Нямах такова намерение.
Аз съм с 50 инча и от 2-ия ден след покупката му вече ми се вижда малък.
Разбираемо е да си виждат доста инчовете.
За обикновен ТВ както и да е, но за 3D - колкото е по-голям екрана, толкова по-зрелищни са 3D ефектите.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Нямах такова намерение.
Аз съм с 50 инча и от 2-ия ден след покупката му вече ми се вижда малък.
Разбираемо е да си виждат доста инчовете.
За обикновен ТВ както и да е, но за 3D - колкото е по-голям екрана, толкова по-зрелищни са 3D ефектите.
За 3д-то сигурно си прав за сега няма много филми и няма да се ползва чак толкова.
А за мачовете какво ще кажеш.
За мачовете, респ. спортни предавания в 3D, засега май само по канал SKY 3D.
Иначе за филмите съм съгласен. За две години с 3D екран у дома -няма и 50-на филма, заснети в 3D да сме гледали.
Дано в бъдеще се спрат с тъпото конвертиране от 2D в 3D и ни радват с повече качествено 3D кино.
И сега ако предложиш и някой тв хич няма да ти се разсърдя:D
Сори, но за телевизор, отговарящ на твоите изисквания - с малък екран, евтин и в същото време с качествена картина в 3D, аз не съм чувал! Не робувам на марки и екстри, но за мен плазмените екрани на Панасоник са без конкуренция. Поне докато не видим новата OLED технология в действие.
Ми то плазма под 42 инча няма май.
Какво ти е мнението за
PHILIPS 40PFL5007K
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-10-12 в 15:16.
И аз се бях спрял на него но .... докато си направя ремонта на стаята и ми пристигнат спални ...... и когато отидох вчера в техномаркет го нямашеВ технополис също не го нямаше ... остава само магазини ЗОРА да проверя и после и аз не знам какво да взимам.Искам и аз 40-42 с 3д ( накрая май ще взема без 3д но да е малко по-читав)
Привет!
Именно! Първо трябва да решиш за какво ти е точно 3D телевизор?
Да, известно е, че поне на теория 3D телевизорите спрямо такива от същият клас, но без 3D възможности са по-качествени като цяло. Казвам на теория, въз основа на многото ревюта, сравнения на характеристики и прочие информация в интернет. Не е задължително, но е възможно, това да е платена информация с рекламна цел и от там да не трябва да се приема без резерви.
Познавам доста хора купили си 3D телевизор само защото било ъъъ модно, което според мен е меко казано несериозно. Без предварителна представа как и колко ще го ползват. Какво 3D съдържание ще се гледа и какво е нужно за възпроизвеждането му? Било то от компютър или друго устройство. Как става номера със субтитрите за филми от тракерите. Доколко вредят различните 3D технологии на нас възрастните и децата и т.н.
Накратко, преди някой да потърси помощ за избор на 3D телевизор, би трябвало да си е изградил поне обща представа по горните въпроси, и ако реши че не му е чак толкова нужен, с право би си спестил горницата в еди колко си лева или да я даде за телевизор без 3D възможности, но от по-висок клас.
Какво по-естествено да платиш за това, което реално ще ползваш!
...Специално 5507 е добър като оферта в момента.
Този пост е редактиран от pilot; 02-10-12 в 23:15.
Точно обратното е казал. Прочети пак.
От днес в Карфур има промоция на Toshiba 46TL963G за 1299лв и LG 42LM640 за 1499лв. Точно бях ограничил колебанието между 40PFL5507 и ES6100...
Имам един въпрос за пасивното 3DTV и 3D филмите. Става въпрос за LG Cinema 3D и 3D филмите Side by Side и Top and Bottom. Знам за презредовото и half HD 3D, но се говори че на пасивната технология по-добре било да се гледат Top and Bottom филми. Та си свалих един филм и в двата вида, пуснах ги един след друг, но не видях някаква разлика.
Да ли LG 42LM640 не беше обаче с 50Хц. матрица,а на тошибата и е добър само размера,аз се чудя все още м/у - 40PFL5507,ES6100 и TX-L42ET5E,като при началното ми отсяване отпаднаха LG 42LM620S и TOSHIBA 46TL933G/46TL868G,както и LG 42LM640S!Аз също ограничих колебанието м/у 40PFL5507 и ES6100,но мисля да си остана с него,колкото по малко варианти - по лесен избор!По голямото ми колебание е м/у пасивна и активна технология,толко са различни в предимствата и недостатъците си че избора е труден,ако се спра на пасивна лесно - TX-L42ET5E(пак е с LG-IPS матрица,като 42LM620/640,но поне е 100Хц.),ако пък на активна по труден избор "колебанието между 40PFL5507 и ES6100"
В крайна сметка се реших и взех 40ES6100. Засега съм доволен. Гледам го с Bulsatcom ZHD-100 приемник през HDMI кабел и качеството на картината поне за мен е повече от добро. Има лека неравномерност на подсветката по долната част на рамката, но не е нещо фрапиращо, предполагам че едва ли има бройка (особено в България), която да е идеална в това отношение. Все пак имам още 5 дни, за да го сменя ако реша. Като цяло съм доволен, в софтуерно отношение също нещата са на добро ниво. 3D-то все още не съм го пробвал, може би няма и да го пробвам скоро.