Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
Обръщам се към колегите от форума, работещи като продавач консултанти в Техноверигите!
Имам нужда от съдействащи продавач-консултанти в околиите около Северозападнала България (СОФИЯ, ПЛЕВЕН, ВРАЦА, МОНТАНА). ТОЕСТ, връзка с тях, за да могат да окажат необходимото минимално съдействие на колегата adtomov
На времето имахме един приятел в Техномаркет - ЦУМ. Член на Сетком. Благодарение на него бяха снимани доста от матриците в години 2009 и 2010.
Пишете на лични - директно на колегата adtomov или на мен.
Джентълмени, ще се побъркам вече от толкова големия избор на телевизори .
Моля, за съвет.
Ще купувам 26" LCD(я с LED, я без) - просто ми e толкова мястото за самия телевизор.
Това, което ме вълнува е да му е добра картината и да може сравнително безпроблемно да пуска филми от USB - другите екстри са от второстепенно значени.
Ясно е че ще ходя в магазина да сравнявам на място, но все пак искам ако е възможно предварително да сведа избора си до 2-3 марки...
В момента гледам разни модели на Philips, Samsung, LG, Toshiba, Sony и Sharp... то няма край...
PHILIPS 26PFL3207H :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-26EH4000 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-26EH4500 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 26LS3500 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
TOSHIBA 26EL933G :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SONY KDL-26EX550BAEP :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SHARP LC-26LE430E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SHARP LC-26LE320E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Ще съм благодарен ако сведете избора поне до половината на тези
За филми от USB - отиваш директно на Семсунг
Сравнение на двата избрани от теб модела 26eh4500 и 26eh4000
Телевизори | SAMSUNG
ето ти и LG 26LS3500
LG 26LS3500 LED LCD телевизор - LG телевизори
Нуждая се от малко термопаста /за процесора/ ,така че ако някой колега от Варна разполага с такава да пише.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-11-12 в 15:30.
Здравейте и аз най-после реших да сменя стария телевизор с нов LCD реших да е 40-42 инчов нямам никакъв опит с тях попрочетох темата от начало и отчитайки препоръките на по-запознатите от вас в материята се спрях на два модела,който са на промоция в момента в Техномаркет(най-близо до мен от големите вериги).
SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria- 1000лв
PHILIPS 42PFL4307H :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria-1100 лв
Бюджета ми е около 1000 -1100 максимум.
Ще се гледа повече телевизия цифрова предполагам(Близу), понякога някой филм, футбол. Държа на качеството на картина пред останалите екстри и глезотии 3Д- много не ме интересува и сиг слабо ще ползвам.
Също и четох за активно и пасивно 3Д какви са предимствата и недостатъците м/у двете съпоставени с мойте цели за ползване на телевизора.
Утре ще отивам да го купувам и ще се радвам бързо да се отзовете с коментари . Благодаря предварително
Mitrev, виж 1 стр. от темата за избор на 3Д телевизор, за да си отговориш на въпросите. Виж на място в магазина, коя технология повече ти понася. Аз съм за Самсунга- 100 Хц реални. Филипса е 50 Хц.
pilot благодаря за съвета и аз повече клонях към Самсунга най-вероятно утре ще взема него. Нещо специфично за модела като го купувам утре да огледам, също как да проверя дали е равномерна подсветката?
По принцип в магазинът няма как да видиш за неравномерна подсветка, но модела е с Direct led, така че би трябвало да няма проблеми, като тези с Edge led Виж го за изгорели пиксели и драскотини, но преди да го купиш, сравни с други модели и тогава действай! Все пак на теб трябва да ти хареса картината.
А някой знае ли тази колекция с филмите може ли да се купи отделно и откъде?
Или е само комплект с по-скъпите продукти на Sony?
Здравейте,
на 50-та страница написах един по-дълъг пост, но все още нямам отговор.
Здравейте, днес се здобих с SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria още го разучавам доста голям ми се вижда. Благодаря на pilot за насоките
Този пост е редактиран от Mitrev; 20-11-12 в 18:39.
Колеги, нуждая се от помощ за избор на 40/42 инчов телевизор. Спрял съм се на PHILIPS 40PFL5527K или евентуално SAMSUNG UE-40ES6100.
Записах на флашка мач и отидох в магазина. Бях разочарован. Бързите сцени бяха много добре, но имаше голямо размазване в надписите - на имената на играчите в долната част на екрана и на резултата в горната. За съжаление на PHILIPS не можах да пробвам, защото нямаше дистанционно, но пробвах на SONY и дори на хваленият PANASONIC 3D TX-L42ET5E. Резултата беше сходен. Даже забелязах размазване на играчите на заден план. На екрана на 23" монитор на компютъра всичко се вижда добре.
Резолюцията на клипа е 720:400 пиксела и консултанта каза, че всички мажат когато източника не е FullHD. Така че дайте съвет.
Привет
Случва се да пропуснем:rolleyes:
Другият ти вариант с пасивно 3Д е Панасоник
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E
TX-L42ET5 -overview -България
PANASONIC TX-L42ET50E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
TX-L42ET50 -overview -България
Честито ........сега го полей със съседката
С какво и как си го свързал ?
Пробвай теста на този
http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42st50e
http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...trackInfo=true
Ако пак ти маже - пусни от менюто IFC - прословутите 2000 херца
Размазването на заден план, често е умишлено направено от режисъора на предаването.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-11-12 в 18:47.
Здравейте,
Благодаря за насоките!
Но имам още няколко въпроса свързани с теста на телевизор
с клипове записани на USB флашка или твърд диск.
Как трябва да бъде форматирано устройството и с какъв размер
трябва да бъде за да се чете от повечето телевизори?
Какъв трябва да бъде формата на SD, HD и евентуално 3D клиповете
за да се play-ват от вградените player-и?
Има ли някой от вас готова подборка за такава флашка с SD И HD (футболни) клипове
и различни тестове за цветове, контраст и изгорели пиксели?
Тези, които намирам са готови DVD и Blu Ray дискове, който не мисля, че ще
се play-ват от вградените player-и.
И последно - дали така реално може да бъде тестван SD uspcaling-a или е нужно да се
пусне реален SD канал?
Тъй като ще се гледа цифрова кабелна ТВ с CAM през DVB-C тунера.
Този пост е редактиран от pop0ff; 21-11-12 в 00:45.
hristoslav2
Благодаря за бързия отговор. Телевизорите които си предложил да тествам са плазми. Това значи ли че от LCD не мога да очаквам повече и че на SD сигнал ще е така или това не важи за по-горните серии?(всъщност така и не пробвах Philips-a на който бях се спрял).