Страница 57 от 91 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Здравейте,
    Разгледах доста от материалите тук и по други форуми, разглеждах ги и по магазините и се ограничих до следните модели:
    LG 42LD650 - LGD S-IPS
    LE 40C630 - SQ02
    UE 40C6000 - SQ01
    40XV733G - SQ02
    40PFL5605 - Sharp UV2A
    42PFL5405 - LGD S-IPS
    Моля да ги подредите по качество на катрината при сигнал SD и HD.
    Сравнявах ги на различни видове сигнал особенно първите два и неможах да реша кой е по добре.
    Кой от изброените има най добър SD постпроцесинг?

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    На този сайт нещо не му вярвам, гледах го това ревю и нещата не ми се виждат реални , особено снимките за ъгъла на гледане ,направо някаква тъмница. Чак пък толкова зле и то на S-IPS Alpha направо не е за вярване.
    Да наистина, ако е толкова зле може би е по-добре да взема PANASONIC TX-L37S20, въпреки че е модел от 2010 ?
    hristoslav2, дали имаш линкове и за други ревюта за PANASONIC TX- E30. Ще се радвам и на други предложения за LCD до 1500 лв, дори и за 32 инчов. Ще се гледа най-вече спорт + филми HD.

4. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,

Първо поздравления за страхотният форум Дойде ред да си купя първият телевизор и ... дилемата е голяма. По принцип съм програмист и съм на ти с компютрите, мислех че ще се справя и с телевизорите, но уви не успях.

Сега по същество - спрял съм се на 32", ще се гледа от около 2.5-3м. Помещението е средно до слабо осветено и бюджета е максимум 950-1000лв. Ще се използва за кабелна телевизия (Blizoo, Megalan - между другото кой оператор бихте ми препоръчали?) и гледане на филми от компютъра, флашка или външен хард диск (който вариант позволява телевизора), свалени от интернет или от DVD (след време и Blue-ray). Не съм фен на спортовете, не играя игри, но не искам да има лагване и размазване на картината.

Чудя се за Samsung LE-32C653/650 (не намирам разлика между двата, макар че някъде пише за разлики в интернет глезотиите) или може би Samsung LE-32C630. Или ще ме насочите към някой друг модел?

Благодаря Ви много.

П.С. Аз продължавам с четенето на темата, 20стр. за сега, още 40 остават

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    hristoslav2 пак въпрос към теб в новата бршура на ТМ имат Самсунг ле-46ц750 3д лсд заслужава ли си пред Лджи 47лд650

Всички запознати с моделите моля кажете мнение.

Благодаря.
    Това е един от най-добрите модели с нормална (CCFL) подсветка с практически всички налични екстри и най-добрия вграден мултимедиен плейър.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Това е един от най-добрите модели с нормална (CCFL) подсветка с практически всички налични екстри и най-добрия вграден мултимедиен плейър.
    hristoslav2 пак въпрос към теб в новата бршура на ТМ имат Самсунг ле-46ц750 3д лсд заслужава ли си пред Лджи 47лд650

Благодаря.
    От модела са останали само мостри и в ТМ , ТП.

7. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Вече телевизора е наличен 46 C750 дали е мостра или не немога да гарантирам защото от Тм ми извадиха неразпечатан дръг телевизор не изложения. По първи впечатления доста доба машина добра картина на цифров сигнал добра и на ХД. Плеара несъм го ползвал още за да кажа. 3д-то работи прилично тествах го. Доволен съм засега дано да не се окаже мостра но и да се все пак има гаранция.

Поздрави!!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря.
    Разликата е само в екстрите.
    Цитат Първоначално публикувано от jukiveins
    Извинете за невежеството ми, но кой от трите модела е най-добър?

LG 32LD320 (http://technomarket.bg/products/09075842/lg-32ld320)
    Toshiba 32AV733G (http://technomarket.bg/products/0907...iba-32av733g-f)
    Samsung LE-32C450 (http://technomarket.bg/products/0907...sung-le-32c450)

Ако може и да се обосновете защо мислите така.
    Samsung LE-32C450 -добрият контраст обработка в сравнение с другите два.
    Цитат Първоначално публикувано от jukiveins
    Благодаря за отговора. Понеже имах ходене до местния тм, преписах кода отзад на тв-то - LE32C450E1WXXH. Това каква матрица е?
    Това е продуктовият код. Обозначението за матрицата е на друго място.
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456817

Цитат Първоначално публикувано от fantoms
    Някой има ли мнение за TOSHIBA 40BV700. На тънка цена е.
    Как ли ще се държи на SD сигнал? Ако може инфо и за матрицата.
    Този е от най-ниският клас. Бюджетен модел-има какво да се желае относно картината. Матрица на Самсунг.
    Цитат Първоначално публикувано от hhhsh
    Здравейте,
    Разгледах доста от материалите тук и по други форуми, разглеждах ги и по магазините и се ограничих до следните модели:
    LG 42LD650 - LGD S-IPS
    LE 40C630 - SQ02
    UE 40C6000 - SQ01
    40XV733G - SQ02
    40PFL5605 - Sharp UV2A
    42PFL5405 - LGD S-IPS
    Моля да ги подредите по качество на катрината при сигнал SD и HD.
    Сравнявах ги на различни видове сигнал особенно първите два и неможах да реша кой е по добре.
    Кой от изброените има най добър SD постпроцесинг?
    1. UE 40C6000 - SQ01
    2. LE 40C630 - SQ02
    3. LG 42LD650 - LGD S-IPS и 40PFL5605 - Sharp UV2A
    4. 40XV733G - SQ02
    5. 42PFL5405 - LGD S-IPS
    Вече телевизора е наличен 46 C750 дали е мостра или не немога да гарантирам защото от Тм ми извадиха неразпечатан дръг телевизор не изложения. По първи впечатления доста доба машина добра картина на цифров сигнал добра и на ХД. Плеара несъм го ползвал още за да кажа. 3д-то работи прилично тествах го. Доволен съм засега дано да не се окаже мостра но и да се все пак има гаранция.

Поздрави!!
    Честито дълго да му се радваш

10. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Благодаря hristoslav2 само да питам тези 200 хертца как се спират и като се спрат след изключване на тв и нов старт пак ли трябва да се спират?? и влияе ли се на ХД каналите.
    Поздрави.

11. Тук е от
    Mar 2011

Реших се и вече си имам LE-32C450. Направо не мога да му се нарадвам. Има доста добър вграден плейър и вади добри цветове. Само стойката му е "жълта" и ми се падна малко кофти матрица (CN08), ама пак се ядва. Bargain of the year за мен!

Специални благодарности на hristoslav2 и wrathchild!

12. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Поздрави!!
    От къде го взехте ? В ТП със сигурност ми казха че имат останали 3 мостри в цяла Б-я , в ТМ Пазарджик имат една мостра която стои от 6 месеца и я лазят хлебарки , и немогат да гарантират че ще ми доставят бр. която не е мостра.

13. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    От къде го взехте ? В ТП със сигурност ми казха че имат останали 3 мостри в цяла Б-я , в ТМ Пазарджик имат една мостра която стои от 6 месеца и я лазят хлебарки , и немогат да гарантират че ще ми доставят бр. която не е мостра.
    От ТМ Варна със сигурност не взех броиката която беше изложена но дали не е била някаде мостра немога да кажа беше си всичко добре опаковано като я изкараха.

Дано намериш.

Поздрави!!!

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Помогнете ми при избора от следните модели нa SAMSUNG:
    UE 37C6000
    LE 37C650
    LE 37C630

Защо C630 е по-скъп от C650.Може да предложите и нещо друго до 1500 лв. Благодаря предварително.

16. Тук е от
    Feb 2008

Здравейте, решил съм да сменям телевизора и естествено реших да се обърна към най-якия форум за целта. Изчетох цялата тема и ръководството ;-) на Админа в началото на темата, което е наистина изумително полезно. Доколкото разбрах LED, към който първоначално се бях насочил не е толкова велико откритие и няма да ми предложи нещо съществено по-добро от стандартните LCD-та, още повече че телевизора ще се намира до прозореца, а както разбрах от "ръководството" LED губят преимуществата си при такава среда. Двоумя се между 32 и 37 инчовите за гледане от 2.5 метра разстояние. Бихте ли ми препоръчали няколко читави модела LCD или евентуално LED LCD в ценово ограничение 1000-1200 лева, които се предлагат на пазара в момента. Аз на случаен принцип разгледах няколко възможности, но не съм сигурен коя е по-добра.
    Благодаря ви предварително, ще се радвам да разбера мнението на hristoslav2, ако не го затруднява и има време

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Благодаря hristoslav2 само да питам тези 200 хертца как се спират и като се спрат след изключване на тв и нов старт пак ли трябва да се спират?? и влияе ли се на ХД каналите.
    Поздрави.
    Функцията 200 херца се нарича Motion Plus в менюто. Има няколко позициии - стандартно, гладка, по избор, демо, изключено. При гледане на филми я изключвай.

Panasonic съобщи, че няколко от нейните сътрудници от редица заводи в Мияги и Фукушима са получили травми. Компанията все още пресмята щетите, нанесени на нейните заводи (в района на земетресението са три).
    http://it.tut.by/218093

http://news.sky.com/skynews/Article/201103215951618
    Явно заради нарушеният транспорт /страда логистиката/ на панелите за новите модели в Европа -ще се абави тяхната поява на пазара ,въпреки че има вече някакви доставки на склад в европейските заводи.

18. Тук е от
    Mar 2011

Някой може ли да ми даде примерни настройки за картината на LE-32C450?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 57 от 91 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе