Тошиба , Филипс .
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Тошиба , Филипс .
До колко пари ? Или търсиш най-доброто цена-качество за някакви пари ?
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...50ET60E-3D-LED
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-3D-50PFL5008K
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...50DT60E-3D-LED
LG 50LA660S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Не като да няма избор , но и моделите не са нищо особено (освен DT60)
Парите са ми около 2000 - 2500 лева повече ми се струва неоправдано да дам за един телевизор. Да, искам като легна да видя качество и кеф ама и без това напоследък нямам време да гледам много и все по зле ще става...
Основно ще гледам филми от компютъра по 4-5 на месец, екшън или научнопопулярни за космоса и тогава тогава като легна искам качество. Вградения плеър не ме вълнува ще ползвам компютъра за плейване през HDMI. телевизията я слушам.
3D съм гледал 2 пъти в Арена и като излезе нещо като Аватар бих искал да му се изкефя и у дома както трябва, де да знам може пък и да ми хареса.
Гледах Sharp 750 с 3D очила активни и нещо не ме изкефи активното за това искам пасивно
pilot, за кои 2 марки казваш че не са за пренебрегване?
гледах LG с пасивно и ме изкефи не знам кой модел, активното на Шарп усещах някакво трептене и... де да знам май не чувствах съвсем че е 3Д и трябваше да се напрягам за да го осъзнавам.
Иначе Шарп вад яка картина и не е лъскав МВА матрицата си е супер. Самсунгите Ф6400 е с много лъскав дисплей като големо огледало. Ф6670 който е на прумоция сега е доста по-добре но са активни и съм ги отписал без да ги гледам.
Ако в магазина са го оставили на 120хц нищо чудно да ти е трептяло - ти с това гледане вечер и на тъмно (като мен) направо си за плазма .
Е НЕ плазма за мен е лоша дума.
Да вечер на тъмно с угасени лампи, ако случайно се случи през деня пускам щори за да е кино.
Щом е 3Д режим не трябва да е на 120Хз, ако пък противно на логиката позволява това, значи имам още 1 основание да го отхвърля като вариант.
Пасивното 3Д е по-щадящо очите, аз затова те питах дали ще гледаш много. Всеки сам си преценява, кое му понася. За мен, активното е по-изразително.
А, ако ще гледаш малко 3Д, то 2Д картината на споменатите две марки е много добра за лсд, особено вечер.
P.S. Panasonic 50ST60 е добър, но пак е с активно
Този пост е редактиран от pilot; 03-10-13 в 00:08.
Потърсете филма Сталинград - сниман е в IMAX 3D с две камери, като пред втората е поставено огледало под ъгъл 45 градуса
3D ефекта е впечатляващ....режисьор е Фьодор Бондарчук, син на големия съветски кинаджия Сергей Бондарчук
Създаването на легендата - Новини - Култура - Гласът на *****
Бюджет - $30 000 000
Премиера: 2013 г.
Режисъор: Фёдор Сергеевич Бондарчук
Продуцент: Александр Ефимович Роднянский
Трейлър на руския военен екшън „Сталинград”
Филм: Сталинград (2013)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 10-10-13 в 11:45.
Знам ,че има доста писано по темата , но този клип макар и стар дава набързо предимствата и разликите на двете технологии . За хора , на които не им се чете всичко написано досега . А може да им е полезно .
Имам следния въпрос, ако някой може да помогне.
Имам 3D телевизор но нещо не мога да се справя с 3Д-то.
Като го пусна на лаптопа върви в два еднакви образа един до друг а на TV-то използвам функцията която да ги събере но не става.
Може ли някой да ми помогне?
Благодаря предварително!
Щом си преценил, че въпроса ти изчерпва нужната ни информация за проблема ти, вероятно очакваш ние да отгатнем:
1.Каква марка ти е телевизора и кой модел?
2.Активен ли е дисплея на лаптопа, докато възпроизвеждаш това 2D видео към телевизора?
3.Какъв е формата на възпроизвеждания файл
4. ...
На база голямата активност на @blueleone99 преди около месец относно избора му на телевизор, ще ми е интересно да науча на какво се е спрял.
Всъщност, хвърления боб и кристалната топка ме насочват към Panasonic 47FT60E.