А тук не са ли се изложили малко на тоя модел ?
Интегриран цифров наземен тунер за телевизия с достъп до цифрови ТВ канали (или аналогова телевизия) от вграден DVB-T тунер (MPEG2) без разпр. кутия; Така лесно преминавате към цифрова телевизия при изкл. аналогова
Тунер за наземна цифрова телевизия (MPEG-2)Първоначално публикувано от jonov
Тунер за цифрова кабелна телевизия (за поддържаните оператори)
Тунер за High Definition телевизия (MPEG-4) - H.264 (за поддържаните оператори)
http://www.sony.bg/product/t32-ex-se...TechnicalSpecs
Моля,
посъветвайте ме кой от промоционалните в момента LCD телевизори да взема. Търсения размер е 37" - 42". Ще се използва единствено като монитор закачен към мултимедийно PC с тунер. Идеята е да имам прилична картина, всички оскъпяващи екстри са напълно излишни.
Благодаря.
И аз искам да питам същото но в диапазона 32-37инча,ще се позва като ТВ от булсатком и филми от компютъра??????
Тъй като и аз се озъртам в диапазона около 32", ето моята селекция ако нещо помага, подредени по цена:
Всички имат MPEG4 DVB-C/T тунер.
Panasonic L32C2EA - 600 лв. в ТП. Предимства: най-ниската цена, IPS панел (по-добри ъгли на видимост)
Samsung 32C450 - около 700 в няколко магазина. Предимства: вграден функционален USB плейър с DTS. Да се гледа панела да не е CMO (какъвто намерих в ТП) - код на лепенката отстрани BNXX, CNXX, да не е такъв код. Картината е видимо по-смотана.
Samsung 32C530 - около 770 лв. ТМ и ТП май. Предимства: FullHD и като цяло панела ми изглежда по-добре от C450 (маргинално по-добре). Има същия плейър като C450.
2-та Samsung-a имат видимо по-добро черно/контраст. Panasonic-a - по-добра картина ако се гледа странично.
Здравейте! Нов съм във форума и искрено ви моля за съвет,защото искам да закупя конкретен модел, Sony KDL-40EX508 или Sony KDL-40EX500AEP.Плюсове и минуси. Благодаря предварително!
Здравейте и от мен. След доста четене, съм се спрял на следните два модела: PANASONIC TX-P42V10E и PANASONIC TX-P42G20E. Ще се гледа Булсат и много филми от компа.
Предимно вечер. Също и спорт. Разтояние 2.10-2.30 м. Средно светла стая. Моля за мнение на всички които притежават някой от горепосочените TV-та, а така също и мнението на hristoslav2. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Разликата между двата модела е ,че в 508 освен цифровият ефирен и кабелен тунер има и вграден сателитен такъв. Всичко останало в 500 и 508 е еднакво.Първоначално публикувано от angola
Щом ще гледаш вечер ,вземи си модела PANASONIC TX-P42G20E.Първоначално публикувано от #22
PANASONIC TX-P42V10E е модел 2009 година/мостра/
PANASONIC TX-P42V10E вече не е актуален модел. Взимай G20 или V20 ако имаш парите.
Мда, и аз след питане, обмисляне и гледане на модели по магазините, почти съм се спрял на PANASONIC TX-P42V20E, макар че първоначално търсих LCD LED. Картината му е много реалистична и истинска. За сега ме спира само проблемът с незапомнянето на аудио настройките и настройките на субтитри на български, описани от някои потребители във форума. Ще почакам, може и да се измисли лек за това след време, че било дразнещо постоянно да настойваш звук и суб. при превъртане на програмите.
Много благодаря, имам само един допълнитилен въпрос за 508 ми отговарят, че е стар и изчерпан.В смисъл ,няма го.Доколко са стари тези модели на сони и заслужават, ли си парите около 1500 лв!?Първоначално публикувано от hristoslav2
Модела е от 2010 година
доколкото знам в ТМ все още го има
абе не се ли очаква скоро да излезе някъкав телевизор и HD плеър със пълноценен интернет като при компютър?
Виж Sony Google TV.