взимай каквото ти е харесало от пътвия път и не му мисли... тук само сектантите може да те объркат.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
взимай каквото ти е харесало от пътвия път и не му мисли... тук само сектантите може да те объркат.
Искам да си взема 42 " - 3D
Гледа се предимно Булсат, но да пускам и по някой филм на 3D-то ще бъде предимство.
Искам да си гледам филми от Flash-ката и да няма затруднения със субтитрите
Ще се гледа от 2.5 - 3 м в спалня
Приемам и други предложения
Благодаря
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12311/P11090104/3D-Televizor-LG-42LM640S
TOSHIBA 42WL863G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 42LM649S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SAMSUNG UE-40ES6100 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Здравейте,интересува ме телевизор Сони KDL-40HX850. Моля за информация какво може да възпроизвежда при връзка с интерент? Може ли да изпълнява функцийте на компютър при сърфирането: ще се отварят ли текстови и ПДФ файлове и прикачени файлове към имейл, ще могат ли да се гледат клипове, филми и видео от камера през различни сайтове (изключвам скайп, за който пише, че може)?
Благодаря!
Да се похваля - престраших се и без да обмислям предложенията от тук си взех това:
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E
Пробвах един филм със субтитри - работят си.
3D пробвах анимация също е екстра.
Първото нещо което направих, беше да си сменя SD приемника с HD и картинката се изясни максимално
Здравейте,
взех си 3Д ЛГ 42 ЛМ615С пускам лаптопа с ВГА давам 3д филма и ми дава филма на 2 екрана ?
С КМ ПЛЕЪР най-новия пускам,давам от дистанционното 3д,слагам очилата,ама филма върви на 2 ленти и няма 3д ЕФЕКТИ !!!
lenove g550 само юсб и вга...с ВГА по принцип ли не става или само на ЛГ не тръгва...нещо с юсб преходник към ХДМИ става ли ?
Това важи само ако искаш да пускаш оригинални Bluray дискове от компютъра. За риповете SBS i Up/down не се отнася.освен това лаптопа ти трябва да има видеокарта , която поддържа 3Д !!!
Здравейте, искам да попитам следните неща. Първо трябва ми телевизор за мачове и филми, проблема е че лаптопа ми няма HDMI порт, тоест трябва да търся свървзване по друг начин. Засега съм се спрял на SAMSUNG UE-40EH5450, но не ми е ясно технологиите му позволяват ли да гледам мачове през сопкаста директно на телевизора и въобще само с телевизор с вградено Wi Fi ли е възможно това?
Това важи само ако искаш да пускаш оригинални Bluray дискове от компютъра. За риповете SBS i Up/down не се отнася.
Ами и аз така мислех , ама като не успях да подкарам 3Д филм от лаптопа през HDMI , обиколих доста специалисти , които ми казаха горното !
Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-02-13 в 15:17.
От флашка може ли да тръгне 3Д на ЛЖ 42-ка 615с ?
Или с флашка само 1080p може да гледам?
Това СБС и У\Д нищо не ми говори.
Тези релиизи тръгват ли,че да знам да ги дърпам ли? До колкото разбрах първи върви,втори няма звук,а третия х264 нищо за него!
BDRip.XviD.AC3
1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi
1080p.BluRay.x264-ALLiANCE