Blu-ray плейър (HDMI)
Вграденият плейър (USB)
Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))
Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)
Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)
Българските търговци са странно племе - иначе няма как да си обясня парадокси от рода на това, че 50UT50 от по-ниската серия в момента е по-скъп от 50ST50, или това че моделите на Philips 40PFL8007 и 46PFL8007 са на една и съща цена
Здравейте на всички в най-добрият форум . Решил съм да си направя подарък за коледа с размер 55-60 инча. Смарт функциите както и 3Д изображението не са ми приоритет,защото така или иначе имам отделен комп свързан към телевизора,а 3д заглавията ,които бих гледал са все още много малко.Телевизора ще се използва главно за гледане на X264 филми и спорт
Разполагам със бюджет до около 4500 лева но днес забелязах http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L55DT50E , който е на промоция от 2600 лева. Въпросът ми е удачен ли е изборът ми за целите за които ще ползвам телевизора,и ако има по-добър вариант какъв е той. Благодаря предварително.
gopeto@
Панасоникът е плазма:rolleyes: 2000Хц Задвижване на фокусното поле, т.е. времето за адресиране на клетките.
Ако ти е интересно, може да прочетеш 1стр. на темата за плазми Панасоник. Както и за т.нар. разработване и малкото внимание при изполването им.
По-важното за теб е, че моушън резолюцията на плазмите е почти перфектна за разлика от лсд-та, независимо дали са 100, 200 Хц., защото за сметка на подобряване на моушън резолюцията се появяват артефекти, при активирането им. При отделните марки лсд-та е различно нивото на артефекти де
Щом ще го гледаш на тъмно/спалня:rolleyes:/ и под ъгъл, то плазмата е по-добра за теб, заради почти неограничен ъгъл на вижданв/2д картина/ и по-добра картина на тъмно.
Този пост е редактиран от pilot; 14-12-12 в 19:20.
Има...... за 4500лева се намира по-добър:rolleyes: - идеален за спортни предавания
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P55VT50E
http://www.panasonic.bg/html/bg_BG/%...065/index.html
hristoslav2 Благодаря за отговора , но може би забравих да спомена ,че предпочитам да не е плазма телевизора:rolleyes:
evollete
Избраният от теб става.
Ето ти още няколко предложения
BIG TV 3D LCD LED телевизор Sharp LC-60LE740E - Серията AQUOS LE740 използва най-новата технология на Sharp за изображение, за да ви даде възможно най-доброто изживяване при гледане, без значение това, което гледате - 2D или 3D. Картината, със своите
SAMSUNG UE-55ES7000 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-55ES6800 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Здравейте приятели! Ще моля за вашето компетентно мнение, че аз вече се обърках. Искам да си купя голям бюджетен (47" - 50") телевизор за стая без пряко слънчево осветление, ще гледам спорт и филми от вградения му плейър или от лаптоп с HDMI. Знам предимствата на плазмите и LCD, но явно не мога сам да реша, още повече, че не винаги мога да намеря техническите данни, които ме интересуват. Спрял съм се на LG 47LS5600 47" LED Full HD или LG 50PA5500 50" HD Plasma TV.
За моите цели предпочитам плазмата, но от приятели чувам, че плазмите консумират много енергия, екраните им греят, чупят се лесно, но пък имат по-хубава картина. И двата са Full HD, цените им са почти еднакви.
Какво бихте ми препоръчали? Може и да предложите друг вариант.
Предварително Ви благодаря!
hristoslav2
В момента съм със Samsung LE46B650 T2WXXH , и съм много доволен от телевизора , но съм му намерил подходящо място в заведението си:rolleyes: . За Sharp-а съм съгласен - 5 инча са си 5 инча повече,но каква разлика ще видя при Samsung-a за тези 2000 лева ?
evollete
Ще видиш по-висок контраст:rolleyes: И при Шарп и при Самсунг.
Emoo
По-добре тази: http://www.technomarket.bg/products/...ic-tx-p50ut50e
Този пост е редактиран от pilot; 14-12-12 в 20:35.
Здравейте.
Искам съвет за този модел от новата брошура - LG 42LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или други предложения до тази цена и тези характеристики.
Я да се присъединя към Anatoli Stefanov и да попитам LG 42LM620S или PANASONIC TX-L42ET5E или нещо друго може би?