Първоначално публикувано от
liolioto Привет на всички в този полезен форум! Като за начало предварително да кажа,че поста ми ще е малко по-нестандартен,понеже съм доста 'бос' в областта,въпреки изчитането на цялата тема. Търси се телевизор за дневна.Размери на дневната около 3х3м,като тв-то ще се монтира на стена(или срещу,или перпендикулярно на прозореца - възможни са и двата варианта). Да поясня още,че и в двата случая монтажа ще е под 'луничка',която разбира се може да бъде изключена по необходимост.За какво ще се ползва тв-то??? Хубав въпрос,чийто отговор очаквам като го взема :rolleyes: Предвижда се също доставката на цифрова тв(от Булсатком или Близоо - видях,че има и такава тема,но все пак някакви препоръки??).Екстри??? Разполагам с 2 лаптопа(единия само е с hdmi изход),2 външни харда - 1ТБ и 1,5ТБ,рутер(в друга стая - прекарване на кабел е немислимо) и една флашка 8Гб.Ако има екстри,бих се възползвал от тях,макар и рядко. Единственото ми конкретно изискване е да се вижда възможно най-добре при подаване на сигнал от Булсатком или Близоо(засега не съм се решил дали ще активирам HD пакета). Пропуснах да отбележа - стаята може да се затъмнява или осветлява. Досега говорих поне с 6-ма консултанти по различни магазини и събрах 6 различни мнения,от които,след прочетеното тук,меродавни са максимум две. Нарочно не споменавам какъв размер да е тв-то(макар,че според майка ми 32" бил напълно достатъчен(досега е гледано на 21" CRT)),но очаквам мнения и по този въпрос,защото нищо не е решено.Както и цената.По-скоро е някаква психологическа граница...да речем 1800лв,като ако предложението е страхотно и най-добро могат да се добавят още 200.Не държа на принципа "да е възможно по-евтино" в никакъв случай!Просто предложението/-ята да си заслужава/-т цената.Не е спешен избора(спешните неща са само тези на живот и смърт
) Благодаря предварително на всички,които биха изказали мнение.Надявам се и hristoslav2 да се включи!