И двамата питащи по-горе е добре да пишат разстояние за гледане.
Относно 3Д-то: два типа-активно и пасивно; + и- справка 1стр., тест на място в магазина, понеже всеки има различен вкус и поносимост.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
И двамата питащи по-горе е добре да пишат разстояние за гледане.
Относно 3Д-то: два типа-активно и пасивно; + и- справка 1стр., тест на място в магазина, понеже всеки има различен вкус и поносимост.
Този пост е редактиран от pilot; 28-02-13 в 00:55.
Ти си от воле за 55", но нямаш бюджет за добър 55 инчов. Ако намериш Panasonic 50ST50, който да не е мостра го отнасяй. Вариант е да изчакаш и ST60, но цената му май няма да е много ниска, като за начало.
Aко държиш на лсд с условности може да погледнеш 55"PFL5507 на Филипс и 55"ЕТ5 на Панасоник. Съответно-активно и пасивно 3Д.
Този пост е редактиран от pilot; 28-02-13 в 01:46.
Търся около 50 инча до 3000 лв.
Опрях до:
Sharp 52LE831S
Panasonic TX-L55DT50E
Какво мислите за качеството на картината при двата модела? Бързи сцени, разработка в сенките, ниво на черното, контраст?
Ако намериш Panasonic 55ST50 да не е мостра е добър вариант. Втори вариант е Panasonic 50GT50, също да не е мостра. Трети вариант е това, ако можеш да си го позволиш и държиш на лсд: http://www.sharpbg.com/index.php?item=195&group=1:rolleyes: Мисля, че можеш да договориш и по-добра цена.
Четвърти вариант, да изчакаш Panasonic ..ST60.
Един авер си взе такъв от промоция с два чифта очила и от впечатленията ми у тях, като човек с две години опит с активната 3D технология, мога да кажа, че картината в 3D е екстра.
Проблем с gosting ефекта, характерен за по-старите модели Сони, не съм забелязал да има.
Както с 2D филми в SBS, представени от телевизора в 3D, така и с нормални 3D филми от Blu-ray, всички възпроизведени с Дива Премиум плеъра ми, така наречения jump-up ефект /изскачане на образи пред екрана/ бе ясно изразен.
Поне лапетиите бяха много щастливи да протягат ръце към каквото там "излезе" от екрана.
Като минус мога да кажа това, че не видя файловете на външен USB 3.0 хард с NTFS файлова система, свързан към USB порта му.
От флашка във FAT32 ги чете.
Този пост е редактиран от raziel66; 28-02-13 в 15:02.
Взех Panasonic TX-L55DT50E - 2600 лв.
Честито ,дълго и безаварийно излъчване чака ме коментари за модела
Здравейте,някой знае ли при пасивната технология на LG,как е по-добре да са филмите:top bottom или side by side?Благодаря.
Няма никакво значение какъв е рип-а, както при пасивната, така и при активната технологии.