Вижте резултатите от анкетата: Коя 3D технология избирате за себе си?

Гласували
696. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С активни очила

265 38.07%
  • С пасивни очила

245 35.20%
  • Не харесвам 3D

48 6.90%
  • Чакам 3D без очила

138 19.83%
Страница 93 от 156 ПърваПърва ... 43839192939495103143 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 2328
Like Tree98Одобрявам

Мнения и Избор на 3D телевизор

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Помощ за избор на 3D телевизор / ръководство на първа страница

Svetlio1 за потъмняването имам предвид това : http://www.home.no/t-o-k/Colour_Grad...ed_256x256.png
    но по рязко. Екрана е ярко червен и последните 2-3 см само в ъглите( не по средата) са почти черни, като пак подчертавам смяната е рязка.
    П.П. Мога ли да приема, че проблема е в дадената бройка или настройките. Отидох с парите гледах моделите и се прибрах. Разочарованието е голямо.
    Този пост е редактиран от Peter Radev; 01-11-13 в 20:08.

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Peter Radev Виж публикацията
    Не сечеше, просто целия гръб на японката беше като в мъгла и се размазваше. Ивиците на блузата бяха по зле. Флашката ми е USB3 и не мисля, че е от скоростта.
    За тази вече така известна японка - ако държиш тв-то да е с добра моушън резолюшън направо скачай на плазма! Всички тези екстри за увеличаване на тази резолюция при LCD-тата внасят други нежелани ефекти особено във филмите и реално се оказват неизползваеми (мое лично мнение)! Ако не те дразнят другите недостатъци или не ги забелязваш - плазма.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако имаш предвид , че ъглите са по-тъмни , то това вече е друг въпрос - това е от изпълнението на подсветката в модели 2013 на Самсунг - вече колко е силно си зависи от качеството на сглобката на конкретната бройка и зададената стойност за сила на подсветката - предполагам е бил на макс. (режим "магазин" и "ярък") - тези режими са неизползваеми в домашни условия (е има доста потребители , които си гледат на "ярък" , но за мен това си е за електроженисти ) , затова и препоръчваме да се тества (а и гледа) на режим "кино" или поне на "стандарт" . Тествай няколко бройки - нали за това се тества .

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Добре недостатък е, но нормално ли е на червено, синьо и зелено по ъглите 2-3 см и повече, да са черни. Като в края на картинката от линка.
    Абе то и това е трудно, не дружелюбни, не комуникативни, искат да те разкарат. утре отивам пак и каквото стане. Спрял съм се на Самсунг f6400, Panasonic Et/FT60, Panasonic DT50. Предпочитам активно 3D, ама повечето са с пасивно, май ще го прежаля. Ще бъда благодарен още препоръки.
    Този пост е редактиран от Peter Radev; 01-11-13 в 21:17.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-добре зарежи ЕТ60 и наблегни на FT60 , от Самсунг също може да качиш една степен нагоре - 6670/6500 , от ЛГ - ЛА740 ,от Сони W805/7 , Филипс 6/7 ...

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добре недостатък е, но нормално ли е на червено, синьо и зелено по ъглите 2-3 см и повече, да са черни.
    То по принцип не е нормално, ама това въобще...темата е дълга...
    Абе то и това е трудно, не дружелюбни, не комуникативни, искат да те разкарат. утре отивам пак и каквото стане.
    Отиваш, намираш управителя и в негово присъствие ще тестваш и разглеждаш с най-неучтивия консултант.
    svetlio1 и Soma харесват това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2013

Samsung - 3D LED TV 46" UE46F6500SS - Телевизори
    LG 47LA740S.AEE :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    http://www.technopolis.bg/b2c/details/12016/P11090104/Televizor-SAMSUNG-UE-46F6670-3D-LED

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...47FT60E-3D-LED
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-47W807-3D-LED

Не са чак толкова много евентуалните възможности за избор на добър телевизор до 2000 лв с диагонал поне 46", за да не може да се изпробват на живо .

10. Member
    Тук е от
    Jul 2009

"Не са чак толкова много евентуалните възможности за избор на добър телевизор до 2000 лв с диагонал поне 46", за да не може да се изпробват на живо ."

50ST60

11. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Много е трудно да разбереш какъв видеопанел е поставен ако гледаш маркетинговите херци...има много вариации на прилаганите модели.
    ...
    Започвам да се съмнявам за ET60 дали е 100Hz....
    На мен ми се струва, че точно той е 100, вчера го гледах и разцъквах, всичко върви гладко като спреш inteligent frame creation, за разлика от моя ET50, на който го включвам на минимум. Общо взето ЕТ60 ми хареса, единствена забележка, че звука е кофти.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Здравейте, да кажа и аз какво стана. Отидох вчера в ТП, консултанта беше различен, но държанието му беше същото. Тогава намерих втори, който се нави да разгледам ТВ по обстойно. Гледах Самсунг 6670, 42 инча сони и филипс 7008. Между самсунг и сони не видях голяма разлика в картината, може да е от настройките, или от това, че трябваше да вървя 15м от единия до другия и не можех да ги сравня един до друг. Мисля че не е от вървенето, защото до сонито вървях пак, но разликата в картината беше очевидна. Наистина беше невероятна.
    Между самсунга и дилипса, избрах самсунга заради малко по доброто представяне при бързото движение (топката и японката) и незнам защо малко по добрата подсветка при един цвят, както предния ден в долните ъгли(ляв и десен) имаше забележимо потърмняване, но при самсунга беше по малко.
    Така че сега избора остана сони и самсунг. И двете при движение бяха добри (сонито дори с една идея по добре). При един цвят сонито беше по добре и като цялостна картина много по добре. Единствен недостатък беше, че е 42 инча. Питах дали могат да ми докарат по големия модел, казаха че може, и но на адреса ми (като онлайн поръчка). Казах, че искам да го видя в магазина преди да го купя (понеже от ровене в интернет разбрах, че при едни и същи модели може да има значителна разлика в представянето на подсветката, т.е. тези черни и тъмни петна в долните ъгли. не се съгласих да го купя без да го видя. Така, че се прибрах със самсунга. Но за съжаление не спирам да мисля за сонито, но както и да е всчко свърши.
    Сега пробвам да го настроя, за по добра картина. Изглежда прекалено светла, като размита. А магазина не беше така. При full HD се представя добре, даже доста добре, при SD не е добре.
    Това е от мен. Ако някой се е сблъсквам с модела и може да помогне с настройката на картината, ще съм благодарен.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Peter Radev
    Честито и да го полееш със съседката :rolleyes:
    От написаното не ми стана много ясно какво си гледал....и с кой модел на Sony си сравнявал.
    Сравняването се прави, като трите модела се сложат един до друг, на еднакъв сигнал с еднакъв режим на картината. Второто сравнение е с включени подобрители на картината.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Sony W805/7. А иначе ще помоля някой от хората които работят в тази сфера, да помогнат с настройката, че откакто го изнесох от магазина картината няма нищо, общо, лицата на хората са като от восък и все едно има пелена пред картината.

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от Peter Radev Виж публикацията
    Sony W805/7. А иначе ще помоля някой от хората които работят в тази сфера, да помогнат с настройката, че откакто го изнесох от магазина картината няма нищо, общо, лицата на хората са като от восък и все едно има пелена пред картината.
    Плазмите определено по добре се справят при SD сигнал и картината е по естествена

17. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте,
    след известно време във различни форуми, определено вие сте най-добрия вариант за съвет
    Спрял съм се на Samsung, LG или Sony като марка. Това, което търся е 46-47 или максимум 50". Държа да има wi-fi, за да мога да пускам филми безжично. Предпочитам да е с 3D възможност (пасивен). Бюджет 1600-1700 лв. Спрял съм се на няколко варианта, но не мога да преценя плюсове и минуси.
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...t=compareItems
    Всички варианти, освен sony-то, са с подарък 3D очила, но http://www.technopolis.bg/b2c/detail...46F6400-3D-LED е и с smart touch дистанционно.
    Ако имате и различно от това предложение ще съм благодарен да го споделите.
    Благодаря предварително!
    P.S. Тъй като четох различните раздели погрешка пуснах въпроса тук, вместо в другия раздел, моля тук да бъде изтрита!
    Този пост е редактиран от Barclays; 03-11-13 в 15:41.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Добре дошъл във форума

Ако действително държиш на пасивно 3D, забрави за Самсунга - той е с активно.
    Погледни моделите на LG 6-та и 7-ма серия / Panasonic ЕТ60,FT60 / Philips 5-та, 6-та и 7-ма серия / Sony W805/7
    Виждам че си спрял предимно на модели на LG. За разликите помежду им, погледни втори пост в темата за LG.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки
    От firefly във форум Samsung телевизори
    Отговори: 31
    Последно: 18-05-17, 11:02
  2. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 20:30
  3. Мнения за телевизор ТВ LED LCD Sony KDL32EX340BAEP
    От vasko_grudov във форум Sony телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 07-04-13, 09:49
  4. Мнения за телевизор NEO LED-26975
    От piron45 във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-12-11, 13:49
  5. Търся мнения за телевизор SONY KDL-32EX710AEP
    От ivoradev във форум Sony телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 29-08-11, 12:00

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе