Разликата в цената м/у 65ST60 и 55VT60 е хилядарка в момента.
Дали си заслужава според теб?
По-добра оферта за цена/размер/качество от 65ST60 в момента няма.
С активни очила
С пасивни очила
Не харесвам 3D
Чакам 3D без очила
Разликата в цената м/у 65ST60 и 55VT60 е хилядарка в момента.
Дали си заслужава според теб?
По-добра оферта за цена/размер/качество от 65ST60 в момента няма.
Може ли да ми помогнете при избора между Philips 42pfl5008k/12 http://www.technomarket.bg/products/...ips-42pfl5008k и LG 42LA620Shttp://www.technomarket.bg/products/...83/lg-42la620s ? Интересува ме,като качество на картината на SD и HD канали,кой от моделите е по-добър?
Този пост е редактиран от Kalin34; 28-10-13 в 15:09.
@pab,
И Samsung 55F8000 и Panasonic VT60 са телевизори от висок клас и почти нямат забележки. Който и да вземеш, няма да сгрешиш. Основното предимство на VT60 пред ST60 е по-добрия филтър при първия.
Но пак ти казвам, да жертваш 10" и да дадеш 1000 лв. отгоре, не ми се струва оправдано.
Оо печелиш
- два THX режима (за светла и тъмна стая)
- по-добър контраст и от там дълбочина и триизмерност на образа
- повече възможности за настройки на картината - ISF /Smart calibration
- двойни тунери - тоест докато гледаш една проглама може да записваш друга
- PIP, PAP
- USB HDD recording
- USB версия 3.0
- вградена скайп камера
- Voice interaction
pab
определено VT60
ако държиш на LCD Philips 55PFL8008
като от тези модели само Samsung-a няма да ти е с 5г гаранция
Това предполагам се отнася за Самсунга, защото Панасоника няма режим PIP. Днес ходих до Технополис и тествах Samsung UE-55F8000 и Panasonic TX-P55VT60E с тестовете за градация на сивото, цветовите за изгорели пиксели и другите шарки и картинки от съседната тема. Също така пуснах японката на въже. Панасоника на цветовите тестове се представи много добре, но на японката малко размазваше. Търсихме в настройките на картината, но не успяхме да подобриме много положението. Самсунга също се представи много добре на тестовете с картинките (в режим кино) и по-добре от Панасоника на теста с японката. Почти идеална картина със съвсем леко размазване в края на дрехата, почти незабележимо. Приятно впечатление ми направи градацията на сивото и теста с черен екран, като при него не се забелязваха никакви неравномерности. Може би ще направя още един тест в друг магазин, където да мога да се поровя повече в настройките на Панасоника, но засега клоня повече към Самсунга. За 65ST60 ми казаха, че не поддържа флаш, също няма вградена камера, гласово управление и други екстри, което накланя везните към другите два модела.
Никой ли, не може да отговори на въпроса от предишния ми пост?
Става въпрос за VT60
https://forum.setcombg.com/attachmen...het_p48-49.pdf
Равностойни са.
Благодаря за отговора!
И все пак,гледам единия е direct led,а другия- edge led.
Във Филипса има micro dimming,това няма ли да подобри картината при SD каналите?
Не -микро дайминга е по-скоро софтуерен и не влияе толкова. За SD Филипса е по-добър и като ъпскейл и като мащабиране на картината. Другият му плюс е амбилайта.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-10-13 в 22:35.
Може ли някой от вас да ми даде настройките на картината на Samsung UE-55F8000 и Panasonic TX-P55VT60E, за теста с японката на въже, чв нещо от магазина не можаха да ме ориентират, за да мога да ги сравня. Друг какъв тест е подходящ за бързо движещи се обекти?
При тестване на такива клипове, разкарваш всички изкуствени подобрители на картината, като ползваш само опцийте за frame interpolation.
Ето ти още клипчета:
hd_other_philips_the_hong_kong_connection.mkv — Яндекс.Диск
Яндекс.Народ
Samsung F8000 picture settings - Auto Motion Plus e функцията за вкарване на допълнителни кадри. Пробваш как се държи телевизора с тестовите клипчета при различни настройки на тази функция, както и напълно изключена.
Panasonic VT60 review - В ревюто ще намериш калибрирани настройки. Подобната опция на Auto Motion Plus при Samsung e Intelligent Frame Creation при Panasonic.