Страница 84 от 91 ПърваПърва ... 34748283848586 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,246 до 1,260 от общо 1361

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори 2011 - част 1/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

От горните без замисляне 40C650 (въобще от всичко на пазара в момента без замисляне 40C650, ако говорим за такива размери ТВ). В Метро е на промоция - 1130 лв. И аз първоначално харесвах матовия панел на C630, но поставени един до друг предимствата на C65x са очевидни + покритието е много добро антиотражателно.

2.  

3. Тук е от
    May 2011

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2011/ръководство на първа страница /част 1/

Здравейте,
    Моля да ми помогнете да си избера подходящи телевизори за новата къща. Искам да отбележа предварително, че се спряхме на Мсат и за ТВ-тата е задължително да имат DVB-C + MPEG4.
    FULL HD e задължително също така, защото искам да се насладя на HD телевизия.
    Освен това ми си иска да имат DLNA, за да мога да гледам през мрежата, както и 3D, ако се спра в цената, но това е само пожелателно.

Единият телевизор като инчове трябва да е в диапазона 46-55", а другия 32-37".
    От друга страна съм в голяма драма дали да е плазма и LCD. Може би се насочвам към плазмата, но за там имам колебание, предвид това, че и компюъра е вързан към него и да не стане някоя беля с прегаряне.
    Що касае марките не искам да имам проблем с МСАТ каналите и да се вижда отлично.
    Като ценови диапазон си мисля, че 1500-2300лв.

Моля за вашите съвети и опит в този прекрасен форум, защото наистина разнообразито на цени, марки и тип е огормно и вече се обърках тотално.

Благодраря от сърце предварително!

Поздрави,
    Ангел

4. Тук е от
    May 2011

Някой може ли да ми препоръча tv с добро качество на картината 37 ili 40 inch до около 1000 leva.
    спрял съм се на тези модели
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40xv733g
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42sl738g
    http://www.technomarket.bg/products/...ips-40pfl5605h

или някой по добър модел !

5. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Добре си се спрял, иди ги разгледай и вземи, който ти е присърце. Не се шегувам.

6. Тук е от
    May 2011

Здравейте! Хайде, най-накрая и ние си купихме TV Новата придобивка я открихме в ТМ Люлин, нова, неразпечатвана и е Samsung LE-46C650 според вашите препоръки, разбира се, за което много благодаря.
    Поздрави и ще почерпим!

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gera4ko
    Здравейте,
    Моля да ми помогнете да си избера подходящи телевизори за новата къща. Искам да отбележа предварително, че се спряхме на Мсат и за ТВ-тата е задължително да имат DVB-C + MPEG4.
    FULL HD e задължително също така, защото искам да се насладя на HD телевизия.
    Освен това ми си иска да имат DLNA, за да мога да гледам през мрежата, както и 3D, ако се спра в цената, но това е само пожелателно.
    Единият телевизор като инчове трябва да е в диапазона 46-55", а другия 32-37".
    От друга страна съм в голяма драма дали да е плазма и LCD. Може би се насочвам към плазмата, но за там имам колебание, предвид това, че и компюъра е вързан към него и да не стане някоя беля с прегаряне.
    Що касае марките не искам да имам проблем с МСАТ каналите и да се вижда отлично.
    Като ценови диапазон си мисля, че 1500-2300лв.
    Моля за вашите съвети и опит в този прекрасен форум, защото наистина разнообразито на цени, марки и тип е огормно и вече се обърках тотално.
    Благодраря от сърце предварително!
    Поздрави,
    Ангел
    Ангеле
    Този бюджет дето си го дал - за всеки телевизор поотделно ли е по толкова или заедно за двата ?

Цитат Първоначално публикувано от thefairylady
    Здравейте! Хайде, най-накрая и ние си купихме TV Новата придобивка я открихме в ТМ Люлин, нова, неразпечатвана и е Samsung LE-46C650 според вашите препоръки, разбира се, за което много благодаря.
    Поздрави и ще почерпим!
    Честито thefairylady

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2004

Благодаря за съвета. ОТИДОХ(в Метро), ВИДЯХ..... И НЕ ГО ВЗЕХ.
    Това е моят телевизор и цената е 1130лв и стотинки. Последно - версията на матрицата е SQ03 - това добре ли е? И как се разбира колко е работил(ако се окаже последна бройка)?
    Благодаря Ви.

10. Member
    Тук е от
    Feb 2008

SQ03 = Samsung = добре е. Разбира се колко е работил чрез сервизното меню, но Метро няма да ти позволят да направиш това. Можеш да ги попиташ кога са ги получили (най-любезно), вероятно ще ти кажат някаква дата приблизителна, и да умножиш дните по 24 ч. (магазините са денонощни).

11. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    " (най-любезно)"
    хаха то с тия продавач- консултанти трябва човек да е любезен, ако иска да постигне нещо, че повечето от тях са такива лентяи...хич не им се занимава на момчетата. После разбрах, че взимали 400-500 лв. заплата.. то и аз за тези пари сигурно не бих си давала много зор. Извинявам се за спам-а, но няма начин да не да не се оплача.. много ми паднаха в очите и Teхнополис със служителите, които предлагат стоки на изплащане и постоянно те преследват и запитват всяка минута дали ще искаш нещо и след като си им отговорил ("най-любезно"), "Не, благодаря" те продължават да ти набутват в ръцете листовките си и да настояват: "Нищо, аз все пак мога да ви изчисля колко ще излезе"!?
    Направо нерви не ми останаха от обикаляне през последните дни...
    Сетих се още, че забравих да попитам... има ли опция Samsung LE-46C650 да се закачи плътно до стената ?

12. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Ангеле
    Този бюджет дето си го дал - за всеки телевизор поотделно ли е по толкова или заедно за двата ?
    Честито thefairylady
    Здравей Христослв,
    благодаря за въпроса, наистина не е ясно.
    Този бюджет е по-скоро за големият.
    За малкият ТВ си мисля около до около 900.

Поздрави,
    Ангел

13. plamen101
    Guest

Случайно някой да знае дали samsung-le-32c630/650 ще има наследник скоро

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Според вас този тв лсд или е плазмен и колко е голямо:
    http://magazinn.com/wp-content/galle...oglu-ev/13.jpg
    http://magazinn.com/wp-content/galle...aoglu-ev/9.jpg

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Плазма Панасоник ,като гледам около 100" .Като гледам и Xbox-а как го е затрупал ,най-вероятно често го сменя /което едва ли е проблем за притежателя /

17. Тук е от
    Apr 2008

Здравейте,
    какво и има на тази Тошиба 42SL738G, че е на такава цена??? Някаква уловка има ли???

18. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от alien_1
    Здравейте,
    какво и има на тази Тошиба 42SL738G, че е на такава цена??? Някаква уловка има ли???

Няма никаква уловка просто това са модели от 2010г. и чрез промоцията ги чистят , новите от 2011 са вече по магазините . Ето и още един модел LED подсветка на същата цена с матрица Самсунг и някои неща в плюс :
    http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40sl733g

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 84 от 91 ПърваПърва ... 34748283848586 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2011 - част 2
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1469
    Последно: 12-11-11, 20:01
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе