здравейте,предстои да си купя по голям телевизор,и се колебая между тези два модел Panasonic VIERA TX-L47ET5E И LG 47LM620S,ще го ползвам най вече за гледане на спортни предажания и филми,благодаря предварително
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
здравейте,предстои да си купя по голям телевизор,и се колебая между тези два модел Panasonic VIERA TX-L47ET5E И LG 47LM620S,ще го ползвам най вече за гледане на спортни предажания и филми,благодаря предварително
ДИЛЕМА
LG 37LM611S
PHILIPS 32PFL5507K
LG 32LW579S
Не знам какво да ти кажа...Да вземеш 37-32" телевизор за гледане на 3Д.....си е гавра - ефекта е много слаб.
Надявам се знаеш, че трите избрани от теб са с различен тип 3Д.
LG 37LM611S - пасивно
PHILIPS 32PFL5507K - активно
LG 32LW579S - пасивно Този е миналогодишна мостра.
Колго голям трябва да е тогава като се има в предвид разстоянието е около 2.5 м
Поне 42".
Е ако нямаш средствата и 37" ще ти свърши някакава работа, но след време ще съжаляваш, че не си си взел по-голям.
Помогнете за следния избор: Здравейте предстои ми утре да избера един телевизор моделите, които съм се спрял е LG 42LM660 от магазин Метро бил е мостра за 1340 лева, навсякъде другаде е по 1600, от магазина ме увериха, че му няма нищо, върви с някакво магическо дистанционно. Другия вариант е Panasonic TX-L42ET5E, мисля че е с IPS панел-1299 ЛВ , но не знам . И двата телевизора са 3D, така че кажете какво да правя...
За тия пари ЛГ-то бива ,но най-добре ако можеш ги погледай на един и същ материал (някой мач) .
здравейте,искам да попитам,дали двата модела телевизори Panasonic TX-L47ET5E, LG 47LM620S,позволяват пускане на 3д филми,чрез флашка или външен хард,през съответните плеъри на самите телевизори
LED LCD Philips 40PFL5507K -3D TV или
плазма PANASONIC TX-P42UT50E
Здравейте,
спрял съм се на телевизор LG 42 LM640 S ,който в момента е на промоция.Ще се гледа предимно IPTV телевизия и един два пъти 3D филми в седмицата.Имам и старо сателитно оборудване останало от ITV, възможно ли е да гледам свободни програми от сателит само с антената, щом телевизора разполага със сат тунер.
Ще се радвам ако някой ми помогне в избора на телевизор.
Предпочитам да се гледа с пасивни очила.
Само да предупредя, всички които са решили да купуват Samsung 40ES6100 - носете си флашка със цветови заливки и проверявайте внимателно панела за изгорели пиксели. Първата бройка която купих имаше изгорял пиксел, когато отидох да го върна и отворихме друг телевизор, също се оказа с изгорял пиксел. Явно голяма част от внасяните бройки идват с такъв дефект. Чак третата бройка която тествах се оказа читава...
По принцип нямаш проблеми да гледаш 3Д от флашка през вградения плеър на телевизора в mkv-контейнер, но може да имаш проблеми с четенето на субтитрите. Затова е хубаво да имаш външен HD Player, или да подаваш аудио/видео сигнал през достатъчно добър компютър с hdmi-връзка. За мултимедийни плеъри виж другия раздел, с пълна 3D поддръжка трябва да са с чип Realtek 1186.