С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
В замундата с хубаво качество са все BDRip.XviD.AC3 , 1080p.BluRay.x264 или BluRay.DTS.x264
тези ще вървят ли понеже на ЛГ ? имам флашка ама е 2гб и не мога да пробвам и питам да знам изобщо да взимам ли 4-8гб
Кажете ми кой от двата телевизора е по-добрия избор, и ако може да се аргументирате
1. PHILIPS 42PFL4307H http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IPS-42PFL4307H
2. LG2LM640S http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-42LM640S
3. 3D Телевизор LG 42LM620S http://www.technopolis.bg/b2c/detail...or-LG-42LM620S
Моля Ви за вашето компетентно мнение в избора ми на 3D телевизор! Може и да ми препоръчате и други варианти.
Според Вас имали съществена разлика между двата модела LG телевизора.
Благодаря Ви!
Този пост е редактиран от kgg73; 10-02-13 в 22:17.
Здравейте.
Имам нужда от съвет. В момента тече промоция в техномаркет на този телевизор: BLAUPUNKT BA-32D191 3D LED :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Това е 32" 3Д блаупункт с 4 чифта очила. за 500лв.
Въпроса ми е какво мислите за самия телевизор /спрямо цената де :D / и има ли по добри варианти в тези параметри / 32", 500лв.,3Д/
edit: Преди малко намерих цяла тема в този форум точно за този модел така че някои работи ми се изясниха :D
Поздрави
Този пост е редактиран от toppako; 11-02-13 в 01:22.
Момчета тази Тoshiba 42YL863G става ли има я в Техномаркет. Ще се гледа основно кабелна от Близу.
Здравейте,
предстои ми купуване на ТВ 37-40", бюджета е до 1300 лв максимум.
Моля ви да ми помогнете в избора.
Харесал съм следните модели:
LG 37LM620S
Panasonic TX - L37E30E
Samsung 40ES6300
Toshiba 40TL938
Aко имате и други предложения ще ги очаквам.
Ще го ползвам за гледане на детски/анимационни/ и игрални филми, спортни предавания.
Ако може и да се използва интернета пълноценно/анимации за детенце/, още по-добре.
За 3D /дали пасивно или активно/ - нищо не мога да кажа.
Очаквам коментари и предложения.
Този пост е редактиран от JastAsk; 26-02-13 в 21:50.
Здравейте!Предстои ми да си купя 3D LED 32" TV.Моля,да ми помогнете кой от моделите на които съм се спрял ще бъде най-добрият избор като кабелен интернет или Wi-Fi,PVR/да или не/ опресняване на картината/каква честота?/.Става въпрос да избера между:LG32LM620S;SAMSUNG UE32ES6100;PANASONIC TXL32ET5E;PHILIS PFL325507K/може някоя екстра/опция/да я няма за сметка на друга,която е по- необходима от друга такава/.Като цена разликата е до около70-80 лв,което не е от значение.Може да ме посъветвате и за друга марка или модел , но само 32".Благодаря предварително!
След много търсене и мислене изборът се спря до:
LG 42LM765S - 1699 лв.
PHILIPS 42PFL6007K - 1599 лв.
PANASONIC TX-L42ET5E - 1399 лв.
Въпросът е: Кой според вас е най-добрият избор? И Ако това е LG, струва ли си разликата от 300лв. с Panasonic-a?
Добър ден на всички.Предстои ми да закупя 3Д и очаквам вашите съвети.Избрал съм засега:
1.LG 42LM765S
2.Panasonic 42ST50
Ще се гледат доста филми,телевизия по-малко и никакви игри.Хола е доста светъл и това поражда въпросителни пред мен(LCD или Plasma).Може да пуснат щори и така да се реши проблема.За Панасоника малко ме притеснява,че прочетох за някакви линии,а като знам какъв съм карък.При него го има и въпроса с оригиналните очилата които май не бяха никак евтини(ще трябват поне 2 броя)Ако имате и други предложения ще съм много доволен.Бюджета е около 2000лв.
Благодаря предварително.
Този пост е редактиран от bibobore; 27-02-13 в 12:22.
Мисля, че с оглед на изискванията ти, Samsung UE32ES6100 е подходящия избор.
Ще е добре да кажеш за какво ще се ползва най-вече телевизора и да определиш конкретен бюджет за да ти се даде адекватен отговор.
Според мен, за тоя бюджет който си определил е хубаво да вземеш поне 46" телевизор.
Осветеността на помещението не е чак толкова голям проблем за плазмите, а и винаги може да се контролира.
Ако ще е плазма, по-добре изчакай новите модели.
Добре,а кой LЕD телевизор ще е оптималния за мен вариант тогава?Говоря за хубаво 3Д и поне 2 броя очила.Бюджета остава същия.Бих помолил и hristoslav2 ако има възможност да даде съвет.
Благодаря.
Бюджетът е 1700лв. Ще се ползва основно за ТВ/филми/спорт... Няма да се играят игри.