Здравейте! Какво ви е мнението за този телевизор: TOSHIBA 32TL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Ще се ползва главно като 3д. Има ли по-добри до 900лв. ? Предварително благодаря!
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Здравейте! Какво ви е мнението за този телевизор: TOSHIBA 32TL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Ще се ползва главно като 3д. Има ли по-добри до 900лв. ? Предварително благодаря!
Още 99 лв и вземай 40" (40TL938) - особено ако ще наблягаш на 3Д-то .
След доста мислене се реших на SAMSUNG UE-46ES6100 . Ще си го купя тези дни . Въпроса ми е :
в момента в Зора продават SAMSUNG UE-46ES6300 на същата цена .
Къде е разликата между тези два модела ?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-12-12 в 19:42.
но тук този модел - ТВ LED LCD Samsung UE46ES6300 3D TV - Търговска верига "Зора" го няма .
Точно за това ми беше въпроса
Да попитам пак,все още се чудя кой 3д очила да си закупя ? Мнение за тези : MVIEW DG-200 IR :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria ?
- - - Updated - - -
Пропуснах да напиша ,че са за 50ST50Е
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E
На това чудо нещо не му е наред .Може да е само плеъра ( ужасно насича , за нищо не става ) , а може и да е нещо друго .В момента го предлагат и с 50 кинта ''карта подарък'' и на безлихвен лизинг . Докато изключително нелюбезния младеж пъшкаше връзвайки външен медия плеър ( исках да се уверя че може да изкара 3Д все пак) , мацката от БНП Париба или която и да е там лизингова компания положи колосални усилия да ме убеди че ми дават пари без пари .Имали промоция и ей така без лихва ми подаряват 1000 лева да си го купя за 5 месеца изплащане )))))
както и да е , с външен плеър не насича , ако бяха намерили и 3Д очила да погледнем все пак как изглежда 3Д-то сигурно щях да го купя
За твоя ТВ няма да станат - синхронизират се само по Инфрачервен сигнал. Трябва ти модела MVIEW DG-100 BIR :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria, който е и по блутут и по ИЧ.
Благодаря ви колеги (zlatacho).
Значи тава е най -оптималния модел относно цена?
- - - Обновено - - -
Сега пак погледнах , имат синхронизация чрез инфраред тоз модел: http://www.technomarket.bg/products/09121340/mview-dg-200-ir
- - - Обновено - - -
http://www.technomarket.bg/products/09121340/mview-dg-200-ir
SAMSUNG SSG-4100GB/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - тия са по-изгодни , като качество вече трябва да си прецениш .
maglata75, както svetlio1 писа, тези на Самсунг за теб са по-изгодни, защото вземаш (почти) 2 чифта на цената на 1 от универсалните. Твоят ТВ няма да може да се свърже с 200-ir, защото иска синхронизация по Bluetooth, а тези са по инфрачервен. Аз си взвх 200-ir, защото моделът ми е от 2011та (и поддържа само ИЧ, твоят поддържа само БТ); тогава нямаше уеднаквяване на протокола за комуникация между очилата и ТВтата между марките и не можеше да се ползват други маркови очила освен от същата, каквато е ТВ... опцията за мен беше да се вземат универсални, защото бяха на 1/3 от цената на оригиналните.
Благодаря ви svetlio1 i zlatacho ,
просто попитах за други алтернативи ,тъй като беше коментирано ,че тези на самсунга най-ефтините им модели ,от страни нямат обемиста рамка и се разсейваш като зяпаш филм и си помислих ,за нещо друго до към 50.. 60 лева.