Вижте резултатите от анкетата: Как гледате любимите си филми на своят телевизор ?

Гласували
157. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Blu-ray плейър (HDMI)

13 8.28%
  • Вграденият плейър (USB)

41 26.11%
  • Вграденият плейър (DLNA (LAN/WiFi))

21 13.38%
  • Външен плейър / компютър (HDMI/VGA)

99 63.06%
  • Web сервизи Smart TV (LAN/WiFi)

5 3.18%
Отговори на анкетата
Страница 68 от 76 ПърваПърва ... 18586667686970 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,006 до 1,020 от общо 1139
Like Tree6Одобрявам

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

Добър ден на всички,
    можете ли да ми предложите телевизор в бюджета 250-300лв? Ще се ползва в спалня.

1. Какви задачи си поставяте пред телевизора (аналогов или цифров преглед, връзка с компютъра, игрова конзола, телевизионна антена и т.н.)?
    Ще се ползва главно за гледане на телевизия, рядко може да се свързва с лаптоп и да се пускат филми. В момента в спалнята има CRT който предава аналогов сигнал, не съм много запознат, но мисля че ще е хубаво да има тунер така че да не се налага наличието на допълнително устройство за да предава цифров сигнал?
    2. Условия на гледане (разстояние до телевизора от мястото на гледане, разположение относно прозорците, осветеност на стаята и т.н.)?
    Максимум от 2м. разстояние, в повечето случаи дори и по-близко 1.4-1.7м. Стаята е слабо осветена, постоянно има пуснати щори. Особеното е че телевизора ще стой на високо ~1.6м височина и ще се гледа от долу на около метър височина. Предполагам това налага търсенето на такъв с IPS матрица?
    3. Плазма или LCD?
    LCD, то друго няма в този бюджет
    4. Размер на диагонала?
    ами.. до 22"
    5. Максимална и желана цена?
    до 300лв.
    6. Отдавате предпочитание или на обратно отхвърляте някои производители (марки)?
    фен съм на panasonic, но ако вие препоръчате нещо добро няма проблем, не робувам на марки.
    7. Ценови лист или линк към сайт, откъдето ще купувате ТВ?
    няма значение, откъдето препоръчате
    Този пост е редактиран от asdator; 15-12-12 в 15:59.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2012/ръководство на първа страница

здравейте на най-якия форум.
    въпроса ми е може би малко тъп.но ако всички си отговорим на този въпрос ще ни е по лесен избора.
    имам Sony trinitron 29"картината за мен е задоволителна.но жената ме яде че само ние сме с кинескоп.ходих гледах по Техното,Не съм особено впечатлен.
    на въпроса: имам 1500лв.искам 46" LED.виждам че доброто е по скъпо.да почакам ли още известно време като между другото събера още някои лев.
    преди 12г като купувах телевизор всички ми казваха ти си луд да дадеш толкова пари.не съжалявам.и сега искам да взема нещо свястно.
    благодаря

4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

5. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте колеги, днес направих още една обиколка по нашите хипермаркети и забелязах един интересен модел ба Sony. Дайте мнение моля за SONY KDL-42EX440BAEP :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. Да знам че този http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40EH6030 е значително по-добре. Но пък сонито в момента се предлага с безлихвен лизинг с първоначална вноска 100лв и 9 х 100. Дайте коментар по дилемата с оглед на това, че 3Дто не е задължително.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от evollete Виж публикацията
    hristoslav2
    В момента съм със Samsung LE-46В650 T2WXXH , и съм много доволен от телевизора , но съм му намерил подходящо място в заведението си:rolleyes: . За Sharp-а съм съгласен - 5 инча са си 5 инча повече,но каква разлика ще видя при Samsung-a за тези 2000 лева ?
    Шарпа е с добър контраст.
    При samsung ue-55es6800 ще имаш видимо по-малко размазване на картината в бързите сцени. Неговата motion resolution е 1080 хоризонтални реда, докато тази на твоят 46В650 е от порядъка на 500-600 линии.
    Цитат Първоначално публикувано от Anatoli Stefanov Виж публикацията
    Здравейте.
    Искам съвет за този модел от новата брошура - LG 42LM620S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или други предложения до тази цена и тези характеристики.
    Добро предложение - тук има доста собственици на модела.

Цитат Първоначално публикувано от asdator Виж публикацията
    Добър ден на всички,
    можете ли да ми предложите телевизор в бюджета 250-300лв? Ще се ползва в спалня.
    Всички под 26" са с TN матрици
    LG M2362DP-PZ :: LCD телевизори :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-12-12 в 18:50.

7. Тук е от
    Nov 2004

Чета Ви отдавна и виждам, че тук има много знаещи и такива с опит хора. След доста четене едно само ми е ясно: у дома плазма няма да има. Прозореца е точно срещу TV-то, а жената неще и да чуе за щори. И така ще е LCD, но кое?
    Спрял съм се на два модела:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-42PFL6007K
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-L42DT50E
    кой е по-най?
    Като гледам разликата в цената за Panasonic-a към по-големия размер е само 100лв.: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...3D-TX-L47DT50E
    А с какво е по-различен: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-42PFL6057K от модела 6007?
    Кой бихте препоръчали? Гледа се Булсатком предимно SD но приемника ни е HD и ще преминем на HD канали. Спорт не се гледа но не бих искал "замазвания" и в малкото случаи на гледане на футбол и най-вече F1.
    Гледаме филми от DVD плеер/ собствени, от пътешествичта ни/ и ще се радваме на HD филми от лаптопа на първо време, а в последсвие от външен плеер.
    Всичките които вписах в списъка си мисля четат BG субтитри.
    Важно е все още доброто скалиране и представяне на SD TV каналите/повечето BG канали са такива и не са 16:9/.
    Ще ходим да огледаме утре, но за мен е важно и вашето мнение.
    Дали ще гледаме филмчета от USB: сигурно. По-лесно е и по-практично. Така, че и вградения плеер трябва да е о'к.
    Ексрите за интернет свързаност са на заден план. 3D е актуално, но мисля че трябва да увелича размера поне до 47", а не знам дали ще мога/имам планове и плащания за догодина/.
    Ще се радвам на мнения.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Ivantt Виж публикацията
    А с какво е по-различен: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-42PFL6057K от модела 6007?
    Всичките които вписах в списъка си мисля четат BG субтитри.
    Дали ще гледаме филмчета от USB: сигурно. По-лесно е и по-практично. Така, че и вградения плеер трябва да е о'к.
    http://58pfl9955.files.wordpress.com...ng?w=644&h=543
    Панасоника май чете повече формати през USB

10. Тук е от
    Sep 2009

Здравейте на всички

Колебая се между тези двата 37 инчови телевизори

LG 37LS570S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    PHILIPS 37PFL4007H/12 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

има по- подробно описание и тук

LG 37LS570S (37-LS570, 37 LS 570 S)
    PHILIPS 37PFL4007H (37 PFL 4007 H, 37PFL4007H/12)

3d не ме интересува, интересува ме качеството на картината най-вече и удобството при ползване, евентуално и интернет приложенията и връзките с външни устройства
    Ако има подобен вариант на други производители моля да ми посочите защото аз от цял ден четене из нета съвсем се омотах
    Не на последно място е и разположението на входовете и изходите, за предпочитане е да са надолу или отстрани

11. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,
    Поздрави за прекрасната статия. Пиша Ви с молба за помощ...
    Колебая се м/у два конкретни модела 3D телевизора и се надявам да ме посъветвате, кой е по-добър ( разбирам, че това е относително, но все пак имам нужда и от второ мнение ).
    Конкретните модели са:
    1.PANASONIC 3D TX-P42UT50E
    2.
    SAMSUNG UE-40ES6100
    Благодаря предварително за оказаната помощ

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от Kiril Ivanov Виж публикацията
    Здравейте,
    Поздрави за прекрасната статия. Пиша Ви с молба за помощ...
    Колебая се м/у два конкретни модела 3D телевизора и се надявам да ме посъветвате, кой е по-добър ( разбирам, че това е относително, но все пак имам нужда и от второ мнение ).
    Конкретните модели са:
    1.PANASONIC 3D TX-P42UT50E
    2.
    SAMSUNG UE-40ES6100
    Благодаря предварително за оказаната помощ
    Този, ако все още важи промото: http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-P42ST50E

13. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте,
    Имам нужда от помощ. Ще купувам 3D TV 40 инча. Цена - до 1600 лева. Моля за няколко модела, които вие препоръчвате! TV - то ще се гледа в спалня, на стена. Проблема е, че женското начало държи на светъл цвят...

Спрял съм се на този модел:
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40es6710
    Този пост е редактиран от GeorgyK; 16-12-12 в 14:54.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте скоро бях пуснал в темата въпрос за избор на телевизор. Получих отговори от който се орентирах към 3D Телевизор PANASONIC TX-P42ST50E. Вчера ходих в Технополис. Бях взел с мен външен хард на който имах записан футболен мач с високо качество. Мача беше Барселона срещу РеалМадрид изтеглен от замундата. Накарах момчето да ми пусне мача първо на 3D Телевизор PANASONIC TX-P42ST50E после на 3D Телевизор PANASONIC TX-L42ET5E. Честно казано неоткрих разлика между двата. Можеби понеже е супер осветено знам ли. Почти бях на косъм да взема плазмата, но си казах, че щом имам дори и най-малки колебания е по-добре да попитам отново. Ограничил съм избора до 3 телевизора. И трите телевизора на една и съща цена. Моля кажете кой да взема и защо. Мисля да видя какво сте ме посъветвали и още днес да взема. Благодаря отново!

1. 3D Телевизор PANASONIC TX-P42ST50E
    2. 3D Телевизор PANASONIC TX-L42ET5E
    3. 3D Телевизор PHILIPS 40PFL5527K

16. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте! След обстойно четене на доста теми във форума се спрях на няколко модела телевизори. Ето моделите:
    1. Panasonic TX-L42ET5E
    2. PHILIPS 40PFL5507K
    3. LG 42LM620S
    4. SAMSUNG UE-40EH6030
    Правилна ли ми е класацията? Кой модел да избера, в момента всички са на промоция в различни вериги магазини, като единствено Самсунга е по-евтин. Другите 3 са на една и съща цена. Мерси на всички отговорили!

17. Тук е от
    Dec 2012

Последно се насочих към към
    SAMSUNG UE-40ES6100 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    ИЛИ
    PANASONIC TX-P42ST50E :: Плазмени телевизори :: Плазмени телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    и в момента почва отново голямото чудене. държа да уточня че не държа на 3D, а на неща като наличие на флаш плейър, за да може да се зяпа безпроблемно в нета, вграден WiFi, безпроблемни субтитри и то без да се налага вграждане а да си чете *.srt и подобни и накрая възможен най - голям брой поддържани видео формати.
    Благодаря на всички за времето и вниманието ви.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тогава ти остава варианта със Самсунг-а .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 68 от 76 ПърваПърва ... 18586667686970 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  3. Отговори: 43
    Последно: 14-01-13, 15:57
  4. Отговори: 1414
    Последно: 20-06-12, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе