предпочитам Samsung като марка.

Моля дайте съвет за 46", който се доближава по характеристики до този горе но поне на цена да не бъде 3000 лв.?

Благодаря предварително.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от vasko_izgrev Виж публикацията
    Здравейте

1. Какъв размер да бъде? Ще се гледа от 2.5-3м. - аз мислех за 40", но май ще е малък за това разстояние.
    2. Ще се гледа предимно HD на него(от компа и ТВ), за предпочитане е да има и хубав плеър за флашка.
    3. Цена- 2000- 2500лв.

Бях в Технополис вчера и ми предложиха http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40ES7000

Моля дайте съвет за 46", който се доближава по характеристики до този горе но поне на цена да не бъде 3000 лв.?

Благодаря предварително.
    Аз вчера си взех след много четене оттук 46ES6710. Още нямам кой знае какви наблюдения върху него но за цената си е перфектен. 7*** серията има функции които едва ли ще се ползват, а само помпат цената(скайп камера, жестов контрол...) Аз също те съветвам да заложиш на 46' пред повече функции.
    Този пост е редактиран от saint056a; 10-12-12 в 13:57.

11. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от saint056a Виж публикацията
    Аз вчера си взех след много четене оттук 46ES6710. Още нямам кой знае какви наблюдения върху него но за цената си е перфектен. 7*** серията има функции които едва ли ще се ползват, а само помпат цената(скайп камера, жестов контрол...) Аз също те съветвам да заложиш на 46' пред повече функции.
    И аз точно него гледах, като съотношение цена - качество, но не съм на ясно какви са му способностите? Относно 7 серия съм съгласен с теб, все пак си купувам ТВ а не комп.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

И аз точно него гледах, като съотношение цена - качество, но не съм на ясно какви са му способностите? Относно 7 серия съм съгласен с теб, все пак си купувам ТВ а не комп.
    За разликата погледни с темата за самсунг. В първия пост Христослав е дал една много хубава таблица с различните модели кое какво има. Общо взето всичко си има без глезотииките жестов контрол и камера. Ако побързаш ще го вземеш на прИмоция от технотата

13. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте колеги! Моля за съвет от Ваша страна! Търся си телевизор за около 900-макс 1000лв. Трябва ми за спалнята, която не е много голяма и ще го гледам от около 2,5м. Поради малката стая и липсата на пространство ще го закача на стойка на стената и в този вариант до колкото разбрах 3D моделите отпадат? Нямам някакви кой знае какви претенции,просто искам да взема най-доброто на пазара за тези пари! Ще бъда благодарен на всички,дали мнението си по въпроса!

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    1. Окомплектовай и опаковай телевизора, както си е бил при покупката. Утре го занеси в магазина и поискай подмяна с друг модел. Пиши на кои модели си се спрял.

2. В Понеделник отиди в най-близкият офис на Булсатком и поискай да ти подменят твоят приемник, с модела ZHD 200. Като се прибереш свържи приемника и телевизора с HDMI кабел. После пиши как ти се струва картината и дали пак има такива размазвания.
    Подмяната с друг телевизор отпада по ред причини..Иначе..днес ходих до Булсатком и ме записаха -чакало се доста за подмяна с тия нови приемници.Имам опция за Виваком...какво мислиш за качеството на тяхната картина?И какво мислиш за моя модел Филипс..толкова лош избор ли съм направил?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ricko37 , какъв кабел ползваш за връзка м/у СТБ и ТВ - пълен скарт или тоя от комплекта на Булсат ?

17. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ricko37 , какъв кабел ползваш за връзка м/у СТБ и ТВ - пълен скарт или тоя от комплекта на Булсат ?
    Тоя от комплекта на булсатком...Четох аз из темата и видях,че Христослав препоръчва пълен скарт..вероятно утре ще ида да се разтърся,че тия от Булсатком май ще ги чакам с месеци за новия им комплект..От 3 метра и нагоре мач се гледа нормално и замазването изчезва,но като доближа тв е налично и много ме дразни...Сега ще кажете,че така и така ще гледам от голямо разстояние и кво искам тогава,но имах съвсем различни очаквания за картината..Та затова и се чудя.дали из форума има хора,които с кеф си гледат футбол на кристална картина..

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от m.parushev Виж публикацията
    Hristoslav - LG 32LS5600 с реални 100 Hz ли е (че и при мен се гледа много спорт) и ако не е с какъв ще мога да го сменя за горе долу същата цена ?
    Модела е с 50 Hz. Може да го смениш с модел на същата цена или с някой по-скъп - с доплащане.

Цитат Първоначално публикувано от Руско Виж публикацията
    Благодаря за бързия отговор, а ако е Самсунг - кой по точно да бъде, като максималната цена е около 1200 лв.
    В момента гледам и това
    SONY KDL-40EX650BAE2 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40es5500

И сонито става, но форматите през USB са орязани
    http://www.sony.bg/support/bg/produc.../kb15294/TV_bg

Здравейте

3. Цена- 2000- 2500лв.

Благодаря предварително.
    Прочете ли първите постове от тази тема ?
    Този ще е идеален за 3 метра
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P50ST50E
    и прочети 2-ри, 3-ти пост от темата за Панасоник

Цитат Първоначално публикувано от gopeto_86 Виж публикацията
    Здравейте колеги! Моля за съвет от Ваша страна! Търся си телевизор за около 900-макс 1000лв. Трябва ми за спалнята, която не е много голяма и ще го гледам от около 2,5м. Поради малката стая и липсата на пространство ще го закача на стойка на стената и в този вариант до колкото разбрах 3D моделите отпадат? Нямам някакви кой знае какви претенции,просто искам да взема най-доброто на пазара за тези пари! Ще бъда благодарен на всички,дали мнението си по въпроса!
    http://www.technomarket.bg/products/...onic-tx-l37e5e
    http://www.technomarket.bg/products/09120236/lg-42cs460
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40lv933g

Цитат Първоначално публикувано от Ricko37 Виж публикацията
    Подмяната с друг телевизор отпада по ред причини..Иначе..днес ходих до Булсатком и ме записаха -чакало се доста за подмяна с тия нови приемници.Имам опция за Виваком...какво мислиш за качеството на тяхната картина?И какво мислиш за моя модел Филипс..толкова лош избор ли съм направил?
    както си решиш....Виваком лично за мен са малко по-добре като картина.
    Твоят модел на Филипс 4007 е от ниският клас, с нисък контраст, слаба динамика на панела, разочароващ звук, неудобно и тежко меню.

Нези не ги препоръчвам - /с много компромиси.../
    3-та и 4-та серия на Филипс
    Тошиба почти всички модели без TL938 и RL933

LG - основно препоръчвам 6-та и 7-ма серия /разочарован съм от 8-ма и 9-та
    Philips- препоръчвам 7-ма и 8-ма серия / 6-та и 5-та серии с някои условия
    Panasonic - препоръчвам ET50, DT50
    Sony - EX850 и EX750 / ЕХ650 с някои условия / за 950 нямам подробни наблюдения
    Самсунг ES7000 е най-доброто от марката за момента / ES6530, 6300, 6100 са добри предложения

Най-дорият избор в момента са плазмите на Панасоник - VT50, GT50 и ST50 - пропуск е, че не ги дават с 5 години гаранция....а 3Д очилата им са скъпи.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-12-12 в 19:53.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 76 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе