Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 98 от 156 ПърваПърва ... 488896979899100108148 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2013

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Здравейте, колебая се между тези два модела SAMSUNG 55f6500 или LG 55LA690S, ходих в магазина общо взето и двата ми харесаха, като че ли картината на LG-то беше малко по добра, но може и да е било от настройките, а на Самсунга като че ли на 3Д режим ефекта беше по-голям.Моля, помогнете със някакви съвети.

2.  

3. Тук е от
    Nov 2013

Moля кажете как да разбера дали това което ще взема в кашона е било работеща (дълго) мостра ?

4. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от limonchesled Виж публикацията
    Moля кажете как да разбера дали това което ще взема в кашона е било работеща (дълго) мостра ?
    Най-лесно можете да разберете дали е бил мостра и е работил по следното:
    - батериите са винаги в дистанционното ако е бил мостра. И плика с инструкциите е разкъсан за да извадят батериите от там.
    - като видите кашона от който го вадят - гледайте да няма двойно тиксо (т.е. да е бил ваден, а после прибиран обратно)
    - по стойката му - дали има следи от пръсти, бърсано с парцалче, а такива винаги остават при мострите,
    - при първо подкарване на ТВ в началото има настройка в която му се задава страна и ПИН!!! (ако не я видитe, сещайте се)
    Някои по разумни консултанти ползват едно и също дистанционно за всички мостри - настройват телевизора от бутоните на него и така не ползват дистанционото - или друго дистанционно извадено от предходен модел. Поради това плика остава неразпечатан.
    - с проверка в сервизното меню на телевизора, но това може да напхравите само у дома си. На консултантите е забранено да го правят.

5. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте!!! Предстои ми да си закупя нов 3D телевизор и търся вашето мнение и препоръки.Телевизорът ще се използва предимно за гледане на спорт(футбол най-вече),филми(3D по-рядко) и Bulsat. Спрял сам се на няколко модела по 40-42 инча и бюджет до 1300 лв.Държа най-вече на качеството на картината ,разбира се съобразено с цената която съм си поставил , а до това какво 3D да бъде активно или пасивно нямам впечатление, явно ще трябва да отскоча до някой магазин но като чели клоня по към пасивното 3D.Ето ги и моделите:

PHILIPS 42PFL6008K :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

SAMSUNG UE-40F6400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...42ET60E-3D-LED

https://www.technomarket.bg/products...62/lg-42la691s

Ще се радвам и Вие ако препоръчате някакви модели и предварително Благодаря!

6. Тук е от
    Jan 2013

здравейте приятели
    моля помагайте да направя по добрият избор
    LG 47 LA660 , 690 или panasonic TX ET60E -1500ЛВ
    или по високият клас
    LG 47 LA740 ...PANASONIC FT60Е- 1800ЛВ.
    всякакви мнения ще са ми от полза ..благодаря ви предварително !
    с пасивно 3д са всичките ..главно ще се гледат филми на телевизора кой според вас трябва да е моят избор..?
    Този пост е редактиран от ivelindonev; 29-11-13 в 08:15.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Съветвам те да прочетеш последните 3-4 страници от темите за марките на които си се спрял, доста полезно ще ти бъде. Ще видиш какви проблеми можеш да очакваш.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Моля за помощ при избора м/у тези два телевизора:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-42W805-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...40F6400-3D-LED
    Размерът на екрана ми е достатъчен за разстоянието от което ще се гледа. Спрял съм се точно на тези два модела, така че моля ви за съпоставка единствено между тях - предимства и недостатъци. Главно ще се гледа IPTV, ще се играе на XBox и филми от преносим диск или от компа по мрежата. 3D-то ще се гледа от децата по рядко, футбол също рядко (ШЛ и ВЛ). Предварително благодаря, преди това бях писал по темата, но тогава ми бяха препоръчали повече модели, след пресяване се спрях на тези двата и се двоумя много между тях.

10. Тук е от
    Oct 2013

Аз не мога да ги разбера нашите търговци. По празниците хората по цял свят пазаруват на по-ниски цени по Коледа, а тук цените се вдигат мощно. Пак ден година храни...

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от sarabernar Виж публикацията
    Размерът на екрана ми е достатъчен за разстоянието от което ще се гледа. Спрял съм се точно на тези два модела, така че моля ви за съпоставка единствено между тях - предимства и недостатъци. Главно ще се гледа IPTV, ще се играе на XBox и филми от преносим диск или от компа по мрежата. 3D-то ще се гледа от децата по рядко, футбол също рядко (ШЛ и ВЛ). Предварително благодаря, преди това бях писал по темата, но тогава ми бяха препоръчали повече модели, след пресяване се спрях на тези двата и се двоумя много между тях.
    Щом ще се играят и игри, то Sony-то е по-подходящият модел, поради много по-ниския input lag. А и като цяло бих го препоръчал него.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2011

...
    Мисля, че е редно да се сравняват равностойни модели - тук имаме 300 лв (е, днес са 200) разлика, пасивна срещу активна матрици, 100 Хц срещу 50 Хц. Коя е базата за сравнение?
    Категоричен глас в полза на W805.

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от Peter Radev Виж публикацията
    Sony W805/7. А иначе ще помоля някой от хората които работят в тази сфера, да помогнат с настройката, че откакто го изнесох от магазина картината няма нищо, общо, лицата на хората са като от восък и все едно има пелена пред картината.
    Какво става оправи ли се картината или...? Че и аз се замислих дали си заслужава този телевизор но ако маже на SD качество няма смисъл.
    От къде мога да си сваля някое клипче със SD качество - футбол или ски за да тествам телевизорите които смятам да си купя?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от L1892 Виж публикацията
    Мисля, че е редно да се сравняват равностойни модели - тук имаме 300 лв (е, днес са 200) разлика, пасивна срещу активна матрици, 100 Хц срещу 50 Хц. Коя е базата за сравнение?
    Категоричен глас в полза на W805.
    Благодаря за отговора. Аз назад в темата на няколко места прочетох, че Samsunga е със 100 Hz. Дори имаше и малък спор там, но в крайна сметка останах с впечетлението, че е 100 Hz. На Sony-то някой спомена, че матрицата е производство на LG, което ме притеснява. Да си призная, малко съм почитател на Sony, затова съм го сложил за сравнение, и защото сега видях, че е намален в ТП, иначе се бях насочил към Samsunga (почти го бях купил). Май ще променям намеренията си и ще се насоча към любимата си марка.

16. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Благодаря за отговора. Аз назад в темата на няколко места прочетох, че Samsunga е със 100 Hz...
    В таблицата са посочени 50 Хц, а W805 е с пасивна IPS матрица на AUO.

17. Member
    Тук е от
    May 2013

Цитат Първоначално публикувано от L1892 Виж публикацията
    ..а W805 е с пасивна IPS матрица на AUO.
    W805 по принцип е с 2 разновидности матрици:
    LC550EUF-FFP2 LGD IPS
    T550HQF03 AUO A-MVA

LC470EUF-FFP2 LGD IPS
    T470HQF01 AUO A-MVA

LC420EUF-FFP2 LGD IPS
    T420HQF04 AUO A-MVA

Първите модели са с IPS на ЛГ( LGD), последните бройки писаха че ще са с AUO A-MVA матрица.
    Моят е с матрица на LG, има как да проверите вашият с каква е.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цената на този 46W905 май е доста прилична, въпреки общата тенденция за предколедно увеличение?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе