Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 49 от 156 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Здравейте, нов съм във форума.
    Имам следния въпрос, ако някой може да помогне.
    Имам телевизор Samsung 40ES6100 3D и лаптоп Acer aspire 3820 TG intel core i52,53 Ghz ATI mobility Radeon 5650, 4 DDR3. Кабела за връзка е HDMI 1.4 3D.
    Използвам Totle Media theatre 5 , но нещо не мога да се справя с 3Д-то.
    Като го пусна на лаптопа върви в два еднакви образа един до друг а на TV-то използвам функцията която да ги събере тезиобразипо хоризонтала и не съм сигурен че се получава 3Д.Но проблема е със субтитрите а уж формата им е за 3Д. На лаптопа вървят по средата между двата образа а като пусна 3Д то на телевизора се раздалечават и отрязват покраищата на телевизора.
    Не съм пробвал със флашка защото когато се опитам дакача филма от лаптопа на флашка Kingston 16 Gb ми изписва че фаила е много голям и не може да се спренесе а филма примерно е 8 ГБ.
    Ако някой може да помогне ще съм благодарен.

2.  

3. Member Аватара на Shmi
    Тук е от
    Mar 2007

Форматирай флашката в NTFS.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от Krasen Kolev Виж публикацията
    Само да предупредя, всички които са решили да купуват Samsung 40ES6100 - носете си флашка със цветови заливки и проверявайте внимателно панела за изгорели пиксели. Първата бройка която купих имаше изгорял пиксел, когато отидох да го върна и отворихме друг телевизор, също се оказа с изгорял пиксел. Явно голяма част от внасяните бройки идват с такъв дефект. Чак третата бройка която тествах се оказа читава...
    Колев,това не означава,че след месец няма да изпляска пиксел.Имам Тошиба(Самсунг панел),като я купих беше о'к,но след време (не помня,може би около месец) изби пиксел,а то магазина (Карфур) ме отсвириха.Божа работа,какъвто ти е късмета.

5. Тук е от
    Oct 2012

Мерси много за помоща с флашката. А за ТВ-то и плейването може ли да помогне някой, който има такъв телевизор

6. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

Цитат Първоначално публикувано от marvin_plov Виж публикацията
    Мерси много за помоща с флашката. А за ТВ-то и плейването може ли да помогне някой, който има такъв телевизор
    Ако проблема е само в субтитрите при 3Д, има решение. Сваляш си 3DSubtitler, правиш подобни настройки:
    3dsubtitler-settings.jpg
    Конвертираш ги, взимаш sub и idx файловете от получените, слагаш ги при филма със същото име и трябва да работят.

7. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Кой бихте препоръчали

PANASONIC TX-L42ET5E

LG 42LM620S

TOSHIBA 40RL938

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Панасоник-а - а Тошиба-та не е 3Д - сигурно имаш предвид TOSHIBA 40TL933G :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , като тогава той е с леко предимство (за мен).

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

nikosky, ти горе питаше за Филипса, защо се отказа? Скачаш от цвят на цвят. Ако искаш 3Д, първо си уточни кое ти допада повече - активно или пасивно.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Като пчеличка прелитам хаха.
    Отказах се от Филипса защото качих на 42 инча.По принцип съм фен на филипс ама трябва да е някой от 6та серия а пък там вече са малко по скъпички.
    Днес харесах плазмата Панасоник TX-P42ST50E ама съм наплашен малко с тези условности че ако седи дълго на някоя програма и ставало грозно.
    За активно и пасивно няма такова голямо значение за мен.
    И така се спрях на горните два модела.
    А тошибата ей така го пуснах защото ми хареса картинката.

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами тия двата (Панасоник-а и ЛГ-то) са "по-слаби" от 42ST50 , че и от 40PFL5507 .

13. Тук е от
    Oct 2012

Talking

Здравейте, ще си купувам 3D LCD телевизор в близко бъдеще, а бюджета е до 1300лв.
    Основните ми приоритети са:

1. 2D картина
    - Точни цветове (прекарал съм известно време с TOSHIBA RL933G и един по-стар Panasonic с IPS матрица - TX-L37G15E разликата в цветовете е брутална в полза на панасоника)
    - Добро черно, добър контраст, равномерно осветяване, липса на артефакти от подсветката, липса на трептене

2. USB плеър
    - Да няма проблеми със субтитрите на кирилица. Ще се ползва и от не особено технически грамотни хора, и е желателно просто да могат да си сложат свалените филми на една флашка, и да ги гледат без проблем.

3. Меню
    - Богати настройки за цветовете, а и въобще за всичко, ако има опция за аналогов звук при ползване на HDMI ще е чудесно (стария панасоник, а и новите филипси го имат)

4. Добър звук.
    - Ако се наложи все пак да се ползва вградения звук е желателно да не като от консервена кутия (тук пак гореспоменатата тошиба издиша жестоко).

5. 3D
    - Ще е добре да с пасивни очила, защото не понасям трептене.

6. SmartTV функции
    - YouTube най-вече, оказва се, че е доста удобно да го има вграден и да поддържа плейлисти. Не е основен приоритет.

7. Input Lag / Ghosting
    - В рамките на разумното, не съм най-върлия геймър или спортен фен, но все пак ще е добре да не е прекалено зле на бързи сцени.

За момента гледам следните модели:

PHILIPS 40PFL5507
    PHILIPS 40 PFL 5507
    Бих си взел него, но разбрах, че вече не е с панел на SHARP което се е отразило доста зле на качеството на картината.

Panasonic TX-L42ET5E
    PANASONIC TX-L42ET5E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    IPS панел но казват,че е добре черното. 4 чифта пасивни очила в комплекта, уж има вграден WiFi.

Samsung UE-40EH6030
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40EH6030
    Най-вече защото е значително по-евтин, идва с два чифта очила в технополис, би трябвало да има добър звук.

Благодаря предварително.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Ами тия двата (Панасоник-а и ЛГ-то) са "по-слаби" от 42ST50 , че и от 40PFL5507 .
    Благодаря за насоката

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от valor Виж публикацията
    Здравейте,
    спрял съм се на телевизор LG 42 LM640 S ,който в момента е на промоция. Ще се гледа предимно IPTV телевизия и един два пъти 3D филми в седмицата. Имам и старо сателитно оборудване останало от ITV, възможно ли е да гледам свободни програми от сателит само с антената, щом телевизора разполага със сат тунер.
    Да - ще може да гледаш свободните сателитни програми на ТВ.

Цитат Първоначално публикувано от VIGOR Виж публикацията
    Здравейте, ще си купувам 3D LCD телевизор в близко бъдеще, а бюджета е до 1300лв.
    Основните ми приоритети са:

1. 2D картина
    - Точни цветове (прекарал съм известно време с TOSHIBA RL933G и един по-стар Panasonic с IPS матрица - TX-L37G15E разликата в цветовете е брутална в полза на панасоника)
    - Добро черно, добър контраст, равномерно осветяване, липса на артефакти от подсветката, липса на трептене

2. USB плеър
    - Да няма проблеми със субтитрите на кирилица. Ще се ползва и от не особено технически грамотни хора, и е желателно просто да могат да си сложат свалените филми на една флашка, и да ги гледат без проблем.

3. Меню
    - Богати настройки за цветовете, а и въобще за всичко, ако има опция за аналогов звук при ползване на HDMI ще е чудесно (стария панасоник, а и новите филипси го имат)

4. Добър звук.
    - Ако се наложи все пак да се ползва вградения звук е желателно да не като от консервена кутия (тук пак гореспоменатата тошиба издиша жестоко).

5. 3D
    - Ще е добре да с пасивни очила, защото не понасям трептене.

6. SmartTV функции
    - YouTube най-вече, оказва се, че е доста удобно да го има вграден и да поддържа плейлисти. Не е основен приоритет.

7. Input Lag / Ghosting
    - В рамките на разумното, не съм най-върлия геймър или спортен фен, но все пак ще е добре да не е прекалено зле на бързи сцени.

За момента гледам следните модели:

PHILIPS 40PFL5507
    PHILIPS 40 PFL 5507
    Бих си взел него, но разбрах, че вече не е с панел на SHARP което се е отразило доста зле на качеството на картината.

Panasonic TX-L42ET5E
    PANASONIC TX-L42ET5E :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    IPS панел но казват,че е добре черното. 4 чифта пасивни очила в комплекта, уж има вграден WiFi.

Samsung UE-40EH6030
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-40EH6030
    Най-вече защото е значително по-евтин, идва с два чифта очила в технополис, би трябвало да има добър звук.

Благодаря предварително.
    Изисквания които е трудно да се комбинират....

Плазменият тв ще отговори максимално на изискванията ти..но трябва малко да вдигнеш бюджета
    PANASONIC TX-P42ST50E

С пасивно 3Д, но слаб контраст
    http://www.technomarket.bg/products/...nic-tx-l42et5e - плейър - средно ниво
    http://www.technomarket.bg/products/...ips-42pfl4307h
    http://www.technomarket.bg/products/...01/lg-42lm620s - добър медия плейър

PHILIPS 40PFL5507 е с активно 3Д и все още има шанс да го намериш със Шарп панел
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 08-10-12 в 14:47.

17. Тук е от
    Aug 2010

Добре Христослав а ти кой би избрал до 1300лв и кажи ми с какво толкова повече ги превъзхожда PANASONIC TX-P42ST50E ?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Georgi Penchev Виж публикацията
    кажи ми с какво толкова повече ги превъзхожда PANASONIC TX-P42ST50E ?
    Цветове, контраст, зрителен ъгъл, липса на хостинг, равномерност на екрана....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 156 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе