Svetlio1 за потъмняването имам предвид това : http://www.home.no/t-o-k/Colour_Grad...ed_256x256.png
но по рязко. Екрана е ярко червен и последните 2-3 см само в ъглите( не по средата) са почти черни, като пак подчертавам смяната е рязка.
П.П. Мога ли да приема, че проблема е в дадената бройка или настройките. Отидох с парите гледах моделите и се прибрах. Разочарованието е голямо.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 98Одобрявам
98Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от Peter Radev
 Първоначално публикувано от Peter Radev 

- това е от изпълнението на подсветката в модели 2013 на Самсунг - вече колко е силно си зависи от качеството на сглобката на конкретната бройка и зададената стойност за сила на подсветката - предполагам е бил на макс. (режим "магазин" и "ярък") - тези режими са неизползваеми в домашни условия (е има доста потребители , които си гледат на "ярък" , но за мен това си е за електроженисти
 - това е от изпълнението на подсветката в модели 2013 на Самсунг - вече колко е силно си зависи от качеството на сглобката на конкретната бройка и зададената стойност за сила на подсветката - предполагам е бил на макс. (режим "магазин" и "ярък") - тези режими са неизползваеми в домашни условия (е има доста потребители , които си гледат на "ярък" , но за мен това си е за електроженисти  ) , затова и препоръчваме да се тества (а и гледа) на режим "кино" или поне на "стандарт" . Тествай няколко бройки - нали за това се тества .
) , затова и препоръчваме да се тества (а и гледа) на режим "кино" или поне на "стандарт" . Тествай няколко бройки - нали за това се тества .