Първоначално публикувано от
ComputerMan Здравейте, преди малко се регнах. Супер форум сте направели, жалко, че чак сега попаднах на него. Трябва ми малко помощ, или по точно мнение от първа ръка.
Ще взимам втори 3Д телевизор, за моята стая. Вече имам един
Samsung UE40C8000 от година и половина, който смятам да оставя в хола. Честно казано, не съм много доволен от представянето му като 3D телевизор. Просто ghosting-а/crosstalk-а е видимо изразен в повечето случаи. Особедно при 3D Gaming от PS3-ката. Имам и монитор
Acer GD245HQ, и ако трябва да го сравня с телевизора, далеч по-добре се справя в това отношение. В момента съм събрал около 3300-3400лв. До последно се чудих дали да не бодна един проектор, но стаята ми е 3.5м на 3.5м и просто няма къде да разпъвам платна и т.н. Спрял съм се на 55 инча, тъй като имам възможност да го гледам от 1.5м. В момента клоня към новите модели на LG, и по-точно
LG 55LM670S. Някой имал ли е възможност да види как се представят. Тъй като това е пасивно решение и не предлага пълна 3D резолюция, е много важно вертикалният ъгъл от който се гледа. Чудя се дали няма да имам проблеми със силно изразен crosstalk? Не знам дали пак да не се оглеждам за активните решения на Samsung.
Само да добавя, че смятам да сложа телевизора на тази
Маса.