Страница 65 от 91 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Проверих, мострите в ТМ Цариградско на [u]46C530 са Samsung панели, SQ01 (виждаше се и от картината, мн. добро черно и контраст). Продавача каза, че всички сa с SQ01.
    Ей така от любопитство си пуснах трейлърите и на плазма Samsung [u]P50C430 (1365х768). Няма да кажа нищо ново, но:
    Плазмата не страда от проблеми с градация на цветовете. На някои демота има преливащи нюанси и плазмата ги възпроизвежда без дефекти, LCD-то с видими ленти. Колкото по-нисък е битрейта на източника - толкова по-зле е LCD-то.
    Плазмата възпроизвежда SD материал значително по-добре като цяло. Колкото по-нисък е битрейта на източника - толкова по-зле е LCD-то. Впрочем, плазмата прави SD трейлърите, които си носех, да изглеждат направо чудно (някакви семпли от DIVX рипове).
    Плазмата възпроизвежда детайли в сенките по-добре.
    Плазмата има практически неограничен ъгъл на гледане.
    Въпреки по-ниската резолюция на панела, плазмата не създава усещане за по-ниска резолюция от LCD-то (от около 2м -2.50).
    Плазмата има по-лошо черно (сивее) и по-ниска яркост, съответно и контраст. Малко парадоксално звучи, но това е положението за конкретните два модела.
    Плазмата възпроизвежда бързо движение по-добре. В защита на LCD мога да спомена, че C530 няма интерполация на кадри (100Hz и прочее както ги наричат). Има нещо си "50Hz Clear Motion Rate", аз "clear motion" не забелязах.

Всичко е писано 1000 пъти вече, но хайде за 1001-ви.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

здравейте,
    засилил съм се да купувам това http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c750
    та се чудех дали си заслужава 600-700 лева отгоре или и С530 който е 1250лв. е добро решение
    f

4. Тук е от
    Apr 2011

Здравейте,
    ЕВАЛА Ви правя за Форума и за Въведението на Hristoslav2.
    След като дълго четох този форум (1 месец), се осмелявам да Ви притесня с едно питане.
    Трябва да си купя телевизор и съм се спрял на SAMSUNG LE-37C650.

http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...1777&scenario=

Мога да кажа, че нищо не разбирам от TV (така че, ако искате може спокойно и да ме излъжете), затова Ви МОЛЯ за мнение.

Според Въведението Ви описвам какво ми е необходимо:
    - 37"
    - ще се гледа в осветена стая
    - в момента съм на кабеларка - евентуално в бъдеще БУЛСАТ
    - ще се гледат филми (през USB), мачове.

Та се питам, дали това е удачен избор от моя страна за телевиЗОР (голям ЗОР при избора).
    Тука пишете за някакви 'матрици', и си мисля че те са доста важни. А за този TV-ЗОР, тази 'матрица' добра ли е?

Ако ми дадете мнение или ми препоръчате някой друг, ще ви бъда МНОГО БЛАГОДАРЕН.

5. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте преди дни си взех PANASONIC TX-L32E30E като има възможност за безжична връзка. Въпроса ми е като си взема безжичен адаптер напълно ли ще мога да си ползвам съдържанието на компютъра и какви възможности за работа в интернет ще имам с него. Също така какъв безжичен адаптер е добре да се вземе на панасоник който е много по скъп или друг който става за всички марки и струва 70 лв ?

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Vyso , Много добър модел , но при 37" матрицата не е на Самсунг , защото те не правят този размер . Насочи се към 40", като гледаш матрицата да е на Самсунг -SQ на стикера отстрани.
    Трябва да се знае и че този модел е с гланцов панел , не толкова подходящ за силно осветени и с директни източници на светлина(лампи, прозорци) помещения.За осветено ,примерно Самсунг С630-матов панел.
    С Булсат няма възможност да използваш вградения цифров тунер на телевизора , освен това нямат добро качество на сигнала , така че се ориентирай към някой кабелен оператор с добро качество.

7. Тук е от
    Apr 2011

Благодаря NKD.
    Ти ме "разби". За съжаление няма как да го побера този 40", иначе веднага бих го взел.
    Можеш ли да ми предложиш друг вариант на 37".
    Много Благодаря Предварително!
    Тоя TV-зор ще ми изяде главата.

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

За съжаление изискването ти за вграден медия плеър свежда избора само до Самсунг , защото тук е най-пълния ,само в Самсунг поддържа DTS звук. Измисли как да наместиш 40"(примерно пред нишата, рязане и прочее) .Матриците в 37" най-често AUO-Тайван не са драматично по-слаби , просто имат по-малък ъгъл на гледане , иначе са доста подобни. Прецени на място .

10. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от miroleskov
    здравейте,
    засилил съм се да купувам това http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-46c750
    та се чудех дали си заслужава 600-700 лева отгоре или и С530 който е 1250лв. е добро решение
    f
    да си бутна въпроса

11. Тук е от
    Apr 2011

Благодаря NKD
    Сега ще скокна да ги разгледам.
    Пък след това ще му мисля, или направо "шъ съ мятам у ряката"
    Още веднъж THANKS.

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от miroleskov
    здравейте,
    f
    С750 е доста по-добър модел , по -добри процесори , 200 реални херца , дори 3D за разкош и не на последно място отличен дизайн( това субективно) -това е топ модела за 2010 г. с CCFL (лампова) подсветка.
    С530 няма дори 100хц. , но ако няма да се гледа спорт не е фатално.
    Все пак аз съм за С750 , но парите са твои и преценката за тези 600-700лв. също.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Преди ми препоръчахте тези модели на Панасоник и само искам да попитам как се държат в светла стая?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    С750 е доста по-добър модел , по -добри процесори , 200 реални херца , дори 3D за разкош и не на последно място отличен дизайн( това субективно) -това е топ модела за 2010 г. с CCFL (лампова) подсветка.
    С530 няма дори 100хц. , но ако няма да се гледа спорт не е фатално.
    Все пак аз съм за С750 , но парите са твои и преценката за тези 600-700лв. също.
    При С750 как е равномерността на подсветката ?

16. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    При С750 как е равномерността на подсветката ?
    Ами не съм чувал да има неравномерност при този модел.

17. Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Привет на всички! Някой запознат ли е какви са разликите при следните два модела плазмени ТВ-та на Панасоник: http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...NIC-TX-P42G30E - този е новия модел 2011-та и http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...NIC-TX-P42G20E - това е стария модел 2010-та.На пръв поглед няма никакви разлики,но едва ли е така. Другото,за което се сещам на прима виста е,че от новия модел няма как да има остатъчни бройки,които са работили като демонстрационни. Поздрави!

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

На прима виста по въпроса за 42G20 или 42G30 се сещам, че току-що бях в ТП и 50G20 струва точно колкото 42G30, което за мен би решило въпроса

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 91 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе