Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 72 от 156 ПърваПърва ... 2262707172737482122 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Отговор: Re: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Някъде бях чел,че при пасивната по-добре било да е top bottom,защото пасивната предавала презредово по хоризонталата?А има ли значение да ли рипа е 1920 на 1080,или 1920 на 1600 или на 2160,при положение,че телевизора възпроизвежда 1920 на 1080?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Отговор: Re: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Според мен, от съществено значение е не толкова каква технология ползва телевизора, а това да няма черни ленти над и под картината с резолюция 1920/1080 или за кратко 1080p.
    При филмите, без значение от Blu-ray или .mkv рип някакъв, с въпросните ленти, които пък не могат да се махат в 3D режим, 3D ефектите са къде по-лошо видими, ако изобщо имат нещо повече от "дълбочина" на картината.
    За съжаление, тези филми никак не са малко в мрежата и често зрителя остава разочарован в очакванията си за зрелищна 3D картина.

4. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

отговор: помощ за избор на 3d телевизор / ръководство на първа страница

Напълно съм съгласен с теб,има програми с които се изрязват,но аз не ги знам за съжаление,ако знаеш сподели.другият начин да гледам на цял екран такива филми е full ou,обикновено са с рез.1920 на 1600 пикс.

5. Тук е от
    Aug 2006

здравейте! От днес съм с нов телевизор - samsung 3d ue-40f6400.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: отговор: помощ за избор на 3d телевизор / ръководство на първа страница

Цитат Първоначално публикувано от JastAsk Виж публикацията
    здравейте! От днес съм с нов телевизор - samsung 3d ue-40f6400.
    Честито чакаме в следващите дни да напишеш впечатленията си.

7. Тук е от
    Aug 2006

Благодаря! Засега съм много доволен от избора си за телевизор. Харесва ми и възможността да се излежавам и да си ровичкам в нета чрез 40" екран.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Отговор: отговор: помощ за избор на 3d телевизор / ръководство на първа страница

И аз отскоро съм с PANASONIC TX-P42UT50E и днес ги минах 200-те часа (на разработка). Като цяло съм доволен от тв, въпреки че още има да го разучавам поради липса на време. Възникнаха някои питания:
    1)има в комплекта доста феритни сърцевини, които доколкото разбрах предпазват от някакви смущения. Само на захранващия кабел ли се слагат или и на други кабели и за всички ли важи правилото да се поставят на 10-ина см. преди края на кабела.

2)Нужно ли е да правя някакви по специални настройки сега след разработването демек някакво калибриране домашно така да се каже или просто да следвам настройките от първите страници в някои от темите и ако е нужно да ми кажете с две три думи най-основните и важни.

3)Търся си възможно най-евтините активни очила за 3Д, които да стават за моя модел: тези отговарят ли на моите изисквания:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-OCHILA-DIVA-@
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...A-TV-PANASONIC

4)Последното ми питане е относно интернет към тв и връзка с компютър кой вариант е най-удачен при мен. Цифровата тв и нета са ми пакет към VIVACOM и имам опция и с кабел, и безжична връзка т.е. разполагам и с рутер, като повече ме вълнува да мога да си отварям филми директно от компа, понеже за момента си гледам с една флашка от 8 гб директно към тв. Просто накратко да ме насочите за тези неща, ако е с кабел какъв трябва да е и т.н.

Благодаря.
    Този пост е редактиран от tihogr; 14-03-13 в 01:29.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tihogr Виж публикацията
    1)има в комплекта доста феритни сърцевини, които доколкото разбрах предпазват от някакви смущения. Само на захранващия кабел ли се слагат или и на други кабели и за всички ли важи правилото да се поставят на 10-ина см. преди края на кабела.

2)Нужно ли е да правя някакви по специални настройки сега след разработването демек някакво калибриране домашно така да се каже или просто да следвам настройките от първите страници в някои от темите и ако е нужно да ми кажете с две три думи най-основните и важни.

4)Последното ми питане е относно интернет към тв и връзка с компютър кой вариант е най-удачен при мен. Цифровата тв и нета са ми пакет към VIVACOM и имам опция и с кабел, и безжична връзка т.е. разполагам и с рутер, като повече ме вълнува да мога да си отварям филми директно от компа, понеже за момента си гледам с една флашка от 8 гб директно към тв. Просто накратко да ме насочите за тези неща, ако е с кабел какъв трябва да е и т.н.

Благодаря.
    1. Феритните сърцевини се поставят на Lan кабела /за нета/ 10-ина см. преди края на кабела.
    2. Режим Кино
    4. Не си спомням дали този модел поддържаше DLNA. Ако да - то кабел от рутера към телевизора и инсталираш медиен сървър на компа, който също е вързан към рутера с кабел.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Избор на 32" 3D телевизор LG 32LM660S или SAMSUNG UE-32ES6710

Моля за съвет.
    Прочетох всички основни неща в темите за избор на 3D телевизор. В темите за LG и Samsung не намерих много написано за тези модели.
    Това, което ме интересува между тези два телевизора LG 32LM660S и SAMSUNG UE-32ES6710, е дали има някаква значима разлика във възможностите им или качеството на картината в 2D.
    За гледане на 3D засега поне не възнамерявам да се заседявам а и технологиите им са различни така, че не ме интересува толкова много. Все пак не го пренебрегвам, ако имате добър съвет или конкретни впечатления.
    Ще се използват евентуално повече смарт възможностите - интернет, youtube, гледане и записване от и на USB, wi-fi, wi-di, свързване през HDMI с компютър и т.н.
    Разгледах двата модела в сайтовете на производителите и спецификациите и възможностите им, но сякаш малко се пообърках сравнявайки с това, което пише в сайтовете на търговците у нас - окомплектовка - очила, кабели, wi-fi и т.н.
    Затова искам да попитам предимно експертите в областта във форума за съвет и препоръки. Имат ли някакъв основен минус тези модели. Приемам и други марки/модели 32" телевизори около или под 1200 лв.
    Благодаря.

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Избор на 32" 3D телевизор LG 32LM660S или SAMSUNG UE-32ES6710

Аз, по принцип гласувам за 40", но щом искаш някои от тези - Самсунга.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Отговор: Избор на 32" 3D телевизор LG 32LM660S или SAMSUNG UE-32ES6710

Поддръжката на WiDi (Wireless Display) се предлага от скоро при телевизорите, но какъвто и модел и размер да си харесаш, съветвам те да държиш да я има. Вчера най-сетне успях да се уредя с една centrino на 2.4 GHz за компа и мога да потвърдя, че удобвството, което предлага widi е страхотно. Не ти трябват нито рутери, HDMI кабели, медиа сървъри и прочие. С два клика на десктопа, филми с FullHD резолюция и 5.1 звук се прехвърлят на ТВ екрана. Кеф и половина! :rolleyes:

14.  

15. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Моето лично мнение е че продуктите на Самсунг като цяло превъзхождат тези от гамата на ЛГ, специално що се отнася до телевизори. Точно кой модел би удовлетворил изискванията ти, трябва да прецениш. Но като марки първата е по-надеждна. Не искам да натрапвам мнение, но аз съм много доволен от това, което ползвам от този производител. Успех в правилния избор!

16. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от snoopy_dog Виж публикацията
    Моето лично мнение е че продуктите на Самсунг като цяло превъзхождат тези от гамата на ЛГ, специално що се отнася до телевизори. Точно кой модел би удовлетворил изискванията ти, трябва да прецениш. Но като марки първата е по-надеждна. Не искам да натрапвам мнение, но аз съм много доволен от това, което ползвам от този производител. Успех в правилния избор!
    Samsung ....не бих си купил и четка за обувки......

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Вече виждам че е в продажба и модел от 2013 г. Samsung UE-32F6400. Въпросът е, какви са неговите предимства и недостатъци спрямо двата модела от 2012г. LG 32LM660S или SAMSUNG UE-32ES6710 имайки предвид че новия модел е от по-ниска класа. Как стои въпросът с обявените честоти на панелите. Разбирам че UE-32F6400 е с 50Hz панел. Има ли значение това ако гледам филми предимно през HDMI връзка и вградения плеър. Знаете ли кога ще излезе по-високата серия F6500, която явно ще започва от размери 40" нагоре и според вас заслужава ли си да я чакам или да взема нещо доказано като добро от 2012. Приемам и други предложения все още. Интересуват ме предимно смарт функциите и удобството при работа с тях, но съм склонен да взема друг модел, ако има доказани предимства в качеството на панела съответно картината която предлага.

Edit: Вече се разбра че F6400 е 100Hz.
    Този пост е редактиран от sppmaster; 21-03-13 в 16:28.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ето едно сравнение на F6800 - F6500 - F6100
    Televizory | SAMSUNG

F6500 - F6100 - F6400
    http://www.samsung.com/cz/consumer/t...UE40F6400AKXXH

F6400
    On TV & S recomendation само за следните държави
    (AT, BE, CH, DE, DK, ES, FI, FR, UK, IR, IT, LU, NL, NO, PL, PT, SE)
    Австрия, Белгия, Швейцария, Германия, Дания, Испания, Финландия, Франция, Великобритания, Ирландия, Италия, Нидерландия, Норвегия, Полша, Португалия, Швеция

F6500
    Voice Interaction /гласови команди/ - само за Франция и Германия
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-03-13 в 17:02.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе