Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 53 от 76 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от plkochev Виж публикацията
    Помогнете ми да избера, че съм в задънена улица.[/B][/B]
    PANASONIC 3D TX-L47DT50E
    Samsung UE46ES6710
    PANASONIC 3D TX-L47ET50E
    LG 47LM765S

тези имат проблем с четенето на субтитри от външен носител
    SONY KDL-46HX750BAE2
    PHILIPS 47PFL6007K

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Обръщам се към колегите от форума, работещи като продавач консултанти в Техноверигите!

Имам нужда от съдействащи продавач-консултанти в околиите около Северозападнала България (СОФИЯ, ПЛЕВЕН, ВРАЦА, МОНТАНА). ТОЕСТ, връзка с тях, за да могат да окажат необходимото минимално съдействие на колегата adtomov

На времето имахме един приятел в Техномаркет - ЦУМ. Член на Сетком. Благодарение на него бяха снимани доста от матриците в години 2009 и 2010.

Пишете на лични - директно на колегата adtomov или на мен.

4. Тук е от
    Nov 2012
    Живее в
    Варна

Джентълмени, ще се побъркам вече от толкова големия избор на телевизори .
    Моля, за съвет.
    Ще купувам 26" LCD(я с LED, я без) - просто ми e толкова мястото за самия телевизор.
    Това, което ме вълнува е да му е добра картината и да може сравнително безпроблемно да пуска филми от USB - другите екстри са от второстепенно значени.
    Ясно е че ще ходя в магазина да сравнявам на място, но все пак искам ако е възможно предварително да сведа избора си до 2-3 марки...
    В момента гледам разни модели на Philips, Samsung, LG, Toshiba, Sony и Sharp... то няма край...
    PHILIPS 26PFL3207H :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SAMSUNG UE-26EH4000 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SAMSUNG UE-26EH4500 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 26LS3500 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    TOSHIBA 26EL933G :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SONY KDL-26EX550BAEP :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SHARP LC-26LE430E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SHARP LC-26LE320E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Ще съм благодарен ако сведете избора поне до половината на тези

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kmladenov Виж публикацията
    Джентълмени, ще се побъркам вече от толкова големия избор на телевизори .
    Моля, за съвет.
    Ще съм благодарен ако сведете избора поне до половината на тези
    За филми от USB - отиваш директно на Семсунг
    Сравнение на двата избрани от теб модела 26eh4500 и 26eh4000
    Телевизори | SAMSUNG
    ето ти и LG 26LS3500
    LG 26LS3500 LED LCD телевизор - LG телевизори

Нуждая се от малко термопаста /за процесора/ ,така че ако някой колега от Варна разполага с такава да пише.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-11-12 в 15:30.

6. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте и аз най-после реших да сменя стария телевизор с нов LCD реших да е 40-42 инчов нямам никакъв опит с тях попрочетох темата от начало и отчитайки препоръките на по-запознатите от вас в материята се спрях на два модела,който са на промоция в момента в Техномаркет(най-близо до мен от големите вериги).
    SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria- 1000лв
    PHILIPS 42PFL4307H :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria-1100 лв
    Бюджета ми е около 1000 -1100 максимум.
    Ще се гледа повече телевизия цифрова предполагам(Близу), понякога някой филм, футбол. Държа на качеството на картина пред останалите екстри и глезотии 3Д- много не ме интересува и сиг слабо ще ползвам.
    Също и четох за активно и пасивно 3Д какви са предимствата и недостатъците м/у двете съпоставени с мойте цели за ползване на телевизора.
    Утре ще отивам да го купувам и ще се радвам бързо да се отзовете с коментари . Благодаря предварително

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Mitrev, виж 1 стр. от темата за избор на 3Д телевизор, за да си отговориш на въпросите. Виж на място в магазина, коя технология повече ти понася. Аз съм за Самсунга- 100 Хц реални. Филипса е 50 Хц.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2012

pilot благодаря за съвета и аз повече клонях към Самсунга най-вероятно утре ще взема него. Нещо специфично за модела като го купувам утре да огледам, също как да проверя дали е равномерна подсветката?

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Mitrev Виж публикацията
    pilot благодаря за съвета и аз повече клонях към Самсунга най-вероятно утре ще взема него. Нещо специфично за модела като го купувам утре да огледам, също как да проверя дали е равномерна подсветката?
    По принцип в магазинът няма как да видиш за неравномерна подсветка, но модела е с Direct led, така че би трябвало да няма проблеми, като тези с Edge led Виж го за изгорели пиксели и драскотини, но преди да го купиш, сравни с други модели и тогава действай! Все пак на теб трябва да ти хареса картината.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

А някой знае ли тази колекция с филмите може ли да се купи отделно и откъде?
    Или е само комплект с по-скъпите продукти на Sony?

12. Novice
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте,

на 50-та страница написах един по-дълъг пост, но все още нямам отговор.

13. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, днес се здобих с SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria още го разучавам доста голям ми се вижда. Благодаря на pilot за насоките
    Този пост е редактиран от Mitrev; 20-11-12 в 18:39.

14.  

15. Тук е от
    Jan 2005

Колеги, нуждая се от помощ за избор на 40/42 инчов телевизор. Спрял съм се на PHILIPS 40PFL5527K или евентуално SAMSUNG UE-40ES6100.
    Записах на флашка мач и отидох в магазина. Бях разочарован. Бързите сцени бяха много добре, но имаше голямо размазване в надписите - на имената на играчите в долната част на екрана и на резултата в горната. За съжаление на PHILIPS не можах да пробвам, защото нямаше дистанционно, но пробвах на SONY и дори на хваленият PANASONIC 3D TX-L42ET5E. Резултата беше сходен. Даже забелязах размазване на играчите на заден план. На екрана на 23" монитор на компютъра всичко се вижда добре.
    Резолюцията на клипа е 720:400 пиксела и консултанта каза, че всички мажат когато източника не е FullHD. Така че дайте съвет.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pop0ff Виж публикацията
    Здравейте,

Решили сме към края на годината (живот и здраве) да се сдобием с нов телевизор.
    И понеже предпочитам да правя информиран избор попаднах доста бързо в този форум.
    Това което имам като наблюдения до сега отнсоно марките и моделите които се предлагат
    на пазара насочи основно вниманието ми към SONY и LG.

Говорим за цифрова кабелна телевизия с CAM модул и размер на екрана от 40’’ до 47’’ максимално.
    Все още не съм напълно убеден в необходимостта от 3D, но ако има такава бих предпочел да
    бъде с пасивни очила. Интернета и смарт функционалностите не са от съществено значение.
    А и не на последно място в избора стои и бюджета, който в случая е до 1500 лв.

В съотношение цена качество и съобразно по-горе изброените изисквания (с известни противоречия)
    се спрях на LG LM6-та серия още повече с промоцията, която е валидна в момента
    (1500 лв. за 42’’, 5 години гаранция, саунд бар и т.н.). Но от не до там положителните ревюта
    и мнения на точно тази серия останах разколебан.

Като резервен вариант стоят:
    1. SONY KDL-40HX750, но пък той е с активни очила, които не са включени в цената и така или
    иначе превишава бюджета и без тях (очилата), а не съм сигурен и че влиза в съотношението цена качество.
    2. SONY KDL-40EX650 да няма 3D, но пък лично от опит смятам, че софтуерът (и менюто)
    на SONY е един от най-добрите.

Това което срещам като мнения не само тук насочи вниманието ми към PANASONIC,
    но там нямам абсолютно никакъв опит. Не изключвам и SAMSUNG, все пак те не само са първи по продажби,
    но и са доставчици на доста от производителите, но пък подреждат каналите заедно с радио програмите
    по азбучен ред което е доста дразнещо, поне според мен. Единствените които не ми харесват са PHILIPS
    въпреки, че повечето които съм виждал са с доста добра картина, бързината на превключване на каналите
    и менюто могат тотално да те разочароват.

Е няма пълно щастие, но с ваша помощ бих искал да намеря своето:D

Очаквам вашите коментари мнения и предложения. Благодаря предварително!
    Привет
    Случва се да пропуснем:rolleyes:

Другият ти вариант с пасивно 3Д е Панасоник

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E
    TX-L42ET5 -overview -България

PANASONIC TX-L42ET50E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    TX-L42ET50 -overview -България

Цитат Първоначално публикувано от Mitrev Виж публикацията
    Здравейте, днес се здобих с SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria още го разучавам доста голям ми се вижда . Въпроса ми е защо няма звук, не съм го свързал към усилвател и колони няма ли вградени такива, защото прегледах настройките и не успях да включа звука ако има. Ще се радвам да ме опътите не съм много на ти с LCD Led телевизорите има ли изобщо възможност телевизора да възпройзведе звук или трябва да е сързан към аудио система?
    Честито ........сега го полей със съседката
    С какво и как си го свързал ?

Цитат Първоначално публикувано от vagabond Виж публикацията
    Колеги, нуждая се от помощ за избор на 40/42 инчов телевизор. Спрял съм се на PHILIPS 40PFL5527K или евентуално SAMSUNG UE-40ES6100.
    Записах на флашка мач и отидох в магазина. Бях разочарован. Бързите сцени бяха много добре, но имаше голямо размазване в надписите - на имената на играчите в долната част на екрана и на резултата в горната. За съжаление на PHILIPS не можах да пробвам, защото нямаше дистанционно, но пробвах на SONY и дори на хваленият PANASONIC 3D TX-L42ET5E. Резултата беше сходен. Даже забелязах размазване на играчите на заден план. На екрана на 23" монитор на компютъра всичко се вижда добре.
    Резолюцията на клипа е 720:400 пиксела и консултанта каза, че всички мажат когато източника не е FullHD. Така че дайте съвет.
    Пробвай теста на този
    http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p42st50e
    http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...trackInfo=true
    Ако пак ти маже - пусни от менюто IFC - прословутите 2000 херца

Размазването на заден план, често е умишлено направено от режисъора на предаването.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 20-11-12 в 18:47.

17. Novice
    Тук е от
    Oct 2012

Здравейте,

Благодаря за насоките!

Но имам още няколко въпроса свързани с теста на телевизор
    с клипове записани на USB флашка или твърд диск.

Как трябва да бъде форматирано устройството и с какъв размер
    трябва да бъде за да се чете от повечето телевизори?

Какъв трябва да бъде формата на SD, HD и евентуално 3D клиповете
    за да се play-ват от вградените player-и?

Има ли някой от вас готова подборка за такава флашка с SD И HD (футболни) клипове
    и различни тестове за цветове, контраст и изгорели пиксели?
    Тези, които намирам са готови DVD и Blu Ray дискове, който не мисля, че ще
    се play-ват от вградените player-и.

И последно - дали така реално може да бъде тестван SD uspcaling-a или е нужно да се
    пусне реален SD канал?
    Тъй като ще се гледа цифрова кабелна ТВ с CAM през DVB-C тунера.
    Този пост е редактиран от pop0ff; 21-11-12 в 00:45.

18. Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията

Пробвай теста на този
    PANASONIC TX-P42ST50E :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    TX-P42ST50E -specifications -България
    Ако пак ти маже - пусни от менюто IFC - прословутите 2000 херца

Размазването на заден план, често е умишлено направено от режисъора на предаването.
    hristoslav2
    Благодаря за бързия отговор. Телевизорите които си предложил да тествам са плазми. Това значи ли че от LCD не мога да очаквам повече и че на SD сигнал ще е така или това не важи за по-горните серии?(всъщност така и не пробвах Philips-a на който бях се спрял).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 53 от 76 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе